Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdelės

QUOTE(Moufingirl @ 2014 02 16, 17:13)
Sveikos,

gal zinot kur dar konsultuoja Aidietis? Kardiolitoje eiles beprotiskos, gal kas turit jo mob? Buciau dekinga, jei parasytumete i az.
Turiu paroksizmine supraventikuline tachikardija ir 2012 daryta RDA, taciau dabar per menesi turejau 2 PV kuriuos atstatinejo kardioversija. Gydytojai tik galva kraipo, nes tokiom jaunom ir dar moterims praktiskai nebuna sad.gif Neturiu voztuvo ligos ar sutrikusios skydliaukes, lieka igimtas laidumo sutrikimas kazkus sad.gif
Man reikia elektrofiziologo konsultacijos, nes dabar tik pas viena gyd lankausi, o noretusi ir dar vieno patarimo smile.gif

Gal kas susidurete su tokia problema?

jums neigalumas priklauso, aisku, jei norite imti ji
kiek pamenu , jei patenki i skyriu ir jame buni, tokiais atvejais Aidietis su Marinskiu konsultuoja abu,
ieskokite keliu, kaip paguleti skyriuje, tai mano patarimas
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 02 16, 21:12)
jums neigalumas priklauso, aisku, jei norite imti ji
kiek pamenu , jei patenki i skyriu ir jame buni, tokiais atvejais Aidietis su Marinskiu konsultuoja abu,
ieskokite keliu, kaip paguleti skyriuje, tai mano patarimas

Neigalumo tikrai kolkas nereikia. Labiausiai reiktu veikiancio gydymo. I skyriu nesinoretu kol nera butinybes, nes dirbti irgi reikia. Siuo metu is skirtingu gydytoju girdziu labai skirtingus komentarus koks gydymas padetu, o vieningos nuomones nera;(
Ar yra kas turetumet irgi PV bunant jauno pakankai amziaus?
Atsakyti
QUOTE(Moufingirl @ 2014 02 16, 21:32)
Neigalumo tikrai kolkas nereikia. Labiausiai reiktu veikiancio gydymo. I skyriu nesinoretu kol nera butinybes, nes dirbti irgi reikia. Siuo metu is skirtingu gydytoju girdziu labai skirtingus komentarus koks gydymas padetu, o vieningos nuomones nera;(
Ar yra kas turetumet irgi PV bunant jauno pakankai amziaus?

Kiek esu skaiciusi sioje temoje, kad visos moterys ir vyrai jauni. I skyriu rekomenduoju tam, kad apziuretu keli daktarai, jei reikia daro konsiulima, nes jusu atvejis nera is eiliniu. Cia yra rasiusi viena mergina, jai nepadejo RDA, gere verapamili, bet jau galvojo apie operacijos pakartojima. Kazkaip nezinau ar yra kitu gydymo budu. Na nebent cordarone vaistai. Bet ji skiria tik gyd ir po isamaus tyrimo.
Atsakyti
O gal cia yra sportuojanciu ? Kiap su pulsu sekasi. Pagal sporto programa negaliu virsyti 160. Bet jau po pusvalanduko bugneliai dauzosi, nors nieko sunkaus nedarau. Siandien uzlipau i 4 auksta pulsas buvo 160. tai sportuojant jauciu buna apie 200. reiks pasimatuot, nusipirkau aparaciuka smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kuriai nors išemija diagnozuota? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as nuo mazens turejau superventrikuline tachikardija, pries 15 metu buvo atliktos 3 RDA, tuo metu nelabai padejo, epizodai atsinaujino po kazkurio laiko. Dabar po gimdymo ppraejus 2 men sirdele vel pradejo musti, si karta buvo ypac blogai, tai pries du men Kaune atliko RDA, vel 2 kartus, nes po pirmojo tachikardija iskart atsinaujino. Taigi, jau praejo 2 menesiai, maitinu kudiki, vaistu jokiu neskyre, bet sirdi vis dar duria. Permusimai nesikartoja, bet silpnumas nerealus, jauciuosi kaip stikline, kaskarta baime kad neatsinaujintu bedos. Vargina galvos svaigimas, durimas sirdies plote, kartais padazneja pulsas ramybes metu. Ejau privaciai tirtis, echo ir holteris problemu neparode. Noriu paklaust tu, kurios turejo RDA, kada jus jau jautetes gerai? Gal man pageres kai nustosiu maitinti, kazkiek atsigausiu? Labai jau sitas reikalas nemalonus, atima gyvenimo dziaugsma sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Temper @ 2014 02 22, 13:56)
Sveikos merginos, as nuo mazens turejau superventrikuline tachikardija, pries 15 metu buvo atliktos 3 RDA, tuo metu nelabai padejo, epizodai atsinaujino po kazkurio laiko. Dabar po gimdymo ppraejus 2 men sirdele vel pradejo musti, si karta buvo ypac blogai, tai pries du men Kaune atliko RDA, vel 2 kartus, nes po pirmojo tachikardija iskart atsinaujino. Taigi, jau praejo 2 menesiai, maitinu kudiki, vaistu jokiu neskyre, bet sirdi vis dar duria. Permusimai nesikartoja, bet silpnumas nerealus, jauciuosi kaip stikline, kaskarta baime kad neatsinaujintu bedos. Vargina galvos svaigimas, durimas sirdies plote, kartais padazneja pulsas ramybes metu. Ejau privaciai tirtis, echo ir holteris problemu neparode. Noriu paklaust tu, kurios turejo RDA, kada jus jau jautetes gerai? Gal man pageres kai nustosiu maitinti, kazkiek atsigausiu? Labai jau sitas reikalas nemalonus, atima gyvenimo dziaugsma sad.gif

gal bus ziaurus mano atsakymas, bet kudikiui reikia visu pirma mamos-gyvos,
pienas laikinas dalykas, nustokite maitinti, tikrai atsigausite, o jusu geros emocijos pades ir kudikiui,
prie kardiologo kabineto esu kalbejusi su viena jauna mama, ji pasake, kad kardiologai po RDA jai visgi paskyre metoprololi, kad taip "nesikalentu" sirdis, kaip ji pasake
o del sirdies nepakankamumo dare tyrima is venos?
labai papprasta ir aisku, matot jusu sirdis patyre daug permusimu ir plakimu, o tai gali pakenkti sirdies raumeniui,
Atsakyti
QUOTE(Temper @ 2014 02 22, 12:56)

O gal tai tiesiog nuo nuovargio? Ar tėtis pakankamai padeda? Ar nevertėtų pasisamdyti pagalbininkę, o pačiai nueiti į kokį povandeninį masažą, baseiną ir pan. ?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2014 02 23, 13:33)
O gal tai tiesiog nuo nuovargio? Ar tėtis pakankamai padeda? Ar nevertėtų pasisamdyti pagalbininkę, o pačiai nueiti į kokį povandeninį masažą, baseiną ir pan. ?

nekukliai paklausiu, esate turejusi nors viena priepuoli?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 02 23, 09:45)
gal bus ziaurus mano atsakymas, bet kudikiui reikia visu pirma mamos-gyvos,
pienas laikinas dalykas, nustokite maitinti, tikrai atsigausite, o jusu geros emocijos pades ir kudikiui,
prie kardiologo kabineto esu kalbejusi su viena jauna mama, ji pasake, kad kardiologai po RDA jai visgi paskyre metoprololi, kad taip "nesikalentu" sirdis, kaip ji pasake
o del sirdies nepakankamumo dare tyrima is venos?
labai papprasta ir aisku, matot jusu sirdis patyre daug permusimu ir plakimu, o tai gali pakenkti sirdies raumeniui,

O koks tai tyrimas del nepakankamumo? Kraujo tyrimus dare, visi rodikliai normoje... Tikiuosi, kad viskas cia i kruva susideje, bandysim misinuku mazaji primaitint.
Atsakyti
QUOTE(Temper @ 2014 02 23, 17:21)
O koks tai tyrimas del nepakankamumo? Kraujo tyrimus dare, visi rodikliai normoje... Tikiuosi, kad viskas cia i kruva susideje, bandysim misinuku mazaji primaitint.

tikrai nepamenu pavadinimo, bet jis vienas atliekamas, ne kruvoje su kitais, del sirdies- kalis, magnis atliekamas, bet jie buna kartu, o sis atskirai
meginsiu paieskoti savo israsuose, rasiu-parasysiu
jums reikia rimto kardiologo konsultacijos,
Atsakyti
bnp
Atsakyti