Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(vaivos juosta @ 2012 04 23, 14:30)
O aš su gražia žinia - Divėjai šiandien gimė mergytė - 2700 g., 50 cm.
coliukė, jetus  wub.gif  wub.gif . Aukit ir stiprėkit.  4u.gif  4u.gif

DIVĖJUK sveikinimai dideliausi wub.gif aukit didutės 4u.gif ir sveikutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 04 23, 17:31)
DIVĖJUK sveikinimai dideliausi wub.gif aukit didutės 4u.gif ir sveikutės 4u.gif

As prisidedu prie sveikinimu.
smile.gif
Atsakyti
DIVEJA - wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Degu žvakutę angeliukams......
Degu žvakutę Rugsėjos ir Žydros angeliukams.......
Stipriai apkabinu naujas mamytes........

xiuke, su praėjusiu gimtadieniu tave 4u.gif Aukščiau nosiuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Divėja, nuoširdžiausi, šilčiausi sveikinimai[SIZE=7] 4u.gif wub.gif

Žydra30, kaip laikais?
Atsakyti
Divėja ax.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Divėja, sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2012 04 24, 09:40)
Degu žvakutę angeliukams......
Degu žvakutę Rugsėjos ir Žydros angeliukams.......
Stipriai apkabinu naujas mamytes........

xiuke, su praėjusiu gimtadieniu tave  4u.gif  Aukščiau nosiuką  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Divėja, nuoširdžiausi, šilčiausi sveikinimai  4u.gif  wub.gif
Žydra30, kaip laikais?

Sveika, sveika,
Tu mane visada prisimeni ax.gif . dekui tau.

As gyvenu NORMALIAI, jau kuris laikas taip jauciuosi. Isitraukus i savo seimos gyvenima, mano vaikuciai uzgyde mano zaizdas, nebedaznai prisimenu kas buvo.

Kaip tu? kaip tavo paneles?
[SIZE=7]
Diveja
sveikinu susilaukus leliuko. saunuole!
Atsakyti
Diveja, patys nuosirdziausi sveikinimai susitikus su stebukliuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2012 04 24, 14:21)
Sveika, sveika,
Tu mane visada prisimeni  ax.gif . dekui tau.

As gyvenu NORMALIAI, jau kuris laikas taip jauciuosi. Isitraukus i savo seimos gyvenima, mano vaikuciai uzgyde mano zaizdas, nebedaznai prisimenu kas buvo.

Kaip tu? kaip tavo paneles?

Diveja
sveikinu susilaukus leliuko. saunuole!

Šaunu žydra kad tavo gyvenimas teka normalia vaga 4u.gif Ech, tikras balzamas sielai tie vaikai wub.gif O kaip sesuo su broliu sutaria?
Na o aš laikaus gerai, mano didžioji jau pakėlus sparnus iš namų - išvažiavo mokytis į gimnaziją, grįžta tik savaitgaliais, na o su mažąja dabar kartu einam į darbą, palieku ją ikimokyklinėje grupėje mokykloje. Na pakol kas jai patinka tas ėjimas į mokyklą. biggrin.gif Va taip ir sukuos kasdienybės rate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 04 23, 15:45)
sveikos 4u.gif
man tas pats, negaliu vyro sesers vaiko nei pakalbinti , nei i rankas paimti, nemielas man tas vaikas ir svetimas...panasi ji su mano Melisa amziumi...kazkox abejingumas nezinau...nebusiu gera teta tikrai...gerai, kad nedaznai tenka bendrauti,o su metais bus matyti...dovanos, savaime, visiems polygiai vezamos, bet tik tiek...man net pavydu svainei buna...ypac kai girdziu jakalbant, kaip ji jau pavargo nuo to vaiko doh.gif , galvoju tuomet, kad nenoretum but mano vietoj, kalbetum kitaip... doh.gif

O kaip as tai suprantu.. Mano sesuo kartu su manim laukesi ir pirmo vaikelio kai praradau dukryte, ir dabar kai sunelio netekau, o ji pagimde viena po kitos dukrytes.. Praeita sestadieni paliko man priziureti mazaja tryju menesiu, sutikau, nes maniau gal sirdelei bus ramiau, kai laikysiu rankose gyva leliuka, bet deja, ta tustuma niekur nedingo sad.gif Faina leliuke, grazute, kvepianti kudikiu, bet ne mano ir jokiu siltu jausmu nesuteike, tik deja tikrai kazkoki pavyda, ne pikta bet pavyda sesei.. O ji taip pat pastoviai skundziasi kad nebegali jau kad isprotes, per sunku jai su dviem mazyliais sad.gif Nesakau garsiai, bet tyliai pykstu net ant jos, nes esu tikra jog galeciau net ir trynukus auginti, kad ir kaip sunku butu jei verkciau tai tik is dziaugsmo kad turiu juos gyvus mazucius.. Kaip man ju truksta mano mazyliu! sad.gif
Atsakyti
Bijau kad isprotesiu! Ant kapelio nuvaziuojam kas tris-keturias dienas ir kas kart kyla vis didesnis noras atsikasti mazyli ir dar bent truputi palaikyti ji rankose, tas noras toks stiprus be galo, kad atrodo nebeistversiu sad.gif Ir vis sapnuoju ir sapnuoju abu savo mazylius.. Jau buvau pradejus galvoti apie isivaikinima, bet pabuvus su seses mazyle isitikinau, kad negaleciau myleti svetimo o ir jausciau kalte pries savo mazylius, nes tai jie turi tureti mano meile.. Zinau kad svetima isauginciau atsakingai ir is visos sirdies, tik deja greiciausiai jo nemyleciau taip kaip nusipelno kiekvienas vaikelis.. Mano gyvenimas nebuvo rozemis klotas, pati viena nuo 13 metu auginau brolius ir seseris ir nei vienam nieko netruko, visi isaugo baige mokyklas ir dabar gyvena pilnaverti gyvenima, todel smerkiu tokias motinas kurios palieka savo vaikus, niekada nesuprasiu tokiu, net zudikas turbut negali buti toks ziaurus, kaip motina kuri palieka savo kudiki sad.gif
Atsakyti
Divėja silciausi sveikinimai sualukus mazyles thumbup.gif wub.gif wub.gif

kaip smagu, kaip saunu!!!!!Ehhhhhh......noriu ior as , skauda ir man vis dar, kai tik pagalvoju apie mazylius, nes visi aplinkui ir tekalba reikia broliuko reikia sesutes, kiek vaiku turi?? doh.gif , pradejau darbuotis aisku vilties neprarandu bandau nuteikt saves kad viskam savas metas g.gif Bet sirdyje tuscia , nesinori nei kitu vaikuciu ciupineti, nei liuliuoti nei nesioti gleby, tik ta baime atslugo, kai negalejau net paziureti, dabar gyvenu sau, perku suknytes, siuvu zuikucius duktereciai wub.gif , puosiu vyresneli darzeliui, zaidziam, pramogaujam kur ir ka tik sugalvojam, tikiu, kad ateis tas laikas kai sirdis nurims ,kai suprasiu netekties prasme...

Naujoms mamytems stiprybes 4u.gif 4u.gif console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 25 balandžio 2012 - 13:45