Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdelės

QUOTE(Edgarita @ 2013 04 26, 14:29)
laba diena...

man irgi 2 sav skauda sirdies plote,maudzia,pulsas didelis..
pridare visokiu tyrimu,bet seimos daktare pasake kad nerviskai..del visa ko nusiunte pas kardiologa,ji rado dideli kraujo spaudima..nusprende kad musa del jo.paskyre vaistuku spaudima sutvarkyt..na dabar jis biski mazesnis,be sirdele vistiek kala doh.gif
myniau dviratuka,kruvi pakeliu gan normaliai.radau gyd parasyt kad miakardo rezervas blogas? g.gif ka cia reiskia?ar blogai?

miokardo rezervas blogas, kai kruvio metu nepakankamai pakyla AKS arba pulsas (santykinai), arba kai kruvis per mazas kad galima butu ivertinti. Del to tikrai gyvensit dar 100 metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2013 04 26, 15:10)
miokardo rezervas blogas, kai kruvio metu nepakankamai pakyla AKS arba pulsas (santykinai), arba kai kruvis per mazas kad galima butu ivertinti. Del to tikrai gyvensit  dar 100 metu biggrin.gif

aciu 4u.gif
na niekada nesusiduriau su tuo,tai įdomu ax.gif

o sakykit,man liepe gerti veropamili,ar jis cia nuo spaudimo tik ar ir pulsa sureguliuos g.gif ?nes dabar sirdis kala per visa diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitch_Intriguer @ 2013 04 24, 07:20)
Na, man Holteris buvo darytas prieš keletą metų - viskas normos ribose, gydymo neskyrė. Bet eisiu vėl darytis.
Man tik įdomu, ar gali būt jaučiamos tos ekstrasistolės? Ta prasme, jei vėl ras, kad normos ribose, o aš jas jausiu, tai gydymo neskirs? Nes jausmas tai nefainas schmoll.gif

Jei skaičius tikrai nedidelis- gydymo neskirs. O šiaip kaip kas dėl jautimo, jei jautriau reaguojat, įsigilinat į tai, tada ir jaučiasi labiau. Pas mane irgi būna tų ekstrasistolių, holteris kelis kartu dėtas, bet registruotas toks kiekis ekstrasistolių, kad tikrai gydymo nereikia, o jaust jausdavau, seniau labiau kai gulėdavau ramiai, tyloje ir pan. dabar jos ryškesnės būna fizinio krūvio metu, tiesiog jauti kaip viskas ok ir tada staiga taip smarkiai blingt ir jausmelis, kad širdis apsivertė krūtinėje.... Bet jaučiu,kad tūkstančiais tikrai jų nebūna, tai tiesiog nekreipiu dėmesio.
Atsakyti
Gal kuri vartojate Cardiplant arba Chronocard? Kuris geresnis? Ar jų būna visose vaistinėse?
Atsakyti
Gal kam tino kojos dėl širdies? Mum sako, kad tinsta dėl širdies, tačiau rekomenduoja gerti tik šlapimą varančias tablėtes - nepadeda. Kol kas laukiam eilės pas kitą gydytoją, tačiau gal žinote kitų būdų?
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2013 05 13, 21:11)
Gal kam tino kojos dėl širdies? Mum sako, kad tinsta dėl širdies, tačiau rekomenduoja gerti tik šlapimą varančias tablėtes - nepadeda. Kol kas laukiam eilės pas kitą gydytoją, tačiau gal žinote kitų būdų?
o kiek jums metu?
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2013 04 22, 23:32)
Geriu ir as betalok -zok'a, bet jis nesustabdo sirdies ritmo, kai jis is remu iseina blush2.gif  Ar kas nors dare operacija del ritmo sutvarkymo? g.gif as - bijau blush2.gif

Sveiki, man darė tokią operaciją. Aš irgi labai bijojau. Prašiau, kad užmigdytu mane, nesutiko. Ant operacinio stalo drebėjau kaip epušės lapelis. Kai pasakė, kad jau baigta operacija, tai pradėjau net teisintis, nes gėda buvo dėl savo bailumo. Operacijos metu nieko neskaudėjo. Prieš įvesdami zondą į veną matyt vietiškai nuskausmino, nes neskaudėjo. Tiesa, išrengė nuogai, begėdžiai smile.gif
Papildyta:
Sveiki,

Loram, norėčiau Jūsų pagalbos. Kardiologo išraše parašyta: KIM požymiai ( jei teisingai perskaičiau), ką tai reiškia? Man jis nieko aiškinti nenorėjo.
Atsakyti
QUOTE(angliukas @ 2013 05 24, 18:09)
g.gif
Atsakyti
[quote=angliukas,2013 05 24, 18:09]
Sveiki, man darė tokią operaciją.

reikia su savimi susitarti kazkaip doh.gif
Atsakyti
Kaip ilgai naudojamas papildas Nonsalt? Santariškėse rekomendavo vartoti, bet tiesiog nepaklausiau, kaip ilgai, dabar po mėnesio kažkaip prisiminiau, kad gal ne visada? doh.gif lotuliukas.gif Ilgai mąsčiau lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal žinot, kur Vilniuje verta daryti Holterio tyrimą?
Atsakyti
pigiausia kardivitoj
Atsakyti