Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(nasata @ 2012 04 20, 19:54)
Ačiū Tau..
Taip..šiandien būtume šventę antrą gimtadienį...
Ir labai norėčiau, kad tavo žodžiai išsipildytų smile.gif

butumet svente, daug cia musu butu svente, bet deja....
skauda ne tiems kas iseina, jiems jau vis tiek, bet skauda tiems kas pasilieka jiems isejus...ir tiems likusiems reikia gyventi gyvenima.
Taip, labai sunku. kartais net susimastom ar verta. bet daugeliuj verta. Labai noreciau, kad ir tau butu lengviau, kad gyvenimas vel teiktu dziaugsma.
suprantu tavo skausma, uzjauciu tave.
Atsakyti
Nasata user posted image
Atsakyti
[quote=zoroboba,2012 04 19, 22:59]

ne, aš nesu stipresnė nei bet kuri iš jūsų 4u.gif Mes visos čia stiprios. Plaka gyvenimas, o mes vis tiek einam pirmyn.

Bandykit Zoroboba, bandykit ir linkiu kuo didžiausios sėkmės 4u.gif

Mes irgi bandytumėm, bet.... man darytas CP ir šį kartą noriu išsitirti. Jau susirinkau visus popierius iš ligoninės, bandysiu ieškot priežasties. Labai tikiuosi rasti, jei neras, tuomet nežinau kaip ryžtis dar vienam vaikui. Noriu be galo, bet bijau dar vienų laidotuvių.
Atsakyti
zvakute mano gyvenimo sviesai, snd mums 2 menesiukai wub.gif verysad.gif

ir po zvakute kiekvienam jusu angeliukui wub.gif
Atsakyti
švieselės jūsų angeliukams angel.gif
Xsiuke su tavo diena 4u.gif
aš kažkokia kvaiša frusty.gif pagimdė vyro brolio žmona,o pas mane nulis jausmų tartum kažkas svetimas afrikoj doh.gif ,gal todėl kad po mano netekties nesulaukiau jokio palaikimo,greičiausiai abejinguma...........nežinau kada prisiversiu nuvažiuot pasveikint doh.gif nušaukit mane angel_sadangel.gif
Atsakyti
O aš su gražia žinia - Divėjai šiandien gimė mergytė - 2700 g., 50 cm.
coliukė, jetus wub.gif wub.gif . Aukit ir stiprėkit. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Divėja dar ir čia pasveikinsiu Tave ir visą Tavo šeimyną, aukit didelės ir stiprios... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 04 23, 14:09)
švieselės jūsų angeliukams angel.gif
Xsiuke su tavo diena 4u.gif
aš kažkokia kvaiša frusty.gif pagimdė vyro brolio žmona,o pas mane nulis jausmų tartum kažkas svetimas afrikoj doh.gif ,gal todėl kad po mano netekties nesulaukiau jokio palaikimo,greičiausiai abejinguma...........nežinau kada prisiversiu nuvažiuot pasveikint doh.gif nušaukit mane angel_sadangel.gif

sveikos 4u.gif
Tauskute, Bona aciu uz sveikinimus... 4u.gif
nepergyvenk Bona, man tas pats, negaliu vyro sesers vaiko nei pakalbinti , nei i rankas paimti, nemielas man tas vaikas ir svetimas...panasi ji su mano Melisa amziumi...kazkox abejingumas nezinau...nebusiu gera teta tikrai...gerai, kad nedaznai tenka bendrauti,o su metais bus matyti...dovanos, savaime, visiems polygiai vezamos, bet tik tiek...man net pavydu svainei buna...ypac kai girdziu jakalbant, kaip ji jau pavargo nuo to vaiko doh.gif , galvoju tuomet, kad nenoretum but mano vietoj, kalbetum kitaip... doh.gif

Divejai sveikinimai...atrodo nesenai rasemes, kad va dekretines ir stai jau dukrele ant ranku wub.gif ramiu nakteliu ir sveikatytes 4u.gif

siaip nieko gero, gyvenimas teka savo vaga...gimtadienis liudnas, nesiruosiau svesti, bet vistiek teko priimineti svecius smile.gif ... dar talonu i Kauna negaunu pas gin, geguzes viduriui reikia...tai tiek ziniu, iki mamytes 4u.gif kazko tik depresines nuotaikos puola... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 23 balandžio 2012 - 14:46
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 04 23, 12:30)
coliukė, jetus  wub.gif  wub.gif . Aukit ir stiprėkit.  4u.gif  4u.gif

Kaip smagu šiame skyrelyje skaityti tokias naujienas! Divėja, gražių akimirkų su mažąja mergyte.
Atsakyti
Visiems mūsų angelams žvakelės...
progininke su gimtadieniu 4u.gif

Divėja
Kaip gera girdėti tokias naujienas wub.gif
Aukit,stiprėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 04 23, 14:30)
coliukė, jetus  wub.gif  wub.gif . Aukit ir stiprėkit.  4u.gif  4u.gif

Dideliausi sveikinimai!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ramiu nakteliu, skanaus pienuko ir aukit didutes!!!
Atsakyti
Diveja dideliausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti