Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Serbina, visus formalumus vis tiek turi išaišint tie, kas prižiūri tvarką kapinėse - seniūnijoje ar kur. Nes yra skirtingi išmatavimai kapavietėms.
Mūsų vienvietė, tai plotelis nedidelis.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 05 06, 16:43)
Serbina, visus formalumus vis tiek turi išaišint tie, kas prižiūri tvarką kapinėse - seniūnijoje ar kur. Nes yra skirtingi išmatavimai kapavietėms.
Mūsų vienvietė, tai plotelis nedidelis.

Aciukas, Jus kaip visuomet pirma skubate i pagalba, labai geras zmogutis esate. Gaila kad dazniausiai geri zmones daugiausia kencia sad.gif
Tuomet kolkas apsiribosiu svieziu gelyciu nuvezimu ir siek tiek apravejimu aplink piktzoliu, nes dar nedristu su zmonemis kalbeti, o ir vyras vengia..
Didelis dideliausias ACIU uz si skyreli. Bent kolkas tai vienintele vieta kur galiu bent kazka parasyti, cia dvelkia supratimu, siluma.. Aciu visoms cia esancioms mamytems, kad gyvenat, palaikot viena kita - STIPRYBES mums visoms..
Atsakyti
Su Mamyčių diena mielos angeliukų mamytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Serbina @ 2012 05 06, 15:08)
O prasymas butu jau tai patyrusiu mamyciu patarimo, kaip mum issimatuoti koks plotelis to kapo, kad pamatelius padeti, paminkliuka?

Kad paprastai trivietis kapas yra standartinis 3m ant 2m. Jei pamatėlius darysite ne patys, tuomet užtenka tik pasakyti, kad tai trivietis kapas ir kur palaidota. Jie viską žino. Mes nelaukėm metų, nes man labai tos piktžolės aplink nepatiko schmoll.gif . Galima daryti viską neskubant, padaryti tik pamatėlius, o vėliau pamikliuką. Tokių kaip mūsų mažiukų kapai labai nesmenga arba nesmenga visai. Man tai kažkaip ant širdies lengviau, kai viskas sutvarkyta, kitaip jaučiuosi vaikus apleidusi.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
del kapelio dydzio Jums turejo nurodyti seniune, ar panasus asmuo , kuris parode Jums vieta...
kai susitvarke kapelis,tai taip ramu ant dusios paliko...kad dabar jau viskas...viskam... verysad.gif
tik va tas angeliukas suskilo per ziema, tai taip skaudu... verysad.gif
o kol nebuvo paminkliuko, nei pamateliu, tai jau antra diena po laidotuviu viska vyras sutvarke, nes lietus isplove visa kapeli, saule geles nukepino...aptverem tvorele medinem obliuotom lentom, nudazem, uzklojom zalia kilima (kaip zole) ant nenaudingo ploto (nes kapas ir trivietis doh.gif ), ir taip isbuvo iki paminkliuko statymo, nes kai aptverta vistiek kazkaip graziau ir tvarkingiau atrodo... 4u.gif

Del darzeliu, ta kebli padetis doh.gif man kartais atrodo, kad (ypac ) senesnes kartos aukletojos i jaunas mamas ziuri kaip i neismaneles kokias ir leidzia sau daugiau vaiku atzvilgiu...nervina...nieko tokiom poniom ir pasakyt negali, tuoj susisuka ,uzsiraukia...Bet au ismokau kovoti del savo vaiko, juolab, kai ji jau tokio amziaus kai daug ka atsako, ka aukletojos prialba doh.gif tingines paskutines, nieko nenori padetivaikams, lopselyje ir tai geresnes aukletojos buvo, o cia nei 3sagu uzsegti vaikui negali ar, uzriskti raistelius (siemet nupirkom kedukus su raistukais, tai poniom neitinka, nupirkit kitus) , jau taip atrodo stengies del vaiko, remi darzeli, vaka svaru vedi ir pan, bet vis negerai...kitus vaikus atveda apsisnarglejusius, kosincius nepasakys nieko, o cia...
kazkada pries 2m su viena mamyte direktorei isreiskem savo nuomone delto,kad viena mama veda vaika serganti, nes aukletojos bijojo sakyti, kad kencia delto musu vaikai, tai paikekit, akletojos liko lb nepatenkintos...bet uztat dabar pazista ir direktore ir pavaduotojos, ir susitikus galima reikalus aptarti...ir nuomone isreiksti susirinkumuose, nes daugelis tevu tiesiog tyli, gal bijo kalbeti?
zodziu reikia nenusileisti aukletojom, taktiskai pakalbeti ir piminti, kad jie musu vaikai...nesusikalbejimo atveju yra aukstesnes istaigos ...(deja LT jos negelbsti nieko doh.gif ), bet kazkodel paminejos svietima, jos lb bijo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 06 gegužės 2012 - 21:33
Labutis visoms 4u.gif

su praėjusia Mamos diena Angelų mamos 4u.gif

aš ka tik is endokrinologo...buvau klinikose pas Petrenko...taigi, gavau aparaciuka cukrui matuoti, tai dabar kentes pirstukai doh.gif pamatavo krauja dar, tai nevalgius nieko buvo 3.9.... g.gif liepe valgyt viska, tik su saiku...rekomendavo atsisakyt tik saldumynu ir visokiu vaisvandeniu, picu, hamburgeriu ir pan....zodziu, sako valgyt viska, isskyrus slamsta lotuliukas.gif

Xiuke, gal zinai kokios normos cukrui yra ryte nevalgius ir po 2 val. po valgio? pamirsau paklausti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 05 07, 09:42)

Xiuke, gal zinai kokios normos cukrui yra ryte nevalgius ir po 2 val. po valgio? pamirsau paklausti  doh.gif

kaip tik vartau papildoma literatura, kuria dave paskaityti mano endokrinolege. Tai cia parasyta, kad nesciosioms skiriamas insulinas, kai
nevalgius glikemija yra daugiau arba lygu 5.3 mmol/l
1 val po valgio daugiau kaip 7.8 mmol/l
2 val po valgio daugiau lygu 6.7 mmol/l

Gal Xiuke, dar placiau pakomentuos, juk jus abi pas ta pati gyd buvote.
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2012 05 07, 13:05)
kaip tik vartau papildoma literatura, kuria dave paskaityti mano endokrinolege. Tai cia parasyta, kad nesciosioms skiriamas insulinas, kai

O kaip tau dabar cukrus? normoj?
Atsakyti
isbandem aparaciuka pirma karta patys doh.gif baimes buvo daugiau nei skausmo, nors taip nemegstu durio i pirsta doh.gif 2 val.po pusryciu rezultatas - 5.7....lyg i Pamelo tavo parasytas normas ir telpam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2012 05 07, 14:05)

viska gerai surasei, tik rytinis negali but auksciau 5,6mmol/l...bet cia normos sergant Gestaciniu diabetu...Turint tikraji, normosskiriasi mirksiukas.gif , bet aciu kazkam, kad tai mums neaktualu 4u.gif
Atsakyti
Xiuke, prasitrink az, nes neleidzia nieko siusti tau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 05 07, 14:49)
isbandem aparaciuka pirma karta patys  doh.gif baimes buvo daugiau nei skausmo, nors taip nemegstu durio i pirsta  doh.gif  2 val.po pusryciu rezultatas - 5.7....lyg i Pamelo tavo parasytas normas ir telpam g.gif

koki aparaciuka gavai?as jau 3iu naudojuos, rodo maziausiai, tai ir lokau prie jo mirksiukas.gif (countour ts), dar freestyle lite turiu, geras ir...bet juosteliu nebeturiu...o del durimo i pirsta, tai kaitaliok pirstus ir nusistatyk adatele ties 2-3 (jei sugraduota smile.gif ),tai duris nebus gilus ir kraujo uztektinai... 4u.gif
o jei leisies insulna, tai ieskok lasiniuku, maziausiai skauda mirksiukas.gif siandien buvau pas gydytoja...
pati priaugau mazai, vos 400g per 2sav, leliukas 2200g sveria, siandien 33savaites jau... wub.gif
Atsakyti