Biciuk, su tortadieniu
QUOTE(kumpiene @ 2012 05 13, 17:32)
Laba
Nezinau ar tas pats... bet kai buvau

su Melda tai ir man buvo kelis kartus rade... nes darbe neturejau laiko kada ir gerti nueiti... teko su savim tampytis vandens buteliuka ir issisprende reikalai....
bandau ir as nuo sestadienio vandens daugiau pagert, o ryt eisiu slapimo tyrimus pakartot....tikiuos tik vandens trukumas tai ir issauke

paskaiciau internete, kad gali buuti del cukrinio debeto, o gi pas mane su cukrum tai bedos
QUOTE(rencė @ 2012 05 13, 23:48)
Bice, su tortadieniu tave
Aš vėl po eilinio nenusisekusio savaitgalio: penktadienį pasveikinau sūnelį su gimtadieniu, deja....torto nevalgėme, tik žvakutę galėjome uždegti... 3 metai vienatvės, skausmo, ašarų paslapčiomis ir vis tas pats širdį užgulusio akmens sunkumas... šeštadienį susipykau su vyru, tai šiandien net nevažiavau į sodą, prakiūtojau namie ašarodama. Gyvenimas ir toliau mane baudžia
Žvakutes degu kitų angeliukams
...ir laikas visai negydo, tik išmokstame gyventi su tuo sunkiu akmeniu ant širdies ir gniutulu gerklėje...
QUOTE(xiuke @ 2012 05 14, 00:06)
sveikos
kad sunku gyventi , tai sutinku...jau eina antri metai, ir
tik dabar pastebiu, kad lyg pradedu gyventi, atrasti gyvenimo spalvas, atskirti metu sezoniskuma...nes lig siol viskas ejo viena vaga ir ritmu, viskas taip beprasmiskai tekejo...pagalvoju, jau 2metai, pagalvoju: va apsiraminau, kad kazkas buvo, kazkada...
man lygiai tas pats...atrodo pradejau patirti gyvenimo dziaugsma, bet sirdy nesioju toki nerima, kad vel neateitu juodas periodas
ziuriu i dvimecius bernniuus ir mastau, koks Jis butu....

ziuriu i pusmecio sukaktis atsventusius kudikius ir mastau: broliuka ar sesute supuotumem...
o tada pajuntu pilvely bumptelejima

ir taip gera gera pasidaro