Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilaus ryšio operatoriai

Apklausa: Kokiu mobilaus ryšio operatoriaus paslaugomis naudojatės? (531 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(liūtuke @ 2009 11 30, 22:15)
Taip buvo anksčiau, o dabar skambinti galima 100d., o priimti skambučius 180d. po to numeris nebegalioja,pinigai likę negaliojančioje sąskaitoje į kitą numerį neperkeliami

Atsiprašau, jei suklaidinau, nes šitaip buvo anksčiau, o šitų naujovių, deja, aš nežinojau. Labai ačiū už informaciją. Manau ir kitiems bus ji naudinga. Nors aš stengiuosi sąskaitą pasipildyti laiku, bet kartais būna visko... Tad reikia žinoti, kad apsižioplinus, gali ir ,,nuplaukti" sąskaitoje likę pinigėliai, jei laiku nepasipildysi sąskaitos.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 12 01, 21:29)
Atsiprašau, jei suklaidinau, nes šitaip buvo anksčiau, o šitų naujovių, deja, aš  nežinojau. Labai ačiū už informaciją. Manau ir kitiems bus ji naudinga. Nors aš stengiuosi sąskaitą pasipildyti laiku, bet kartais būna visko... Tad reikia žinoti, kad  apsižioplinus, gali ir ,,nuplaukti" sąskaitoje likę pinigėliai, jei laiku nepasipildysi sąskaitos.

Atrodo išsiaiškinom smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mano informacija iš Tele2 puslapio - šviežutėlė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 01 gruodžio 2009 - 22:05
QUOTE(Nmergyte @ 2009 11 18, 13:53)
Tai siulo visokiu tokiu tarifu, bet Tele2  gaunasi pigiau daug.

koki operatoriu pasirinkote? as irgi 14 metu naudojausi omnitel paslaugomis, bet dairausi kito: Bites arba rinksiuos dukterines Eurocoma ar Teledema, kurios naudojasi bites tinklu.
Nusibodo Omniteliui moketi uz neprakalbeta laika ir suteikta plana po 0.16 cnt/min
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2010 01 17, 00:01)
koki operatoriu pasirinkote? as irgi 14 metu naudojausi omnitel paslaugomis, bet dairausi kito: Bites arba rinksiuos dukterines Eurocoma ar Teledema, kurios naudojasi bites tinklu.
Nusibodo Omniteliui moketi uz neprakalbeta laika ir suteikta plana po 0.16 cnt/min

na as irgi buvau ilgokai omnitelyje, bet sutartis greitu metu baigsis.... tad paskambino man ir pasiule planus, bet kad nelabai patiko... visai nesijaucia kriziniu kainu... net siulo brangiau nei dabar turiu... tad teks turbut pabegti blush2.gif
Atsakyti
Taip, ir mes nusivylėm kažkada tuo Omniteliu ir ne vienąkart, brangininkai didžiausi, o kai ateidavo sąskaitos, tai nieko nesuprasi, už ką ten moki - tiesiog kas prašnekėta už prakalbamą mokestį, tai parašyta kaina vienoje eilutėje ir daugiau nieko, kai kiti operatoriai viską pateikia iki smulkmenų - kiek žinučių siųsta, kiek savame, kiek kituose mob. tinkluose, kiek fiksuotame ar į užsienį skambinta. O pabandyk netyčia paspaust interneto mygtuką - kad ir neprisijungsi, bet iškart litą nuskaičiuos... Daugiau į Omnitelį niekada negrįšime. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristigri: 11 vasario 2010 - 00:01
Gas kas zinote wink.gif Ar imanoma nepasibaigus sutarciai nutraukti reikalus su omniteliu, pvz persivedant i omnitel extra korteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2010 02 16, 22:15)
Gas kas zinote wink.gif Ar imanoma nepasibaigus sutarciai nutraukti reikalus su omniteliu, pvz persivedant i omnitel extra korteles  g.gif

Šiaip, kiek žinau, taip paprastai (be jokių netesybų mokesčių) sutarties nenutrauksit, nes visos bendrovės sutartis sudaro savo, o ne kliento naudai. Taigi pirmiausia išsistudijuokit su Omniteliu sudarytą sutartį, jos nutraukimo sąlygas. Bet, kaip sakoma, klientas visuomet teisus, tad jei turit rimtų nusiskundimų dėl Omnitelio paslaugų, tai patarčiau kreiptis į vartotojų teises ginančią tarnybą, iš kurios sužinosit, ko iš Omnitelio galėtumėt reikalauti ir ką pasiekti konkrečiu atveju.
Beje, o įdomu, dėl ko norit anksčiau nutraukti sutartį, kas netenkina? g.gif
Atsakyti
na kas susije su omni connect-tai doh.gif ,nei rysio nei ka ir saskaitos kosmines-pavelavai susimoket-ateina pesrspejimas o kad padave skolu isieskojimo tarnyboms jokiu pranesimu neateina ,o paskambinus knisa prota kad nieko neapdave.melagiai-sutartui jau vien uz klaidinima nutraukt galima.o nuo lapkricio autonatiskai sutarti pratesia jei nesumoki iskart menesinio mokescio,bet kad dadejo ir kas buvo iki lapkricio-na ir kaip galima ant ju nepykt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2010 02 26, 17:32)
na kas susije su omni connect-tai doh.gif ,nei rysio nei ka ir saskaitos kosmines-pavelavai susimoket-ateina pesrspejimas o kad padave skolu isieskojimo tarnyboms jokiu pranesimu neateina ,o paskambinus knisa prota kad nieko neapdave.melagiai-sutartui jau vien uz klaidinima nutraukt galima.o nuo lapkricio autonatiskai sutarti pratesia jei nesumoki iskart menesinio mokescio,bet kad dadejo ir kas buvo iki lapkricio-na ir kaip galima ant ju nepykt blink.gif

Tai gal reiktu laiku susimoket ir neateis jokie pranesimai. biggrin.gif Cia tik seip pastebejimas. ax.gif
Atsakyti
krize-saskaitu apmokejimas veluoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2006 04 13, 21:57)
Kažkaip neradau tokios temos,arba nemoku ieškoti.Būtų įdomu sužinoti kokio operatoriaus paslaugomis naudojatės,ar naudojotės g.gif .Koks ryšys,pvz kur nors užmiestyje,kainos.Kaip išsirinkti planą gerą,kad neapsirikti ir žodžiu visi kiti pliusai ir minusai.

Susidomėjau tuo nes pati su vyru sėdžiu OMNITELI,bet kiek žinau tai omnitelio kainos ne iš pačių mažiausių,nors patinka,kad visur galima susikalbėti.Bet manau minusas yra,kad norint pasikeisti naują telf,turi sudaryti terminuotą sutartį,tik tada duoda nuolaidą telef.O pvz.TELE2  kas metus gali pasiimti naują telf.Ir ten tarifai mažesni.Na tai kokia jūsų nuomonė biggrin.gif  g.gif

Nu negirdėjau, kad iš Tele2 būtų galima kasmet imti po naują telefoną, jei sutartis sudaryta 2 metams. Tarifai tai pritariu, kad labai palankūs. Pati naudojuosi Tele2 paslaugomis, mane jos tenkina.

Dar naudojuosi Telemaxima (išankstinio apmokėjimo ryšys). Tenkina ir kainos, ir ryšys. Tik va, turiu keletą neaiškumų dėl jos, ir nežinau, ar galiu klausti čia, ar reikia sukurt naują temą. g.gif ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Kiek ir kur tiksliai yra Eurocom salonų Lietuvoje (nes ten sprendžiamos telemaximos didžiausios bėdos).

Ir ar galima kaip nors gauti telemaximos SIM kortelės dublikatą "nesitrenkiant" į Eurocom klientų aptarėnavimo ir prekybos saloną, o pavyzdžiui per paštą, prašant atsiųsti tą dublikatą, ar taip neina daryti, jei man labai to reikia?

O kažin, ar kas įsigyja (rezervuoja) kokį nors išskirtinį numerį iš Telemaximos už 50 Lt? Įdomu pasidarė g.gif biggrin.gif ax.gif...
g.gif ax.gif unsure.gif

Štai kokia šiuo metu akciją vykdo Telemaxima:
http://www.telemaxim...rtele-nemokamai

Ir noriu paklausti: skiltyje Adresas reikia rašyti gatvę, namą - butą, miestą ( ar be miesto). Nes Miestas kitoje eilutėje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 23 kovo 2010 - 19:58