Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Kokie grazus nauji musu-Angelu mamu namuciai wub.gif pilni Vilties ir Tikejimo, to ir noriu dar karta palinketi mums visoms praejusiu svenciu proga...

Uz visu geras zinias 4u.gif sirdis dziaugiasi, kad nebuna tik juoda...kad po baisios audros vistik islenda ir taip laukta saule... kurios be proto laukiu ir as.
Atsakyti
Labos

Lairam - nuotraukytė 4u.gif bigsmile.gif

QUOTE(Bona -pari @ 2012 04 10, 17:08)
sveikutės, 4u.gif graži diena pas mus šiandien ir naujienos geros, genetikė sakė kad man viskas ok smile.gif dabar dar reikia laukti antikūnių patikros  doh.gif
Ačiū kumpienei už šiltus  namukus  4u.gif

Smagu girdėti geras žinias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2012 04 10, 20:41)
Kokie grazus nauji musu-Angelu mamu namuciai  wub.gif  pilni Vilties ir Tikejimo, to ir noriu dar karta palinketi mums visoms praejusiu svenciu proga...

Uz visu geras zinias 4u.gif  sirdis dziaugiasi, kad nebuna tik juoda...kad po baisios audros vistik islenda ir taip laukta saule... kurios be proto laukiu ir as.

ir as kartu su tavimi mirksiukas.gif

Atsakyti
LU user posted image
Atsakyti
Dėkoju visoms už gražius žodelius skirtus mano zuikučiams wub.gif 4u.gif

Džiaugiuosi kartu su nėštukėm, sveikinu tas, kurios sulaukia gerų tyrimų rezultatų 4u.gif . Per kitas Velykas oi kiek daaaug naujų zuikučių bus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kokios geros naujienos,Bona-pari,Inezza 4u.gif ax.gif

Ačiū už žvakutes mano angelui mažam......

Tauškute,mm nevėluoja? g.gif
Atsakyti
Tauskute,Tavo Simutei Žvakute Degu....
Atsakyti
Sveikos Nuostabiausiu angeliuku mamytes,

Turiu klausimuka, prasymuka, tikuosi nesupyksite, kad turbut ne vietoje cia rasau ir klausiu, bet nelabai ir randu daugiau kur rasyti siuo klausimu. Jei nurodysite kur, busiu dekinga.
O dabar prie tikslo. Gal zinote, kur daro, gamina paminklus, grazius paminklus, antkapius Vilniuje ar netoli Vilniaus. Butu neblogai, kad nebutu brangininkai, na proto ribose kad butu... Kas galetu padeti igyvendinti tam tikra sumanyma, o gal savo net pasiulytu ar patobulintu. Na kad zmogus ar firma, butu su menine siela, fantazija, butu atviras galbut nevisai standartiniams dalykams. Taip pat gal zinote koki kalvi, kuris graziai daro dirbinius is metalo, o gal net statuleles, saulutes. Kai praeini pro angeliuku namucius, pamatau tokiu graziu.. ir stebiuosi, kur zmones suranda tokius meistrus, kurie taip sugeba padaryti. O man nepavyksta tokiu rasti, jei randu, tai labai greit nuleidzia ant zemes. O as noriu, kad tie namuciai butu grazus, todel niekaip nepavyksta ju pastatyti. Todel kreipiuosi i jus ir galbut su jusu pagalba pavyks surasti ir igyvendinti tiksla iki sios ziemos.
Busiu dekinga uz bet kokia info., kurios lauksiu i emaila stajur@gmail.com ( patogiau cia) arba i az.

Grazios siltos dieneles jums visoms 4u.gif
Iki malonaus
Atsakyti
QUOTE(stajur @ 2012 04 11, 15:15)

Busiu dekinga uz bet kokia info., kurios lauksiu i emaila stajur@gmail.com ( patogiau cia) arba i az.

Grazios siltos dieneles jums visoms 4u.gif
Iki malonaus

gaila, kad esi is toliau...mes statem, tai viska paderino pagal musu kisene...
Atsakyti
mm neveluoja jau atejo ir laiku atejo,jau ir isvariau jas lauk . gal kitas menuo bus jau isitaises manam pilvuke smile.gif wub.gif taip ir gyvenu siuos visus metus kad kitas menuo bus gal jau teigiamas rezultatas.
Aciu kad nepamirstat manos mazytes Simonos wub.gif
Atsakyti
Registruojuos ir aš naujuose namučiuose, ačiū, kumpiene 4u.gif
Su praėjusiomis šventėmis jus visas! Linkiu vilties ir kantrybės sulaukti savo stebuklų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 04 11, 17:07)
mm neveluoja jau atejo ir laiku atejo,jau ir isvariau jas lauk . gal kitas menuo bus jau isitaises manam pilvuke  smile.gif  wub.gif  taip ir gyvenu siuos visus metus kad kitas menuo bus gal jau teigiamas rezultatas.
Aciu kad nepamirstat manos mazytes Simonos  wub.gif

as beveik pusantru metu laukiau...kai maziausiai to tikejausi unsure.gif ir atsirado nestuke.gif
Atsakyti