Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

tauškut liepsnelė tavo angelui
lairam gražuolės wub.gif
ineziuk jetau kaip faina,o aš dar laukiu kada pradės sparditis,angeliukas mano anksti pasijautė rolleyes.gif
xsiuke 4u.gif
kristule su praėjusiu gimtadieniu,pražioplinau doh.gif
user posted image
Atsakyti
Bona -pari aciukas 4u.gif

Kad mes visos cia pamirsom apie kristulee , apie jos tortadieni blush2.gif
Su tortadieniu mergyt 4u.gif geriau veliau negu niekada mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 12 balandžio 2012 - 16:46
QUOTE(kumpiene @ 2012 04 12, 15:59)
Pazesiu ka po menesio kalbesi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tada dar ir skrandis kentes  mirksiukas.gif
wub.gif  wub.gif
Nenukabink nosytes... pabandyk BT pamatuoti... man zinok padejo... tris menesiu pamatavau ir  nestuke.gif tapau....  mirksiukas.gif

tai apie ka ir kalba doh.gif jau dabar taip buksuoja, o kas bus veliau doh.gif wub.gif

nezinau, ar likimas, ar....bet man pasiteisino ovuliacijos testai...praktiskai po poros men. bandymu, abu kartus buvo rezultatas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 04 12, 18:53)
tai apie ka ir kalba  doh.gif jau dabar taip buksuoja, o kas bus veliau  doh.gif  wub.gif

nezinau, ar likimas, ar....bet man pasiteisino ovuliacijos testai...praktiskai po poros men. bandymu, abu kartus buvo rezultatas  nestuke.gif

galvojau ir apie ovuliaciijos testa ax.gif man ir atrodo kad jis tykslingesnis, tik kiek va skaiciau tai taip vaistineje ar galima nusipirkti ar reik cia per interneta uzsisakinet? blush2.gif
O ar zinai ko laukiates? ax.gif
akwariuma foto grazios ir mergyte kokia pas tave didele wub.gif ir grazi wub.gif su praejusiu gimtadieniukiu tavo mergyte user posted image
Atsakyti
Lairam,niu,jazau,kokios jūs gražios,kokios foto fainos 4u.gif

Tauskute,nu jau imkis kažko,kad pagautum žirniuką 4u.gif

O mane pykina,ne tas žodis
bet nevemiu
toks skrandžio tampymas
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 04 12, 19:08)

bet nevemiu
toks skrandžio tampymas

lu wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif sveikinimai dideliausi 4u.gif atrodo kad šiuo reikalu dar nepasveikinau g.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 04 12, 20:08)

bet nevemiu
toks skrandžio tampymas

imsiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 04 12, 17:59)
galvojau ir apie ovuliaciijos testa  ax.gif man ir atrodo kad jis tykslingesnis, tik kiek va skaiciau tai taip vaistineje ar galima nusipirkti ar reik cia per interneta uzsisakinet?  blush2.gif 
O ar zinai ko laukiates?  ax.gif

laukiam broliuko wub.gif
as tai tuos testus pirkau internetu is testai.eu...vaistinese brangu gaunasi juos pirkti, o is ten, tai papigiai visai mirksiukas.gif siulau nedelsti ir isbandyti 4u.gif

QUOTE(Lu @ 2012 04 12, 19:08)

bet nevemiu
toks skrandžio tampymas

Lu wub.gif viskas iskenciama vardan tikslo i kuri einama 4u.gif
Atsakyti
Labutis...

Ačiū, mergaitės, už sveikinimus 4u.gif

Sveikinu Lu pagaliau pagavus gandriuką 4u.gif Visoms mūsų nestuke.gif po 4u.gif

O mes gyvenam gan įprastai, man jau baiginėjasi mokslo metai, dabar visi atsiskaitymai ir t.t. Pavasaris, vėl ūkio darbai, tvarkymasis, nesibaigiančios statybos, o kur dar trys po namus lakstantys pasiuteliai smile.gif doh.gif paskutiniu metu tiek šunybes krečia, kad ne kartą iš baimės verkiau ir aš, ir mano mama vos į ligoninę nepateko...
tiesa, tik jums galiu pasisakyt, su vyru nusprendėm planuoti dar vieną mažiuką wub.gif nežinau ar dar mums pasiseks, bet pamėginsim ax.gif

Geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2012 04 13, 13:57)
tiesa, tik jums galiu pasisakyt, su vyru nusprendėm planuoti dar vieną mažiuką wub.gif:

Kristulee, nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif

Be galo žaviuosi tavo šeima. Pavydžiai į Jus žiūriu, bet pati jau bijau dar apie leliukus galvoti... Labai baisu, kad vėl kas atsitiks.
Atsakyti
Kristulee,o kodėl gali nepasisekt?tik pirmyn ,bandykit 4u.gif
Papildyta:
Inezzza,kenčiu,o kaip kitaip
netgi džiaugiuos,kad kažkas vyksta,kad taip mažuliukas praneša apie save
Atsakyti