Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Lu @ 2012 04 18, 15:01)
Labas 4u.gif
Aš po ginės
Mums viskas ok wub.gif
Kadangi po tokios patirties esu,mane užsirašė kaip ypatingą  nestuke.gif
Exoskopui 26 dieną užsirašiau.
O tyrimų krūvą gavau
Sladama,tokios kaip ir nuojautos dar nėra,kas pilvuke gyvena smile.gif

na kaip faina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zoroboba @ 2012 04 19, 00:39)
O man be galo sunku, ne tai, kad del saves, kiek del savo vyro...paluzo jis visiskai, nzn...menesi laikesi didvyriskai, buvo mano viskas - ramstis, paguoda, isklausytojas...laikesi vyriskai ir stipriai...matyt dabar atejo jo eile, gedet, kentet, issidraskyt, issirekt, issisaukt, bet kaip skaudu matant ji toki ir zinant, kad niekuo negali sumazint to skausmo...taip noriu jam padet, laikaus is paskutiniuju, stengiuos but tuo, ko jam reikia...ir vis meldziu Oskaro, kad atsiustu mums stiprybes...

taip jau yra gerai kad pratrūko dabar kitaip vistiek but pratrūkęs ir tada jau but dar blogiau ,žmogui reikia išsigedėti,reikia išsiverkti kilti ir vėl klupti kitaip nebūna,kitaip gali nuprotėt verysad.gif
Atsakyti
Vaivos Juosta labai nerealus ir šiltas vėrinys, visos mergaitės kartu su mama:)

Zoroboba, mudviejų vaikai gimė ir išėjo tą pačią dieną....

Kai man antrą kartą atsitiko tokia pati nelaimė, aš nieko daugiau nesugalvojau, tik nueiti pas būrėją. Ir ji pasakė, jog nemato, kad mano vaikas augtų vienas, sako matau dar vieną. Kiek tame tiesos, laikas parodys, tačiau tas pasakymas man davė kažkokią viltį.... Viltį turėti dar vieną vaikelį - užuosti tą mielą kūdikišką kvapą, čiupinėti putlias rankytes ir bučiuoti kojytes.
Aš ja tikiu, nes noriu tikėti ir tai mane stumia pirmyn. Kažkuo turiu tikėti, kito kelio nėra. Nebenoriu girdėti "viskas bus gerai", nes "gerai" mano gyvenime dabar jau labai realityvus dalykas. Niekad negalėsiu pasakyti kad esu laiminga- aš džiaugiuosi neapsakomai, kad turiu vieną vaiką, bet verkiu, kad kiti du kapuose. Tikiuosi, gyvenimas įves nors ir neteisingą, bet lygybę - du man ir du dangui.

Mergaitės laikykitės, tiesiog kito kelio nėra. Va ir iš mūsų būrio kiek po nelaimių susilaukia vaikelių ar laukiasi kupinos baimių, bet laukiasi. Toks tas mūsų kryžius ir jį reikia tempti
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 04 18, 16:52)
thumbup.gif super naujienos  thumbup.gif

o mano bumsiukas net nerimą kelia su savo spurdėjimu  doh.gif mąstau ar viskas jam gerai, nes taip kartais pradeda maltis, kad baisu, kas vėliau bus  doh.gif aišku, kartu tas jausmas toks malonus ir mielas  wub.gif

kaip faina juos jaust,viskas jam gerai,turbūt labai laimingas tongue.gif
o mūsų skirtumas per mėnesiuką( panašiai) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nefisa @ 2012 04 19, 17:19)

laikykis nefisa, console.gif turi būt ta lygybė verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif

Gryzom jau poatostogu ir visu baliu, niekaip neisivaziuoju i ritma ax.gif

Nuosirdi uzuojauta naujoms angeliuku mamytems 4u.gif

Sveikinimai naujoms nestukems, kurias praleidau, ramaus nesiojimo jums 4u.gif
Atsakyti
sveikos
QUOTE(nefisa @ 2012 04 19, 17:19)
Kai man antrą kartą atsitiko tokia pati nelaimė, aš nieko daugiau nesugalvojau, tik nueiti pas būrėją.

As ir buvau pas bureja... tada sake turesi po metu rudaake mergyte... ir turiu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Dabar nesenei vel buvau... nes esu kryzkelei... ir nezinau i kuria puse pasukti... tai sake matau dar viena vaikeli... bet arba pastosi greitai... arba ne... tipo srendimas nuo manes priklauso... doh.gif tai jai greitai... vadinas nebus unsure.gif ...
Atsakyti
aciu jums mielosios uz zodzius, mintys...gera kai turi kam issipasakot, ta prasme, kas tave tikrai supras, nes isgyvena ta pati...
ir as TIKIU nzn kodel, bet niekada dar nesu taip TIKEJUS, stengiuos eit i prieki, saugau savo seima, kovosiu visais imanomais budais, kad tik padet vyrui atsitiest ir patiket kaip as...labai viliuosi, kad neilgai trukus i musu namus ateis laime...kita...

nefisa, o tu be galo stipri...tikiu, kad ta stiprybe bus atlyginta su kaupu, kaip ir mums visoms wub.gif

vaivos juosta, tas verinys...tiesiog truksta zodziu wub.gif

kas liecia burejas...nzn visada ju bijojau ir nzn kodel, bet 2010 beveik pries naujus metus isdrisau ir i mano klausima del pastojimo 2011 atsakyma ji dave teigiama...daugiau nieko nesake (ta prasme del vaiko), o as ir neklausiau...taigi pastojau, bet va vaiko tai ner... verysad.gif

o mes vel bandom planuot...
Atsakyti
Zvakute Nasatos Saulytei, jau butu 2 metukai.
Papildyta:
Nasatai stiprybes ir dziaugsmo. Isivaizduoju, kad tas zodis stiprybe turbut skamba banaliai jums visoms, patyrusioms baisias netektis. Bet linkiu, kad Nasatos gyvenime be skausmo ir sielvarto atsirastu bent mazytis vilties spindulelis ir kad kitais metais greta uzraso Saulyte angeliukas atsirastu dar vienas uzrasas - dukryte arba sunelis, o gal net mano dvynukai smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(margaritav @ 2012 04 20, 13:58)
Zvakute Nasatos Saulytei, jau butu 2 metukai.
Papildyta:
Nasatai stiprybes ir dziaugsmo. Isivaizduoju, kad tas zodis stiprybe turbut skamba banaliai jums visoms, patyrusioms baisias netektis. Bet linkiu, kad Nasatos gyvenime be skausmo ir sielvarto atsirastu bent mazytis vilties spindulelis ir kad kitais metais greta uzraso Saulyte angeliukas atsirastu dar vienas uzrasas - dukryte arba sunelis, o gal net mano dvynukai smile.gif .

Ačiū Tau..
Taip..šiandien būtume šventę antrą gimtadienį...
Ir labai norėčiau, kad tavo žodžiai išsipildytų smile.gif
Atsakyti
nasata, zvakute tavo angelyciui wub.gif
Atsakyti
Degu ir as zvakele Nasatos SAULUZEI....
Atsakyti
Degu zvakute Nasatos Sauluzei user posted image

xiuke
su tortadieniu mergyt sveikinu mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
Nasatos dukrytei žvakelė 4u.gif
Atsakyti