QUOTE(manika @ 2013 12 14, 16:10)
Aciu visiems uz aktyvu savo isgyvenimu, patarimu pasidalinima. Aciu, kad nelikot abejingos. Sutinku, situacija mano kazkiek is ties susijusi su vegetodistonjja ir esu savo gyvenjme patyrusi kas tai yra panikos priepoliai, taciau sie sirdies permusimai mano manymu yra visai kas kita ir jie nesusija su panikos atakom ar kitais nerimo sutrikimais. Lankau psichoterapija, esu is tu zmoniu kurie rimtai ziuri I sveikata ir stengesi kiek imanoma pagerinti gyvenimo kokybe, prie vaistu niekad neskubedavau, taciau kai buvo labai sunkus gyvenime periodas esu vartojusi AD. Pastarieji sirdies permusimai privede mane vel prie AD. Geriu juos jau 4 men, bet permusimai nerimsta. Per ta laikotarpi issityriau daug ka, taciau konkrecios ligos, kas sukeltu ekstrasistoles ner, tad teko nurasyt ant nervu. Ekstrasistoles labai stipriai pradejau jausti pries 3, 5 metu, tuomet buvau nescia, tada nustate kad kalio 3.5, tipo per mazai, sulasino kali, po geros savaites aprimo sirdele, taciau kai tik pagimdziau ir vel tas pats gryzo, tik si kart kalis buvo 4.5, tai va taip tos ekstrsistoles ir liko mane siurpinti toliau. Iki nestumo buvau jautusi tas ekstrasistoles, taciau jos budavo retai ir nekele tiek isgascio. Sirdi issityriau kauno klinikose, ten profesore mane konsultavo net 3 kartus, sako, kad sirdis sveika. Kartais viduje suabejoju medikais, galvoju nu kaip gi nieko neranda, jei as jauciu tokius permusimus, bet suprantu, kad 3 kart istyrus tikrai klaidos tikimybe maza. Tai va geriu AD ir toliau jauciuosi taip pat, tad manau, kad cia ne panika kalta. Suprantu, kad nerviniu pagrindu gali buti visko, taciau jei nepadeda vaistai, manau, kad yra kazkas rimciau. Parasykite prasau, kaip Jums pavyksta be baimes ziureti I tas ekstrasistoles, kaip gyvenate su jom? MASKATUKAI, o Jums jau praejo jos? Dingo savaime? LORAM Jus cia prof. pasakykite kokios pasekmes nuo ju? Ar gali jos savaime isnykti? Kaip toliau gyvent? Ka dar tyrtis? Ko tiketis?
man ju tik didejo, dar ir paroksizmine tacikardija pasireiske,
dare tyrima per stemple, sukele priepuoli su ekstrasistolemis, tyrima dare tik po daugkartiniu greitosios pagalbos vaziavimu,
atstate ritma vaistais,
siuo metu vartoju cordarone, jis panaikina visus sutrikimus,
kada buvo ekstrasistoles man buvo na sakyciau normaliai, na apsisuka sirdele pora kartu, bet va kada sirdis kala 170 ir daugiau k per min ir reikia greitosios ir vaistu, tada tik melsdavausi ir laukdavau priepuolio pabaigos, praejus priepuoliui, sekdavo daugkartinis ir gausus slapinimasis,
gal ir be reikalo as cia jums tiek daug parasiau, galite pradeti bijoti, jus klausete mano nuomones, as jums ja parasiau, bet tai tikrai nereiskia, kad visa tai atsitiks su jumis, kiekvienam viskas kitaip,
va vaizgante gyvena tiek metu ir nieko,
zinau ta jausma, patikekite, bet tikrai to nesureiksmindavau