Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilaus ryšio operatoriai

Apklausa: Kokiu mobilaus ryšio operatoriaus paslaugomis naudojatės? (531 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Mona187 @ 2010 03 23, 19:54)
Kiek ir kur tiksliai yra Eurocom salonų Lietuvoje

http://www.eurocom.l...e-musu-682.html
Ir ar galima kaip nors gauti telemaximos SIM kortelės dublikatą "nesitrenkiant" į Eurocom klientų aptarėnavimo ir prekybos saloną

http://www.telemaxim.../pagalba-d-u-k:
"3. Ką daryti pametus ar sugadinus SIM kortelę?
Tokiu atveju reikia kreiptis į EUROCOM Klientų aptarnavimo ir prekybos saloną, kur bus išduotas kortelės dublikatas. SIM kortelės keitimo kaina 5 Lt su PVM."
Miestas kitoje eilutėje

Vadinas, miesto į Adresas rašyt nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 03 24, 09:20)
http://www.eurocom.l...e-musu-682.html

http://www.telemaxim.../pagalba-d-u-k:
"3. Ką daryti pametus ar sugadinus SIM kortelę?
Tokiu atveju reikia kreiptis į EUROCOM Klientų aptarnavimo ir prekybos saloną, kur bus išduotas kortelės dublikatas. SIM kortelės keitimo kaina 5 Lt su PVM."

Vadinas, miesto į Adresas rašyt nereikia.

Ačiū 4u.gif Šiandien jau gavau užsisakytą telemaximos kortelę, turiu pagirti Eurocom operatyvumu. Per 10 dienų nuo užsakymo atsiuntė. Tik vėlgi naujas numeris. Reiks apsispręsti, kurį iš 2 - jų telemaximinių pasilikti. Numeris daug gražiau atrodo (kode pirmi trys 6-etukai biggrin.gif )

O tarkim taS Sim kortelės dublikatas, tai tas pats kas SIM kortelė? Automatiškai persikeltų į jį sąskaitoje esantis sukauptas pinigų likutis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 24 kovo 2010 - 18:58
Labai noriu pasiimti naują telefoną su sutartim iš omnitelio, bet paskutiniu metu vis girdžiu labai daug nusiskundimų dėl omnitelio siunčiamų dideliu sąskaitų nežinia už ką. Ar verta? Gal kas atkalbės?
Atsakyti
Kai prieš metus nieko neperspėję visiems primetė vienodus (nepalankius) planus, galutinai supykau ir daugiau nė į tą pusę nebežiūriu. Ir nežadu žiūrėt. Iki tol omniteliu naudojausi 6 metus. Per mėn mokėdavau apie 50lt laaaaabai taupiai vartodama, dabar esu bitėje, turiu nemokamų draugų, su kuriais galiu pliurpt kad ir parą. Už mėn moku ... apie 16 iki 20lt.
Ryšio kokybė omnitelio - neabejotinai geresnė. Beeeeet... Susišneku ir per bitę. Kažkaip... Bitė ne visose vietovėse turi gerą ryšį. Ne visur, bet...
Rinktis jums - taupumas ar kokybė.
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2010 03 28, 16:55)
Labai noriu pasiimti naują telefoną su sutartim iš omnitelio, bet paskutiniu metu vis girdžiu labai daug nusiskundimų dėl omnitelio siunčiamų dideliu sąskaitų nežinia už ką.  Ar verta? Gal kas atkalbės?

Daug metų naudojausi Omnitelio paslaugomis. Bet prieš du metus kantrybė baigėsi. Labai mažai kalbėdavau, net užsirašydavau kiek prakalbėjau ,o sąskaitos pareidavo nuo 60 iki 100Lt, kai bandydavu aiškintis, tai nieko nelaimėdavau. O sąskaitos vis didėdavo, net nesuprasdavau už ką ten moku. Pagal sutartį tada 30 Lt už planą reikėdavo prakalbėti. Bet kantyrbė baigėsi perėjau į Tele2. Tai dabar kalbu daug, o moku 18-25 Lt per mėnesį, daugiau nesu sumokėjusi. Nebenorėčiau grįžti į Omnitelį. O tele2 ryšio kokybe per tą laiką aš nepastebėjau , kad būtų prastesnė negu Omnitelio. Bet va tele2 sąskaitos, tai nėra net ko lyginti. thumbup.gif Kur Omnitely 100 Lt mokėjau , o čia tele2 25Lt daugiausiai praplepu.
Atsakyti
as naudojuosi omnitel ir siaip esu patenkinta, anskciau buvau tele2 pasirinkus plana MINI4, tai mokedavau apie 50lt taupydama jau,o db omnitelyje pasirinkau plana Studentas, tai moku maximum 20lt per menesi. na as tai neturiu kuo skustis, ir pinigu, priskaiciuotu uz ora man nebuna smile.gif gal cia kaip kam sekasi....
Atsakyti
Buvo klausimas ar kas užsisakinėja korteles su gražiais numeriukais po 50 litų. Tai taip, tokį turiu ir džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Na bet kai galima kortelę gauti nemokamai, tai nelabai svarbu, numeris "gražus", ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 04 03, 23:52)
Na bet kai galima kortelę gauti nemokamai, tai nelabai svarbu, numeris "gražus", ar ne.

Nesu telemaximoj, bet sujuokino tie "gražūs" numeriukai. Mano telefone visi suvardinti vardais - nė nesigilinau, kieno jie gražūs ar ne. Jei kas tokį ir įsigijo (suplojo 50lt blink.gif doh.gif , vargšelis, kad išsiskirtų), tai aš to nė nepastebėjau. Pastangos ir išlaidos - veeeeeltui doh.gif
Atsakyti
Na ir dar vienas neaiškumas iškilo. Va čia rašo, kad savo telemaximos sąskaitą galiu pasipildyti (nusipirkti papildymą) Perlo terminaluose visoje Lietuvoje. Bet kai aš tai norėjau padaryti dar po pirmo tokio pranešimo, tai nieko neišėjo, man pasakė, kad Telemaximos papildymų galima nusipirkti tik maximoje. Ar gal aš ne taip suprantu Perlo terminalą? T.y.aparatas, kur spausdinami iš jo loterijų bilietai. Ar ne?

O dėl telemaxima papildymų, turinčių parsiduoti Senukuose? Prie kasų net nėra jokio ženklo, kad jie ten parsidavinėtų. Tai kur ieškoti tada? Gal tada sakau - informacinėj kasoj?

Ir dar tuo pačiu vėl paklausiu apie SIM kortelės dublikatą - per kiek laiko jį pagamina? Reikia laukti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 23 balandžio 2010 - 14:20
Naudojuosi telemaxima, man nekilo lig šiol jokių problemų.
Atsakyti
naudojuosi tele2 ir telemaxima
Atsakyti