Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiką auginu viena

Sveikos smile.gif
Gal ir kvepia biggrin.gif noreciau tik aisku ramiu seimos rate ir jokiu ten ceremoniju dideliu,mes taip mastom,kad vasara,tik neaisku ar sia smile.gif kaskaip tikiu,kad sis zmogus rimtas,beto jau ir ne piemuo pagal metus,norisi ir jam seimos taikios,tik mano tas charakteris nesuvaldomas,bet ka esu oziaragis karsto budo,teks kaskaip man save valdyti ir ismokti buti ramesniai,jauciu bus sunkus momentas kaip reikes tevam mus islydeti,ir tokia baime mane kamuoja,kad mergaitei tikriausiai ir bus sunku su jais skirtis,turiu truputy laiko ja tam ruosti,kad mes isvaziuojam o tevukai lieka cia,sausio 19 mes paliekam cia viska ir kursim savo gyvenima toli nuo namu ir seimos.
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2012 11 19, 08:50)
o emilis eina į lietuvišką darželį?

Ne, norvegiska lanko. Ten lietuvisku kaip ir nera, ytik uzklasines veiklos lietuviski bureliai visokie arba savaitgaliniai. O po darbu ir savaitgaliais mes kartu norim but visi ir vaiko nevedam niekur smile.gif
Atsakyti
ir kaip jam pavyksta bendrauti su klitais vaikais? ar grįžta namučiu neprisigaudęs norvegiškų žodžių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2012 11 21, 21:35)
ir kaip jam pavyksta bendrauti su klitais vaikais? ar grįžta namučiu neprisigaudęs norvegiškų žodžių? smile.gif

Vaiku kalba vienoda biggrin.gif
Siaip jis dabar dar lopselinukas iki sausio, visi vaikai iki 3 metuku, tai mazgiai vbos kalbantys. Va po Nauju jau eis i "dideliu" vaiku darzeli, tai ziuresim kaip ten seksis. nes cia tyai keturi vaikai ir dvi aukletojos... Tas pats kas su aukle. O ten jau bus didelis darziukas, vienas aukletojas priziures 4 vaikucius.
Prie pat musu namu tas darziukas, vis su Emiliu sustojam pasiziuret kaip vaikai zaidzia (jo kiemas kaip akvariumas- aptvertas didziule stikline tvora biggrin.gif ). Murkdos ten vaikai iki kaklo balose, poilis stato, o zaislu... Didziausias sande;lys dviraciu, paspirtuku, kaladeliu ir kitokio bieso. Ir karta per diena susodina po keturis i tokias juokingas karietas ir veza po gatves pavazinet biggrin.gif Nu taip juokingai visi atrodo su sviecioanciom liemenem.
Bet va kai pziuriu io tokius darzelius, tai pasiteisino vienos pazistamos zodziai. KJad keista, kai norvegu darzeliai vaikui nepatinka. Nes jie patinka visiems. Dabar jau tikiu ir zinau kodel.
Atsakyti
skamba kaip iš pasakos smile.gif nuostabu smile.gif
Atsakyti
laba:)
kaip suprantu cia bendrauja vienisos mamytes..pati tokia nesu, vaikuti dar tik planuojam, bet neseniai kalbejom su MB apie vaikus, seima ir pan..ir taip gavosi, jog jis pareiske, kad skyrybu atveju viska padarytu, kad tik vaikas butu pas ji..savaitgalinis tetis tikrai nebutu. man idomu, ar kuriai mamytei buvo panasiai, ar cia tik tu vyru tuscios kalbos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienas dantukas @ 2012 11 24, 01:09)
laba:)
kaip suprantu cia bendrauja vienisos mamytes..pati tokia nesu, vaikuti dar tik planuojam, bet neseniai kalbejom su MB apie vaikus, seima ir pan..ir taip gavosi, jog jis pareiske, kad skyrybu atveju viska padarytu, kad tik vaikas butu pas ji..savaitgalinis tetis tikrai nebutu. man idomu, ar kuriai mamytei buvo panasiai, ar cia tik tu vyru tuscios kalbos? 4u.gif

Sveika,
Na vyras vyrui nelygu. Dabar jis tikrai nezino kaip butu kaip butu. Vyrai vaikus ismyli tik jiems gimus. Todel kas yra meile vaikui is is tolo nenusimano ju netutrint schmoll.gif
Faktas, tas, kad bailiu tevu (skyrybu atveju maunanciu i krumus) yra disdesne dalis, o be to, kad jie megsta sneket irgi nemelas.
Tevui is padorios ir mylincios mamos Lietuve vaikus atimti butu be galo sunku ir kelias ilgas.

O pasakymas, kad jei skirsiuos, atimsiu vaikus, salyciau ne tik egosistiskas, bet ir chamiskas. As jam atsakyciau atgal biggrin.gif

Atsakyti
Su ŠVENTEMIS VISUS
Atsakyti
ačiū dolrin, ir aš visus sveikinu su šventėm smile.gif

emiliukui ir kitiems ligoniukams sveikatytės newyear.gif
Atsakyti
Sveikos, su sventem visas! drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Su sventemis iu jus 4u.gif

QUOTE(Rūtkė @ 2012 12 25, 23:20)
ačiū dolrin, ir aš visus sveikinu su šventėm smile.gif

emiliukui ir kitiems ligoniukams sveikatytės newyear.gif