Įkraunama...
Įkraunama...

Gaila

QUOTE(Isila @ 2006 04 15, 18:05)
geriau skambėtų Gailė  wub.gif arba Ringailė  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gaila-skamba klaikiai.
Atsakyti
o man šis vardas nei kvailas, nei ką- turėjau grupiokę tokiu vardu, protinga mergina su išskirtiniu vardu thumbup.gif Va.
Atsakyti
Pažinojau vieną Gailą, labai "bajava" mergina buvo, ir niekam su "gaila" asociacijų nekildavo. Bet šiaip man atrodo, kad toks vardas mergaitei netinka, skamba grubokai, panašiai kaip Jogaila.
Atsakyti

gaila bus mergaites, kuria pavadins Gaila
Atsakyti
perskaičiau temą ir nesupratau,ko čia kam gaila blush2.gif man tai gražiau Gailė
Atsakyti
Gal geriau GAILĖ, nes kitu atveju taip ir norisi paklaust kam čia ko gaila?
Atsakyti
Jogaila, tai isetu jau su patvirtinumu Jo gaila tongue.gif taip iseitu pagal jus? bet jei kirtis ne ten, tai ir Gaila ne gaila mirksiukas.gif
Atsakyti
siaip nereiktu vaikui likimo programuoti toki varda suteikiant. galima netiketi visais dalykais, bet maza kas mastau.gif
Atsakyti
Ne, rimtai, sis vardas pats kvailiausias ir plius dar grubus kaip viena mamyte minejo Jogaila... ir patvirtinimas del gailescio. o mano drauge masto..masto, bet paskaicius si foruma jau eme abejoti del Gailos....
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 04 15, 19:05)
geriau skambėtų Gailė  wub.gif arba Ringailė  wub.gif

mano pypliukas vardu Gailius  wub.gif  drinks_cheers.gif

Labai gražus vardas RINGAILĖ wub.gif
ir GAILIUS labai gražus wub.gif berniukui tinka ax.gif
Atsakyti
Special variantas g.gif pradžioj kai perskaičiau nelabai patiko, kol perverčiau visus 4 psl žiūriu jau nieko visai smile.gif nepasakyčiau, kad vardas nesamoningas, tiesiog pati mergytei tikrai tokio neduočiau ... Esu girdėjus vardus Gailė ir Rimgailė (šitas gal nieko), bet Gaila - tai ne ... nemanau, kad draugei derėtų atkalbinėt tėvus duot vienokį ar kitokį vardą SAVO kūdikiui. Gal ji užaugus kaip tik labai džiaugsis savo vardu ir jis jai labai tiks. Sako, motinos labiausiai nujaučia tinkamus vardus savo vaikams. Juolab kad ir šiuo atveju - gi nevadina dukters Asilėle ar dar kaip nors idiotiškai. Čia vėlgi mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti