QUOTE(Bona -pari @ 2012 04 23, 14:09)
švieselės jūsų angeliukams
Xsiuke su tavo diena
aš kažkokia kvaiša

pagimdė vyro brolio žmona,o pas mane nulis jausmų tartum kažkas svetimas afrikoj

,gal todėl kad po mano netekties nesulaukiau jokio palaikimo,greičiausiai abejinguma...........nežinau kada prisiversiu nuvažiuot pasveikint

nušaukit mane
sveikos
Tauskute, Bona aciu uz sveikinimus...
nepergyvenk Bona, man tas pats, negaliu vyro sesers vaiko nei pakalbinti , nei i rankas paimti, nemielas man tas vaikas ir svetimas...panasi ji su mano Melisa amziumi...kazkox abejingumas nezinau...nebusiu gera teta tikrai...gerai, kad nedaznai tenka bendrauti,o su metais bus matyti...dovanos, savaime, visiems polygiai vezamos, bet tik tiek...man net pavydu svainei buna...ypac kai girdziu jakalbant, kaip ji jau pavargo nuo to vaiko

, galvoju tuomet, kad nenoretum but mano vietoj, kalbetum kitaip...
Divejai sveikinimai...atrodo nesenai rasemes, kad va dekretines ir stai jau dukrele ant ranku

ramiu nakteliu ir sveikatytes
siaip nieko gero, gyvenimas teka savo vaga...gimtadienis liudnas, nesiruosiau svesti, bet vistiek teko priimineti svecius

... dar talonu i Kauna negaunu pas gin, geguzes viduriui reikia...tai tiek ziniu, iki mamytes

kazko tik depresines nuotaikos puola...
Nesakykim, kad gyvenimas-tai zebras. Geriau tikėkim, kad pianinas: jame juodų klavišų mažiau...