bet pats augalas (habaneras) tai nėr labai mažas. Pas mane krūmeliai tikrai virš 30 cm buvo. Augo šiltnamyje.
QUOTE(vija zemaite @ 2012 04 13, 01:41)
Ogi nieko, išleis papildomas šakneles, tvirčiau laikysis
O čia logistinis sprendimas (vakar diskutavom apie palangių pločius ir erdvės išnaudojimą

Daugiau: http://public.fotki..../balkonas-2012/

O čia logistinis sprendimas (vakar diskutavom apie palangių pločius ir erdvės išnaudojimą

Daugiau: http://public.fotki..../balkonas-2012/
oi pas mus taip nesigautu....mazi smalsuoliai tuoj nutemptu zemyn

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 13, 08:16)
o kiek tas dideli? Eilinių habanerų vaisiai nėra dideli, apie 2,5cm ilgio ir beveik 4cm aplink per plačiausią vietą.
Aš kažkodėl juos įsivaizdavau didesnius. Tikriausiai nuotraukos internete suklaidino. Reiks kitą kartą daugiau skaityti, mažiau žiūrėti į nuotraukas.
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 13, 09:05)
Aš kažkodėl juos įsivaizdavau didesnius. Tikriausiai nuotraukos internete suklaidino. Reiks kitą kartą daugiau skaityti, mažiau žiūrėti į nuotraukas.
net liniuotę pasiėmus žiūrėjau į tuos centimetrus. Man rodos, pas mane kiek didesni buvo

Foto radau tik visų čilių bendrą. Per vidurį vienas habaneris, ne visai mažas lyg ir

QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 10:24)
net liniuotę pasiėmus žiūrėjau į tuos centimetrus. Man rodos, pas mane kiek didesni buvo
O gal tik taip atrodo..
Foto radau tik visų čilių bendrą. Per vidurį vienas habaneris, ne visai mažas lyg ir

Nebloga krūvelė

Laba,
gal kas turite pertekliu papriku ir ciliuku daigeliu? Vilniuje
gal kas turite pertekliu papriku ir ciliuku daigeliu? Vilniuje

QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 09:24)
Foto radau tik visų čilių bendrą.
mielas akiai vaizdelis

Turiu tokį klausimą.
AR REIKIA PAPRIKOM SKABYT PAŽASTIS?
Mano čiliukui vienam pažastys dygt pradėjo. Jau tokios rimtos, po du lapus. Bet tik vienam, kitiems tokios tik užuomazgos pažastyse.
Mano paprikos ČILI sėtos 01.30 jau yra pumpurai, lapų tokių didelių apie 10 ir dar gal kokių 8 nevisai dideli lapeliai, aukštis apie 30 cm kelios dar didesnės. (Nežinau kaip išlaikyt jas dar pusantro mėn reikės
)
Mano čiliukui vienam pažastys dygt pradėjo. Jau tokios rimtos, po du lapus. Bet tik vienam, kitiems tokios tik užuomazgos pažastyse.
Mano paprikos ČILI sėtos 01.30 jau yra pumpurai, lapų tokių didelių apie 10 ir dar gal kokių 8 nevisai dideli lapeliai, aukštis apie 30 cm kelios dar didesnės. (Nežinau kaip išlaikyt jas dar pusantro mėn reikės

QUOTE(ErikaI @ 2012 04 13, 13:57)
Turiu tokį klausimą.
as neskabau. O ciliukai tegul kruminasi, bus veslesnis augalas, daugiau megs.
QUOTE(ErikaI @ 2012 04 13, 14:57)
ne
QUOTE(vija zemaite @ 2012 04 13, 01:41)
na tada