Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(xiuke @ 2012 04 11, 23:34)
as beveik pusantru metu laukiau...kai maziausiai to tikejausi unsure.gif ir atsirado  nestuke.gif

čia taip visada būna 4u.gif
Pamatysi Tauskute, kai mažiausiai to tikėsies, įvyks stebuklas 4u.gif

Beje, labutis visoms 4u.gif blush2.gif

O mes augam, judam vis smarkiau...kartais atrodo, kad ir inkstai ir plaučiai išlėkti mamytės gali doh.gif bet tas jausmas už viską brangesnis wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na va Inezzza geresnes nuotaikos, tai ir mus aplankai mirksiukas.gif thumbup.gif

judam , krutam ir mes...buna kad maziau, buna kad daugiau...baisu kai sumazeja, tada jau krutinti reikia smile.gif o dukryte vis sako: tavo vaikas lotuliukas.gif doh.gif nesako, kad mano sese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 04 12, 11:12)
O mes augam, judam vis smarkiau...kartais atrodo, kad ir inkstai ir plaučiai išlėkti mamytės gali  doh.gif bet tas jausmas už viską brangesnis  wub.gif

wub.gif 4u.gif Kaip pritariu. Po visų netekčių ir nesėkmių tas spurdesys ir spyriai tokie brangūs brangūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 04 12, 11:17)
sveikos 4u.gif
na va Inezzza geresnes nuotaikos, tai ir mus aplankai mirksiukas.gif  thumbup.gif

judam , krutam ir mes...buna kad maziau, buna kad daugiau...baisu kai sumazeja, tada jau krutinti reikia smile.gif o dukryte vis sako: tavo vaikas lotuliukas.gif  doh.gif nesako, kad mano sese smile.gif

niu kaip čia pasakius su tom nuotaikom g.gif baimių ir nerimo kupina kiekviena diena doh.gif
man irgi baisu, kai aprimsta, bet gydytoja sako, kad mūsų laikui dar normalu, kad nereguliarūs tie judesiai gali būti g.gif o man panika iškart ima doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2012 04 12, 11:28)
wub.gif  4u.gif  Kaip pritariu. Po visų netekčių ir nesėkmių tas spurdesys ir spyriai tokie brangūs brangūs  wub.gif

thumbup.gif
o į tavo grožius, Lairam, negalima atsižiūrėti wub.gif
Atsakyti
dar šiek tiek pasimaivysime blush2.gif mirksiukas.gif . Kadangi nuotaikos visų neblogos, tai pasipuikuosime biggrin.gif .

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 04 11, 23:34)
as beveik pusantru metu laukiau...kai maziausiai to tikejausi unsure.gif ir atsirado  nestuke.gif

Mūsų uogytė greitai mus pasirinko. Benediktas gimė 2010-06-30, o Sofija mano pilvelyje įsitaisė 2010 metų spalio mėnesį
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 04 12, 12:35)
dar šiek tiek pasimaivysime  blush2.gif  mirksiukas.gif . Kadangi nuotaikos visų neblogos, tai pasipuikuosime  biggrin.gif .

lairam, be proto gražu wub.gif

P.S. čia turit nuosavą fotografą ar samdot? Labai šiltos ir mielos foto....
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 04 12, 14:29)
lairam, be proto gražu  wub.gif

P.S. čia turit nuosavą fotografą ar samdot? Labai šiltos ir mielos foto....

Turiu draugę fotografuojančią. Karts nuo karto susimatome, papaveiksluoja. Tik gaila, kad ji su šeimyna iš Vilniaus į Klaipedą kraustosi. tai dar paskutinį kartą susimatėm. na bet gal nėra to blogo, kas neišeitų į gerą smile.gif . Fotografuosimės atostogaudami prie jūros smile.gif - atostogos, puiki nuotaika, jūra ir jaukiai įamžinti prisiminimai. Visai gal ir nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 04 12, 00:34)

Jau nebesitikiu nes tiek laiko jau kaip sakau plusam ir darbuojames ir neigiamas rezultatas ,pasakiau sau kada bus tada reiskia dar leliukas nenori ateit pas mus , vieniems greiciau kitiems paluket reikia smile.gif dabar si taip galvoju 4u.gif anksciau ar veliau ateis ta diena ... wub.gif

lairam grazuoles jus wub.gif jau arteja Sofijai metukai wub.gif kokia didele jau wub.gif

inezzza dziugu girdet is taves geras zinias, gera nuotaika pas tave 4u.gif Visoms nestuke.gif reik tik geru emociju wub.gif
As pamenu iki siol savo mazytes Simonos spiri pirma, isimine data, diena,valanda,ka tuo metu dariau... wub.gif pamenu kaip spardesi ji pas mane... wub.gif Liks visada sie prisiminimai sirdyje ir atmintyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 04 12, 11:12)
O mes augam, judam vis smarkiau...kartais atrodo, kad ir inkstai ir plaučiai išlėkti mamytės gali  doh.gif bet tas jausmas už viską brangesnis  wub.gif

Pazesiu ka po menesio kalbesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tada dar ir skrandis kentes mirksiukas.gif

QUOTE(lairam @ 2012 04 12, 12:35)
dar šiek tiek pasimaivysime  blush2.gif  mirksiukas.gif . Kadangi nuotaikos visų neblogos, tai pasipuikuosime  biggrin.gif .

wub.gif wub.gif

QUOTE(Tauskute_ @ 2012 04 12, 15:50)
Jau nebesitikiu nes tiek laiko jau kaip sakau plusam ir darbuojames ir neigiamas rezultatas ,pasakiau sau kada bus tada reiskia  dar leliukas nenori ateit pas mus , vieniems greiciau kitiems paluket reikia  smile.gif  dabar si taip galvoju  4u.gif  anksciau ar veliau ateis ta diena ...  wub.gif

Nenukabink nosytes... pabandyk BT pamatuoti... man zinok padejo... tris menesiu pamatavau ir nestuke.gif tapau.... mirksiukas.gif
Atsakyti
lairam, labai grazios nuotraukytes ir nepakartojami modeliukai wub.gif

dziaugiusi kartu su mamytem, kurios dziaugiasi spyriukais, nepakartojamas jausmas wub.gif

na, o as sulaukiau svo pirmuju po gimdymo mmm, 16 diena vaziuosim suzinot skrodimo rezultatu, tikiuos, kad kas nors paaiskes...o tada jau bus matyt kada ir kaip pradesim gandru gaudyma.

zvakeles angeleliams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2012 04 12, 16:59)
Pazesiu ka po menesio kalbesi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tada dar ir skrandis kentes  mirksiukas.gif
wub.gif  wub.gif
Nenukabink nosytes... pabandyk BT pamatuoti... man zinok padejo... tris menesiu pamatavau ir  nestuke.gif tapau....  mirksiukas.gif

galvojau apie tai ax.gif
Atsakyti