Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiką auginu viena

QUOTE(DOLRIN @ 2013 02 14, 21:53)

O tave labai pagirsiu isgrazejus,labai,labai smile.gif

Sveikos,pasipasakosiu apie save,antradieny sy gryzom i LT su Juste,atsitiko taip kaip visai neplanavom,as neistveriau laukimo kol kas pades tvarkytis pasalpas,nusibodo sedet kasdiena namuose,sutariau su tevais,kad parvesiu Juste pas tevus o as pati grysiu dirbti pas draugai y Anglija,18 d isvykstu atgal,kad ir kaip sunku reikes pabuti mums atskirai su mergaite,po pusmecio grysim atostogu,gavau nebloga darba ir nuo antradienio pradesiu dirbti,aukle samdyti nezmoniski pinigai,taip jau nusprendeme,esu laiminga budama kartu su savo meile,kolkas mum sutarti sekasi labai gerai,jis ramus zmogus ko negaliu apie save pasakyti smile.gif mes esam kartu dar tik nuo rupjucio,manau taip ir toliau bus geri santikiai,va ka reiskia vaikystes meile smile.gif

Smagu išgirsti apie tave 4u.gif

Ačiū, nors pati kaip tik dabar pati sau nepatinku blush2.gif paleidau vadeles ir kg užlipo doh.gif
Smagu kad gyvenimas tvarkosi thumbup.gif Aišku labai gaila dėl Justytės, bet gal viskas greit susitvarkys, padirbėsi, dokumentus susitvarkysi ir žiūrėk dukrytė vėl šalia bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2013 02 15, 00:16)
Smagu išgirsti apie tave  4u.gif

Ačiū, nors pati kaip tik dabar pati sau nepatinku  blush2.gif  paleidau vadeles ir kg užlipo  doh.gif
Smagu kad gyvenimas tvarkosi  thumbup.gif  Aišku labai gaila dėl Justytės, bet gal viskas greit susitvarkys, padirbėsi, dokumentus susitvarkysi ir žiūrėk dukrytė vėl šalia bus  mirksiukas.gif

Sunku bus be jos man,bet cia gyvendami Lt nieko neuzdirbsi ant nuosavo busto,tikiuosiu mes istversim viena be kitos verysad.gif
Zinok ir as isvazevus per 3 sav sugebejau 6 kg uzsiauginti blush2.gif jau imsiu save vel iy rankas,sugebejau numesti 22kg sugebesiu ir tu keliu atsikratyti,o ant taves visai nesimato,kad butum papilnejus,vistiek graziai atrodai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2013 02 14, 22:30)
Sunku bus be jos man,bet cia gyvendami Lt nieko neuzdirbsi ant nuosavo busto,tikiuosiu mes istversim viena be kitos verysad.gif
Zinok ir as isvazevus per 3 sav sugebejau 6 kg uzsiauginti  blush2.gif jau imsiu save vel iy rankas,sugebejau numesti 22kg sugebesiu ir tu keliu atsikratyti,o ant taves visai nesimato,kad butum papilnejus,vistiek graziai atrodai smile.gif

suprantu tave, tikrai neisivaizduoju kaip gyvenčiau be saviškės unsure.gif bet tu stipri, aš matyt viai prie tkio sprendimo net neprieičiau, vien dėl savo silpnumo doh.gif Joo, čia nieko neuždirbsi, ne tik kad ant buto, aplamai tuoj išgyventi nebus galimybės doh.gif Be darbo sėdžiu ir aš nuo naujųjų, bet dar vis vaikštau į pokalbius, tikiu kad galiausia pasiseks unsure.gif tiksliau noriu tikėti ax.gif
Na matai, FB matei tik veidą, va ant jo neužsideda, o viskas nusėdo ant pilvo, užpakalio ir šlaunų doh.gif
Atsakyti
Dolrin, ai, nekrepk demesio biggrin.gif
Ui, isivaizduoju kaip sunku tau bus verysad.gif As va 4 dienas pabuvau be Emilio ir man jau antra diena sakes buvo schmoll.gif Zliumbiau doh.gif
Bet nieko, grizau su didziule meile ir motyvacija buti dar geresne mama smile.gif

Su svoriu ir man reik labai kovot, kad neaugtu schmoll.gif S schmoll.gif senstu jauciu jau...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 02 18, 17:21)
Dolrin, ai, nekrepk demesio biggrin.gif
Ui, isivaizduoju kaip sunku tau bus  verysad.gif  As va 4 dienas pabuvau be Emilio ir man jau antra diena sakes buvo  schmoll.gif  Zliumbiau  doh.gif
Bet nieko, grizau su didziule meile ir motyvacija buti dar geresne mama smile.gif

Su svoriu ir man reik labai kovot, kad neaugtu  schmoll.gif  S schmoll.gif senstu jauciu jau...

Nesulaikau asaru net rasydama verysad.gif nepsakomas ilgesys kankina,gyvenime taip blogai nesijauciau
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2013 02 22, 20:00)
Nesulaikau asaru net rasydama verysad.gif  nepsakomas ilgesys kankina,gyvenime taip blogai nesijauciau

console.gif o kodel neiseina mergytei buti su tavimi? Juk galima pasieskoti aukles kokios, lietuviu gi ten pilbna, tai su savo vaikuciais paziuretu. Tavo dukryte jau didele ir bedu su ja ne tiek daug.
Jai reikia mamos. Nesvarbu kur ir kaip. Svarbiausia su mama...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 02 23, 15:09)
console.gif  o kodel neiseina mergytei buti su tavimi? Juk galima pasieskoti aukles kokios, lietuviu gi ten pilbna, tai su savo vaikuciais paziuretu. Tavo dukryte jau didele ir bedu su ja ne tiek daug.
Jai reikia mamos. Nesvarbu kur ir kaip. Svarbiausia su mama...

Mes abu dirbam dauk valandu mazai laisvu,aukle samdyt val 6 svarai,tai as viska sumokeciau auklei,pataupysim bent ant busto ir grysim i Lt.Zinau,kad mamos niekas neatstos ir mum sunku bet tokia situacija,ir kasdie verysad.gif na asaros
Atsakyti
Nu ka padarysi. Jus ne pirmos ir nevieninteles. Svarbiausia, kad grisi smile.gif Ir vel busit kartu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Vakar mes su dukryte išleidom tetuką darban.. į Švediją išmovė verysad.gif
Grįš tik gegužį, tai liūdim dabar, va, draugių likimo žiūriu bus, nebus taip liūdna.. 4u.gif
Ašarų nesulaikau, skauda širdį, taip tuščia.. bet yra kaip yra, nors žviek ar plėšykis į gabalus, kitaip nebus.. Nes LT sėdint, tai net valgyt nebūtų už ką doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(DOLRIN @ 2013 02 23, 21:38)
Mes abu dirbam dauk valandu mazai laisvu,aukle samdyt val 6 svarai,tai as viska sumokeciau auklei,pataupysim bent ant busto ir grysim i Lt.Zinau,kad mamos niekas neatstos ir mum sunku bet tokia situacija,ir kasdie verysad.gif na asaros

Stiprybės 4u.gif Įsivaizduoju kaip sunku console.gif

QUOTE(Neriliene @ 2013 02 24, 21:18)
Labas  4u.gif
Vakar mes su dukryte išleidom tetuką darban.. į Švediją išmovė  verysad.gif
Grįš tik gegužį, tai liūdim dabar, va, draugių likimo žiūriu bus, nebus taip liūdna..  4u.gif
Ašarų nesulaikau, skauda širdį, taip tuščia.. bet yra kaip yra, nors žviek ar plėšykis į gabalus, kitaip nebus.. Nes LT sėdint, tai net valgyt nebūtų už ką  doh.gif

O aš saviškio jau neišleidžiu į Norgus blush2.gif Šnekėjau, prašiau ir priprašiau, pakolkas ir čia gali dar uždirbti (aišku ne tiek, bet pragyvent galima ax.gif ) Man žmogaus šalia reikia ax.gif

Neriliene gaudyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif kai prisimenu tai net nupurto. Sunkiausia būdavo pirma savaitė ir po to jau į 3 mėnesį laukimo doh.gif
Atsakyti
Gerb. Mamytės,
Esu Lietuvos edukologijos universiteto IV kurso psichologijos studentė. Atlieku tyrimą, kurio tikslas - ištirti įvairaus tipo šeimose augančių vaikų psichologinį prisitaikymą. Labai norėčiau paprašyti Jūsų, gerb. Mamytės, pagalbos. Galbūt pažįstate mamytes, kurios augintų vaikučius nuo 6 iki 11 metų ir būtų išsiskyrusios arba niekada nebuvo ištekėjusios ir augina vaikus vienos? . Norėčiau paprašyti Jūsų sudalyvauti anketinėje apklausoje. Užtikrinu, kad visą reikalingą informaciją pateiksite Jūs, todėl su vaiku nebus bendraujama tiesiogiai. Labai tikiuosi Jūsų pagalbos.
Dėl iškilusių klausimų, prašome kreiptis į studentę el.paštu psichologija.studente@gmail.com
Atsakyti
Sveikos, mamytės

Aš taip pat auginu dukrytę viena. Artėja vasara, kažkaip sugalvojau paatostogauti važiuoti viena su dukra į užsienį. Vienai baisoka... Noriu pasiūlyti vykti kartu. Gal yra mamyčių, kurios irgi galvoja vykti į užsienį vienos su vaikučiais ir nedrįsta? Gal į kompaniją? Patogiausia infrastruktūra atostogoms su vaikais yra Turkijoje. Du metus iš eilės važiavom prie LT jūros, bet kainos atžvilgiu gausis tas pats: ar mes LT atostogautumėm ,ar Turkijoje. Gal norėtų kas prisijungti? Būtų visiems smagiau ir drąsiau... Mano atostogos nuo lieps 8-19. Deja, šios datos jau negaliu keisti... Kas susigundytų į až smile.gif. Labai lauksiu žinučių smile.gif
Atsakyti