Na, ir aš turiu klausimėlį. Šiandien nei iš šio nei iš to prasidėjo toks jausmas, kad širdis "apsiverčia", į minutę bent 3 tokius apsivertimus jaučiau, tai truko gerą valandą, nors pulsas buvo tolygus, maždaug 60 k į minutę (mama matavo man). Išgėrus pusę tabletės veropamil N80 tai praėjo. Šiaip tai kartais jausdavau kokį vieną kitą širdies apsivertimą ir anksčiau, bet kad taip tęstųsi valandą su trupučiu, dar nebuvo. Ar turėčiau labai sunerimti?
Šiaip pas mane yra sinusinio mazgo tadichardija (nepamenu tiksliai, kaip vadinasi, tiesiog staigiai prasideda tankus širdies plakimas, pulsas tada būna apie 200 k/min.) Praeina per pusvalandį suvartojus veropamil tabletę, praeina ne po truputį, o irgi staigiai. Pridegint mazgo gydytojai nesiūlė, nes toks priepuolis ištinka porą - trejetą kartų per metus, tai spėja, kad išprovokuoja koks veiksnys - na, nevalgei, nedamiegojai, pasinervinai, persirūkei. Pirmą syki šitas nemalonumas prasidėjo dėl didelio kalio trūkumo.
Tai po šiandien galvoju, ar ta sinusinio mazgo tadichardija galėjo išsivystyti į kokią rimtesnę bėdą, ar kitą ligą, ar tie "apsivertimai" tebuvo kažkokio pobūdžio ritmo sutrikimai (turėjau labai blogą naktį, nervavausi, verkiau, plius dar turiu nerimo sutrikimą) ir neverta perdaug nerimauti, ar pirmu reisu skuost į ligoninę? Šiaip tyrimai širdžiai prieš kelis metus buvo daryti, viskas normos ribose, pokyčių per tą laiką iki šiandien nebuvo.

The dreams in which I'm dying are the best I ever had.