Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai,paprikos :)

bet pats augalas (habaneras) tai nėr labai mažas. Pas mane krūmeliai tikrai virš 30 cm buvo. Augo šiltnamyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 balandžio 2012 - 07:48
QUOTE(vija zemaite @ 2012 04 13, 01:41)
Ogi nieko, išleis papildomas šakneles, tvirčiau laikysis  thumbup.gif

O čia logistinis sprendimas (vakar diskutavom apie palangių pločius ir erdvės išnaudojimą  ok.gif

user posted image

Daugiau: http://public.fotki..../balkonas-2012/

oi pas mus taip nesigautu....mazi smalsuoliai tuoj nutemptu zemyn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 13, 08:16)
o kiek tas dideli? Eilinių habanerų vaisiai nėra dideli, apie 2,5cm ilgio ir beveik 4cm aplink per plačiausią vietą.

Aš kažkodėl juos įsivaizdavau didesnius. Tikriausiai nuotraukos internete suklaidino. Reiks kitą kartą daugiau skaityti, mažiau žiūrėti į nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 13, 09:05)
Aš kažkodėl juos įsivaizdavau didesnius. Tikriausiai nuotraukos internete suklaidino. Reiks kitą kartą daugiau skaityti, mažiau žiūrėti į nuotraukas.

net liniuotę pasiėmus žiūrėjau į tuos centimetrus. Man rodos, pas mane kiek didesni buvo mastau.gif O gal tik taip atrodo..
Foto radau tik visų čilių bendrą. Per vidurį vienas habaneris, ne visai mažas lyg ir unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 balandžio 2012 - 09:28
QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 10:24)
net liniuotę pasiėmus žiūrėjau į tuos centimetrus. Man rodos, pas mane kiek didesni buvo mastau.gif O gal tik taip atrodo..
Foto radau tik visų čilių bendrą. Per vidurį vienas habaneris, ne visai mažas lyg ir  unsure.gif

Nebloga krūvelė smile.gif pasirodo būna iki 4cm ilgio. Pažiūrėjau ir aš į linuotę.. Nu nieko, tada reik didesnio krūmo, kad daugiau tilptų tokių mažiukų.
Atsakyti
Laba,
gal kas turite pertekliu papriku ir ciliuku daigeliu? Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 09:24)
Foto radau tik visų čilių bendrą.

mielas akiai vaizdelis bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimą.
AR REIKIA PAPRIKOM SKABYT PAŽASTIS?
Mano čiliukui vienam pažastys dygt pradėjo. Jau tokios rimtos, po du lapus. Bet tik vienam, kitiems tokios tik užuomazgos pažastyse.

Mano paprikos ČILI sėtos 01.30 jau yra pumpurai, lapų tokių didelių apie 10 ir dar gal kokių 8 nevisai dideli lapeliai, aukštis apie 30 cm kelios dar didesnės. (Nežinau kaip išlaikyt jas dar pusantro mėn reikės doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2012 04 13, 13:57)
Turiu tokį klausimą.
Mano čiliukui vienam pažastys dygt pradėjo. Jau tokios rimtos, po du lapus. Bet tik vienam, kitiems tokios tik užuomazgos pažastyse.

as neskabau. O ciliukai tegul kruminasi, bus veslesnis augalas, daugiau megs.
Atsakyti
Galeciau kelis daigelius papriku padovanoti Klaipedoje.
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2012 04 13, 14:57)
Turiu tokį klausimą.

ne
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2012 04 13, 01:41)
Ogi nieko, išleis papildomas šakneles, tvirčiau laikysis  thumbup.gif

na tada thumbup.gif
Atsakyti