Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

sveikutės 4u.gif
angeliukams po liepsnelę
Biciuk su tavo diena būk laiminga 4u.gif happybday.gif birthday.gif
Papildyta:
QUOTE(inezzza @ 2012 05 12, 12:25)
Labutis visoms  4u.gif

Gal kuriai nestumo metu yra slapime rade ketonu?  g.gif gal zinot nuo ko jie ir kuom gydyt?  g.gif sesute sake, kad jie yra blogai, bet daugiau nieko neaiskino  verysad.gif

tai čia ne tas pat kaip mes vadimam acetonu,kai sutrinka kepenu veikla ir labai negera būna,nuo pykinimo iki laisvu viduriukų g.gif bet jau mano panelė karts nuo karto tuom kenčia doh.gif
Atsakyti
Laba
QUOTE(Bona -pari @ 2012 05 13, 17:26)
tai čia ne tas pat kaip mes vadimam acetonu,kai sutrinka kepenu veikla ir labai negera būna,nuo pykinimo iki laisvu viduriukų g.gif bet jau mano panelė karts nuo karto tuom kenčia doh.gif

Nezinau ar tas pats... bet kai buvau nestuke.gif su Melda tai ir man buvo kelis kartus rade... nes darbe neturejau laiko kada ir gerti nueiti... teko su savim tampytis vandens buteliuka ir issisprende reikalai.... mirksiukas.gif

Biciuk su tavo diena mirksiukas.gif

Juraciukee pradek matuoti BT... man padejo... mataavu 3 men ir gavos... o iki 6 men snisptas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumpiene: 13 gegužės 2012 - 16:33
Sveikutes 4u.gif Prisidedu ir as prie sveikinimu smile.gif Biciuk su tortadieniu sveikinu mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
nors ir nepazistu, bet vistiek Biciuk su gimimo diena 4u.gif

oi mergytes, katik anyta per skype skambino, kalbejomes visi trys (as, ji ir MB), viskas buvo lyg ir nieko iki kol ji nepradejo klausinet ar tikrai pas mus (UK) sauskelnes pigesnes...taip pat sako, juk ir dauguma prekiu leliukams yra labai papigiai tipo, man ateme zada...tai uzmete MB, kad galetum nupirkt ka nors sesei... (na jei pamenat, sakiau, kad MB sesuo laukiasi, gimdys birzeli). tai zinokit taip sirdi suspaude...atrodo nieko blogo nepasake, o va nutraukus pokalbi apsiasarojau baisiai...juk nei busimas leliukas, nei sesuo, nei pati anyta nekalta, del to, kas ivyko su Oskaru, bet taip pikta ant visu ir visko, kodel tokia neteisybe, kuom as, kuom mes visos, nusikaltom, kad is musu ateme vaikus...

kaip pasiilgau savo sunaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zoroboba: 13 gegužės 2012 - 22:31
Bice, su tortadieniu tave happybday.gif
Aš vėl po eilinio nenusisekusio savaitgalio: penktadienį pasveikinau sūnelį su gimtadieniu, deja....torto nevalgėme, tik žvakutę galėjome uždegti... 3 metai vienatvės, skausmo, ašarų paslapčiomis ir vis tas pats širdį užgulusio akmens sunkumas... šeštadienį susipykau su vyru, tai šiandien net nevažiavau į sodą, prakiūtojau namie ašarodama. Gyvenimas ir toliau mane baudžia sad.gif
Žvakutes degu kitų angeliukams
...ir laikas visai negydo, tik išmokstame gyventi su tuo sunkiu akmeniu ant širdies ir gniutulu gerklėje... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2012 05 13, 23:48)
...ir laikas visai negydo, tik išmokstame gyventi su tuo sunkiu akmeniu ant širdies ir gniutulu gerklėje... cray.gif

console.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kad sunku gyventi , tai sutinku...jau eina antri metai, ir tik dabar pastebiu, kad lyg pradedu gyventi, atrasti gyvenimo spalvas, atskirti metu sezoniskuma...nes lig siol viskas ejo viena vaga ir ritmu, viskas taip beprasmiskai tekejo...
pagalvoju, jau 2metai, pagalvoju: va apsiraminau, kad kazkas buvo, kazkada...
ir issigastu: kad jau pamirsau, kad nebeverkiu... verysad.gif bet uztenka to gilesnio pagalvojimo, prisiminmo , kas nutiko, kad visgi JI buvo, bet nebera...apsiverkiu, issikaukiu viena...nuslenka tas akmuo....ir toliau kapanojuos...kitiems atrodo, matyt, kad jau man viskas gerai, atsigavau senai, deja deja...jau niekada nebebusiu tokia kokia buvau...deja...pasikeite daugelis dalyku, poziuris i gyvenima ir i viska... doh.gif tokie dalykai ismusa is veziu...ir stipriai... verysad.gif
gyventi be JOS sunku... verysad.gif verysad.gif verysad.gif ir galvoti, kas butu, jeigu butu... verysad.gif
bijau pagalvoti, kad susitikimas su ateinancia dukra i pasauli gali atnesti skausmo, o jei Ji bus panasi i mano Angela? atsimenu viena mamyciu rase, akip skaudziai tai isgyveno...zodziu...issiliejau...iki... 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mergaitės 4u.gif ,

kiekviena nelaimė, o ypatingai vaiko netekimas mus keičia. Vienas mažiau, kitas daugiau. Kai mirė mano pirmasis mažutėlis, jaučiausi visai kitaip, nei kaip dabar kai mirė antrasis... Tuomet nežinojau, ko ilgėtis , nes nebuvau pažinus to jausmo, dabar žinau... Aš aplinkiniams atrodau jau "atsistačius"- mat nevaikštau paraudusiom nuo ašarų akim, šypsausi ir juokauju. Tik niekas nežino, kiek visa tai kainuoja....
Mano visi trys berniukai, kai gimė buvo panašūs vienas į kitą. Ir aš visą gyvenimą savęs klausiu- ar jie būtų vis taip panašūs jau paaugę.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 05 14, 00:06)
sveikos 4u.gif
kad sunku gyventi , tai sutinku...jau eina antri metai, ir tik dabar pastebiu, kad lyg pradedu gyventi, atrasti gyvenimo spalvas, atskirti metu sezoniskuma...nes lig siol viskas ejo viena vaga ir ritmu, viskas taip beprasmiskai tekejo...
pagalvoju, jau 2metai,

labas rytas,

Man tuoj bus trys metai, dabar kai pagalvoju, viskas nurimo, atslugo, bet nepradingo.Kasdien vis kas nors privercia susiguzti ir prisiminti.Karta i darzeli atejo vieno vaikiuko mama vedina dviem dukrytem dvynukem, jutau, kad suakmenejau, nes turejau as taip eiti vedina dviem suneliais, taip norejosi pasidalinti savo skausmu, issakyti kas ant sirdies, bet susivaldziau....arba vakar vaikas valgo blynus ir sako "Mamyte vienas blynas -uz tetuka, kitas uz mamyte, trecias uz mane, ketvirtas uz leliuka......".....arba iseini i kiema o pievuteje varlineja gandru porele.....Gyvenimas tesiasi, tenka susidraugaut su skausmu, nes niekas jo nepagydis....Nefisa, zoroba, rence...console.gif 4u.gif
Atsakyti
Biciuk, su tortadieniu 4u.gif

QUOTE(kumpiene @ 2012 05 13, 17:32)
Laba

Nezinau ar tas pats... bet kai buvau  nestuke.gif su Melda tai ir man buvo kelis kartus rade... nes darbe neturejau laiko kada ir gerti nueiti... teko su savim tampytis vandens buteliuka ir issisprende reikalai....  mirksiukas.gif

bandau ir as nuo sestadienio vandens daugiau pagert, o ryt eisiu slapimo tyrimus pakartot....tikiuos tik vandens trukumas tai ir issauke doh.gif paskaiciau internete, kad gali buuti del cukrinio debeto, o gi pas mane su cukrum tai bedos doh.gif verysad.gif

Bice, su tortadieniu tave happybday.gif
Aš vėl po eilinio nenusisekusio savaitgalio: penktadienį pasveikinau sūnelį su gimtadieniu, deja....torto nevalgėme, tik žvakutę galėjome uždegti... 3 metai vienatvės, skausmo, ašarų paslapčiomis ir vis tas pats širdį užgulusio akmens sunkumas...  šeštadienį susipykau su vyru, tai šiandien net nevažiavau į sodą, prakiūtojau namie ašarodama. Gyvenimas ir toliau mane baudžia sad.gif

console.gif

QUOTE(xiuke @ 2012 05 14, 00:06)
sveikos 4u.gif
kad sunku gyventi , tai sutinku...jau eina antri metai, ir tik dabar pastebiu, kad lyg pradedu gyventi, atrasti gyvenimo spalvas, atskirti metu sezoniskuma...nes lig siol viskas ejo viena vaga ir ritmu, viskas taip beprasmiskai tekejo...pagalvoju, jau 2metai, pagalvoju: va apsiraminau, kad kazkas buvo, kazkada...

man lygiai tas pats...atrodo pradejau patirti gyvenimo dziaugsma, bet sirdy nesioju toki nerima, kad vel neateitu juodas periodas doh.gif verysad.gif
ziuriu i dvimecius bernniuus ir mastau, koks Jis butu.... wub.gif ziuriu i pusmecio sukaktis atsventusius kudikius ir mastau: broliuka ar sesute supuotumem...
o tada pajuntu pilvely bumptelejima wub.gif ir taip gera gera pasidaro wub.gif
Atsakyti
Biciule, sveikinu su gimtadieniu user posted image

Aš vėl po eilinio nenusisekusio savaitgalio: penktadienį pasveikinau sūnelį su gimtadieniu, deja....torto nevalgėme, tik žvakutę galėjome uždegti... 3 metai vienatvės, skausmo, ašarų paslapčiomis ir vis tas pats širdį užgulusio akmens sunkumas...  šeštadienį susipykau su vyru, tai šiandien net nevažiavau į sodą, prakiūtojau namie ašarodama. Gyvenimas ir toliau mane baudžia sad.gif

rence, console.gif Žvakutė tavo sūneliui tyliojo gimtadienio proga.......user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif senai buvau pas jus uzejusi..laiko truksta viskam kaip noreciau kad para testusi bent 30val biggrin.gif
QUOTE(inezzza @ 2012 05 12, 11:25)
Labutis visoms  4u.gif

Gal kuriai nestumo metu yra slapime rade ketonu?  g.gif gal zinot nuo ko jie ir kuom gydyt?  g.gif sesute sake, kad jie yra blogai, bet daugiau nieko neaiskino  verysad.gif

Inezza galiu pasakyti tik tiek kad tau turbut skysciu trukumas...Pabandyk pagerti daugiau 4u.gif
Papildyta:
Rence console.gif zvakute tavo suneliui...o vyrai jie turbut visi vienodi...Aisku sunku kada pats artimiausiais zmogus nenori suprasti, o gal jam tesiog neiseina 4u.gif susitvarkis viskas console.gif
Papildyta:
Juraciukee puikiai tave suprantu wub.gif Tas dziaugsmas tikrai keicia gyvenima.

Papasakok kaip skaiciuoji savo O ax.gif Kada paskutiniai MM kiek laiko ciklas? Gal mano dydelis noras matyti tave laiminga tau pades biggrin.gif
Papildyta:
Lairam kokia tavo mergyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 14 gegužės 2012 - 14:55