Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Juraciukee @ 2012 05 10, 22:11)
KAS PO GALAIS DAROSI? KODEL AS NIEKAIP NEPASTOJU?! Zinau kad tie 4-5 menesiai bandymo dar nereiskia kad yra kazkokiu problemu, bet kai toks didziulis noras ir kai eilini karta vel sulaukiu tu nelemtu mmm.... vis sunkiau ir sunkiau darosi...
O juk su Raigardeliu pastojau pirmam meginimo menesy... Gal Dievas is tikro nebenori mums su vyru dovanoti vaikelio? ................................

Bus vaikelis tuomet, kai nustosit save kankinti ir labai labai stengtis. Po pirmo vaikelio mirties mane buvo užvaldžiusi manija - kito žodžio nėra, tik manija. Norėjau išlaukti tik tą reikiamą laiką po CP ir pradėti darbuotis. Kaip beprotė - nieko daugiau negalvojau ir niekas man nerūpėjo - man reikėjo pastoti. Net vyras barė, sako čia jau kaip koks konvejeris. Niekas nesigavo doh.gif . Nuėjau pas savo gydytoja ir ji padarius tyrimus pasakė- pareik namo, pataupyk pinigų ir padarysim dirbtinį apvaisinimą, nes natūraliai panašu, kad nepastosi. Po šito pokalbio viskas atslūgo.... supratau, kad matyt buvo lemtas tik tas vaikelis ir to neteko pasūpuot... Kitą mėnesį mm nesulaukiau... Trečią vaikelį norėjau pradėti planuoti gruodį, o jis užkibo birželį. O įdomiausia, kad mes su vyru nesisaugom visai, nes vis dar galvojam, kad natūraliai nepastosim. Ir trečias vaikelis užkibo po antrojo praėjus 2,5 metams. Tik tai jau ne sėkmės, bet eilinės nelaimės istorija mano gyvenime.
Ne vienai draugei jau esu sakius, reikia nustoti taip beviltiškai stengtis. Niekas neįrodė, bet gal tiesiog tos mūsų mintys, kad reikia žūt būt pastoti ir trugdo pastot.... Sulauksit vaikelio, pažiūrėkit aplink - visos anksčiau ar vėliau sulaukia, net ir būdamos beviltiškos ar nusivylusios. Reikia tik sulaukti savo laiko 4u.gif
Atsakyti
Jūračiuk, galbūt paprasčiausiai dar organizmas nėra pilnai atsistaęs po gimdymo, juk tik 8 mėnesiai tepraėję.
Ne visoms vienodai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Juraciukee gal dar ne laikas. Kantrybes mergyt 4u.gif viskas su laiku.

Lu angeliukui zvakute degu user posted image

lairam kokia grazi tavo uoga wub.gif
Atsakyti
Tauskute,jūsų angelui žvakutė..........
Atsakyti
zvakeles angeleliams wub.gif

sveikutes 4u.gif Lu aciu uz grazius norus

del tos manijos...labai greitai paprasciausias NORAS virsta ja... manau svarbiausia tikejimas ir viltis, nes daugiau juk nieko ir nelieka... 4u.gif tikiu, kad visos sulauksim savuju stebuklu, vienos gal anksciau, kitos veliau, bet TIKRAI sulauksim
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

Gal kuriai nestumo metu yra slapime rade ketonu? g.gif gal zinot nuo ko jie ir kuom gydyt? g.gif sesute sake, kad jie yra blogai, bet daugiau nieko neaiskino verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 05 12, 10:25)
Labutis visoms  4u.gif

Gal kuriai nestumo metu yra slapime rade ketonu?  g.gif gal zinot nuo ko jie ir kuom gydyt?  g.gif sesute sake, kad jie yra blogai, bet daugiau nieko neaiskino  verysad.gif

Tiesiog skysciu daugiau reikia gerti. Nezinau ar tai labai blogai, bet man kazkada su P buvo rade, tai gyd sake daugiua pagerti vandens mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2012 05 11, 23:00)
zvakeles angeleliams wub.gif

sveikutes 4u.gif  Lu aciu uz grazius norus

del tos manijos...labai greitai paprasciausias NORAS virsta ja... manau svarbiausia tikejimas ir viltis, nes daugiau juk nieko ir nelieka... 4u.gif  tikiu, kad visos sulauksim savuju stebuklu, vienos gal anksciau, kitos veliau, bet TIKRAI sulauksim

drinks_cheers.gif , as del to ir dziaugiuosi kad i darba isejau, nors sukandusi dantis, bet reikejo BUTINAI atitrukt nuo minciu apie nestuke.gif
Atsakyti
Tai va, tai is tikro jau pradeda darytis manija verysad.gif

O dar kaip tycia aplinkui drauges, pazistamos atrodo nieko kito nedaro kaip tik viena po kitos arba tampa nestuke.gif, arba tuoj tuoj gimdys...

Kai likimas taip staiga isplese Raigardeli man is ranku ir tas priverstinis laukimas to atsigavimo po gimdymo, po netekties vare is proto. Rankos pacios ieskodavo sunaus. Viskas ka dariau, viskas atrode kad darau ne tai ka tureciau daryti! Atrode, as sunu dabar turiu migdyti ar maitinti, ar siaip rankose supuoti, o ne tai, ne tai, ne tai ir ne tai!

Kai pradejau dirbti, kazkiek palengvejo, kuriam laikui... Visi kartoja nustok tiketis, atsiras savaime.. Bet kaip nustoti, kaip ta sirdi apgauti?

Lu - zvakute tavo angeleliui...
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2012 05 12, 19:18)
Tai va, tai is tikro jau pradeda darytis manija  verysad.gif

O dar kaip tycia aplinkui drauges, pazistamos atrodo nieko kito nedaro kaip tik viena po kitos arba tampa  nestuke.gif, arba tuoj tuoj gimdys...

Kai likimas taip staiga isplese Raigardeli man is ranku ir tas priverstinis laukimas to atsigavimo po gimdymo, po netekties vare is proto. Rankos pacios ieskodavo sunaus. Viskas ka dariau, viskas atrode kad darau ne tai ka tureciau daryti! Atrode, as sunu dabar turiu migdyti ar maitinti, ar siaip rankose supuoti, o ne tai, ne tai, ne tai ir ne tai!

Kai pradejau dirbti, kazkiek palengvejo, kuriam laikui... Visi kartoja nustok tiketis, atsiras savaime.. Bet kaip nustoti, kaip ta sirdi apgauti?
Lu - zvakute tavo angeleliui...

Visos zinom si skausma, laikykis viskas bus gerai 4u.gif Aisku tai skamba gan beviltiskai bet reikia tiketi, nes daugiau nieko nelieka.Tas skausmas tikrai niekur nedings, degins sirdi kas kart apie tai pagalvojus, bet reikia, kad ji nurimtu, kad atsigautum pati.Gyvenimas tesiasi ir sius dar daug isbandymu, bet reikia stotis, stotis ir eiti......Stiprybes tau , tikejimo ir ramybes sirduteje 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jūratės angelui žvakutė....
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2012 05 10, 21:11)
Ana menesi prisipirkau ovuliacijos testu, dariausi panasiai tom dienos kada pagal skaiciuokle ovuliacija turetu vykti, kai tariamos ovuliacijos diena pasidariau testa ir jis buvo neigiamas,

Atsiprasau, kad ikisiu trigrasi, bet gal mano patarimas bus naudingas. OT daromi NE PANASIA diena, o IKI ovuliacijos, jie parodo LH banga. Ovuliacija ivyksta mazdaug po 2 paru po didziausio LH kiekio, t.y. ryskiausios testines OT juosteles.
Siulyciau pradeti matuoti BT ir daryti OT - toks veiksmu derinimas labai efektyvus (OT parodys busima O, BT - ivykusia).
Atsakyti