Įkraunama...
Įkraunama...

Gaila

na man nei Gaile,nei Gaila (juo labiau doh.gif ).... nei Gailius.. na net nzn kodel bet neduociau vaikui ir viskas... o apie Gaila tai na labai jau laki fantazija zmoniu turetu but jei savo vaikui toki varda duoti doh.gif
Atsakyti
Manau žodžio reikšmė vardui labai svarbi... Ir toks vardas vis tiek turės ir reikšmę... Tai atrodys, kad gaila jog gimė verysad.gif Man labai gražus vardas Ašara, bet vien dėl reikšmės niekaip negalėčiau savo dukrytės taip pavdinti schmoll.gif
Atsakyti
Gal geriau Linksma lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif niu jau ne ne ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal jau pasisekė atkalbėt draugę? lotuliukas.gif
nes neišku būtų, ko mergaitei GAILA... tongue.gif
Atsakyti
Gailė 4u.gif ,Gaila schmoll.gif Parasyk,kaip sekes/nesiseke atkalbet
Atsakyti
QUOTE(VIKTORIJA25 @ 2006 04 15, 18:40)
na man nei Gaile,nei Gaila (juo labiau  doh.gif  ).... nei Gailius.. na net nzn kodel bet neduociau vaikui ir viskas... o apie Gaila tai na labai jau laki fantazija zmoniu turetu but jei savo vaikui toki varda duoti  doh.gif

kuomet klausia, kodėl Gailius, juokajam - gaila, kad ne mergaitė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o šiaip vardo riekšmė - smarkus ir stiprus, o ne nuo žodžio gaila ar gailėti. Gailius kilęs iš kažkokio ilgo senoviško vardo, net pamiršau kokio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kažkaip išpradžių netaip perskaičiau kaip turėtų būt perskaittas tas vardas g.gif na man jis nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 04 16, 22:01)
Gailė  4u.gif ,Gaila schmoll.gif  Parasyk,kaip sekes/nesiseke atkalbet

kol kas atkalbeti nesiseka doh.gif taciau kaip jai parodziau si foruma ir visus atsiliepimus apie si varda ji atrodo susimaste...tai manau gal ir apsigalvos... nes tai gryniausia nesamone, oii net pyktis ima, tokia grazia mergaite turi ir toki be rysio varda nori duoti doh.gif
Atsakyti
Nu tik dabar susimasciau, kad sis vardas keistokas. Nuo pirmos klases mokiausi su GAila ir net niekad niekas nesusimaste, kad cia kvailas vardas. Juk kirtis kitur ir visai kitaip tas vardas skamba, nei cia gaIla nei ka. Cia tas pats kas Rita ir rita (kamuoli pavyzdziuj) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(batelis @ 2006 04 19, 22:31)
Nu tik dabar susimasciau, kad sis vardas keistokas. Nuo pirmos klases mokiausi su GAila ir net niekad niekas nesusimaste, kad cia kvailas vardas. Juk kirtis kitur ir visai kitaip tas vardas skamba, nei cia gaIla nei ka. Cia tas pats kas Rita ir rita (kamuoli pavyzdziuj) mirksiukas.gif

ma su Rita panasiai cia gaunasi, bet jis man ne kvailas. o Gaila, pats kvailiausias vardas koki tik gali tevai sugalvoti. cia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 04 19, 23:56)
ma su Rita panasiai cia gaunasi,  bet jis man ne kvailas. o Gaila, pats kvailiausias vardas koki tik gali tevai sugalvoti. cia mano nuomone.

siaip sutikciau, kad sis vardas - nesamone unsure.gif gali sakyti GAila, GailA, bet vistiek nesamone blush2.gif Nors yra gerokai kvailesniu vardu, gal mergytei visai gerai su tuo vardu gyvensis, jei jau tevai nuspres taip pavadinti smile.gif
Atsakyti