Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai,paprikos :)

QUOTE(Zirzė @ 2012 04 12, 17:59)
o daug turit? ax.gif

Rocoto jau neturiu, o habanerų liko vienas raudonas ir du oranžiniai, dar galiu išskirti vieną Jaloro daigą.

Papildyta:
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 12, 18:13)
Reikia jau užsipirkinėti šokolado už skorpioną smile.gif O jei iš mineralinės vatos į žemę sodinti, tai irgi galima su visu kubiuku?

tikrai taip ,vata tinka viskam - ir žemei ir vandeniui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 04 12, 20:07)
Jamaiken Red , bet i varpelius nepanasus.

Aha raidės pakeistos ir nėra ant ko pykti, jamaican red - varpelio f. Ir daugiau nepirk, jei nepasiteisina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2012 04 12, 20:08)
Kaip pirmus metus auginančiam, kilo toks klausimas - O.H., pirkti ebėjuj ir sėti vasario mėn. (kartu su kitais įvairiais) dabar turi po 8-10 tikrų lapelių ir yra 5-8 cm "ūgio". Visi kiti tuo tarpu 15-20 cm ir pradeda krauti žiedus. Ar Habanerai tokie liliputai, ar auginu neaišku ką? Šiaip daigeliai atrodo gerai, stiprūs, bet labai lėtai auga. Auginu, aišku, durpių substrate.

šitas ir žemas ir lėtas ,viskas gerai pas jus.
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2012 04 12, 22:34)
šitas ir žemas ir lėtas ,viskas gerai pas jus.

O aš tą daigelį habanero kur gavau, tai jau matosi tokie maži būsimi pumpuriukai. Ar verta juos nukirpti? Šiaip įkišau į hidroponiką, bet kadangi pirmas kartas, tai baisu, kad nenumarinčiau. Galvoju, gal leist laisvai žydėti, nors tada būtų tikrai žemai tie žiedai.
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 12, 21:42)
O aš tą daigelį habanero kur gavau, tai jau matosi tokie maži būsimi pumpuriukai. Ar verta juos nukirpti? Šiaip įkišau į hidroponiką, bet kadangi pirmas kartas, tai baisu, kad nenumarinčiau. Galvoju, gal leist laisvai žydėti, nors tada būtų tikrai žemai tie žiedai.

gali atsargiai nuskabyti, tegul paauga krūmas nors kažkiek,o tai turėsi liliputą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2012 04 12, 22:46)
gali atsargiai nuskabyti, tegul paauga krūmas nors kažkiek,o tai turėsi liliputą  bigsmile.gif

Aišku norisi normalaus krūmo, bet jau geriau liliputas, nei jokio. Liliputas turi savų pliusų, palikčiau taip, jei turėčiau kitą normalų.
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 12, 22:10)
Aišku norisi normalaus krūmo, bet jau geriau liliputas, nei jokio. Liliputas turi savų pliusų, palikčiau taip, jei turėčiau kitą normalų.

pas mane jis normalus užaugo tik apie 30 cm ir visas aplipo pipiriukais ,tai tavasis bus 10 cm ir apsipipirins thumbup.gif
Atsakyti
Tai tada nekas, neturės kur vaisiai dideli susiformuoti. Reiks eit apkarpyti.
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2012 04 12, 20:45)
Ciliuku neuzsiauginau, gal keleta turit??? Bet as Kaune,iksliau uz Kauno  ax.gif

A gaila, VNO aš

Habaneras ir pas mani mažiukai, bet gražūs, man patinka
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 12, 22:25)
o aš gerokai giliau pavariau  blush2.gif ale iki vakaro tai laimingos tupi,o kas bus ryt poryt  g.gif

Ogi nieko, išleis papildomas šakneles, tvirčiau laikysis thumbup.gif

O čia logistinis sprendimas (vakar diskutavom apie palangių pločius ir erdvės išnaudojimą ok.gif

user posted image

Daugiau: http://public.fotki..../balkonas-2012/
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 12, 23:31)
A gaila, VNO aš

Habaneras ir pas mani mažiukai, bet gražūs, man patinka

O kiek tas mažiukas? Man irgi patinka labiau maži augalai, bet norisi ir ne tik dėl grožio, bet ir kad nuskinti ką būtų smile.gif

QUOTE(vija zemaite @ 2012 04 13, 01:41)
O čia logistinis sprendimas (vakar diskutavom apie palangių pločius ir erdvės išnaudojimą  ok.gif

Neblogai apsisodinate.
Ta dėžė, kurios trečdalis išlenda nuo palangės - praktiška, bet man tokio varianto neišeitų išlaikyti sveiko. Bet kol dar ne tiek daug augalų laikau, tai galima išsiversti ir paprastai, tik norisi sugrūsti viską ant vienos palangės, kad kitur ir langą vėdinimui atidaryt ramiai būtų galima, ir katinas galėtų užsilipti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrRAT: 13 balandžio 2012 - 05:13
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 12, 22:22)
Tai tada nekas, neturės kur vaisiai dideli susiformuoti.  Reiks eit apkarpyti.

o kiek tas dideli? Eilinių habanerų vaisiai nėra dideli, apie 2,5cm ilgio ir beveik 4cm aplink per plačiausią vietą.
Atsakyti