Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Labas 4u.gif
Bice,su gimtadieniu tave 4u.gif
Žvakutės angeliukams...
Žvakutė ir Xiukes Melisai...

Buvau šiandien kapuose
pasodinau gėlyčių
ir taip keistai stengiaus nežūrėt į Jos vardą ant paminklo
nes perskaičius vardelį toks smūgis per širdį duoda
žiūri ir netiki,nu,tiesiog netiki,kad ten tavo išsvajotas vaikas po žeme verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 05 15, 17:27)
Labas 4u.gif
Bice,su gimtadieniu tave 4u.gif
Žvakutės angeliukams...
Žvakutė ir Xiukes Melisai...

Buvau šiandien kapuose
pasodinau gėlyčių
ir taip keistai stengiaus nežūrėt į Jos vardą ant paminklo
nes perskaičius vardelį toks smūgis per širdį duoda
žiūri ir netiki,nu,tiesiog netiki,kad ten tavo išsvajotas vaikas po žeme verysad.gif

aciu verysad.gif
ziuri , ziuri ir suvoki, kad Vaikas po zeme...taip arti, kartu ir toli...

siandien mane sunervino, parase tiekeja, kuri dar ir projektavo mums painkla...sako paziurek ten ir ten idetas jusu paminkliukas, susinervinau, paziuriu-tikrai, kita firma nufotkino kapa ir susidejo kaip savo...supykau doh.gif parasiau jiems laiska, ziuresiu ka atsakys...paminkliukas vienetinis, plius ne ju gaminys, plius neleidau savo kapo eksponuoti viesai, zodziu doh.gif sunervavo juodai...
Atsakyti
Sveikos, į kiekvieną kreipiausi asmeniškai dėl anketos, nes nenorėjau teršti temos. Ačiū visoms, kurios atsakėte į ją, man tai labai svarbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencė: 15 gegužės 2012 - 18:25
QUOTE(xiuke @ 2012 05 15, 18:41)
aciu verysad.gif
ziuri , ziuri ir suvoki, kad Vaikas po zeme...taip arti, kartu ir toli...

siandien mane sunervino, parase tiekeja, kuri dar ir projektavo mums painkla...sako paziurek ten ir ten idetas jusu paminkliukas, susinervinau, paziuriu-tikrai, kita firma nufotkino kapa ir susidejo kaip savo...supykau doh.gif parasiau jiems laiska, ziuresiu ka atsakys...paminkliukas vienetinis, plius ne ju gaminys, plius neleidau savo kapo eksponuoti viesai, zodziu doh.gif sunervavo juodai...

nu,žinai susinervuočiau juodai
yra žmonių baisių unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Degu zvakute xiukes angeliukui user posted image

nieko sau doh.gif je tau ir as susinervinciau , bet ... doh.gif

rencė
anketa uzpildziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 05 15, 18:41)

Čia tai geras g.gif ir ką jie galvoja taip gadindami firmos vardą?

Tauskute_ ačiū mirksiukas.gif Ir visom kitom - ačiū
Atsakyti
Nezinau ka jie galvoja taip darydami parasiau pasipiktinimo laiska..jie atrase, akd atsipraso uz nesusipratimus blink.gif (???)ir istrins foto is tinklapio...patys negamine , nedare, neprojektave, pasifotkino ir susidejo i tinklapi kaip savo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 05 16, 00:01)
Nezinau ka jie galvoja taip darydami parasiau pasipiktinimo laiska..jie atrase, akd atsipraso uz nesusipratimus blink.gif  (???)ir istrins foto is tinklapio...patys negamine , nedare, neprojektave, pasifotkino ir susidejo i tinklapi kaip savo doh.gif

labas rytas,

baisu blink.gif , na cia parodo musu lietuvaiciu totalu nagluma doh.gif

rence kokiai datai tau cia reikia???
Atsakyti
Sladamos angelui žvakutė.......
Atsakyti
Rence, užpildyčiau, ale nesigauna man ten su nuorodom. Arba darbinis kompas blokuoja, arba nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 05 16, 08:33)
Rence, užpildyčiau, ale nesigauna man ten su nuorodom. Arba darbinis kompas blokuoja, arba nemoku  blush2.gif

Ir man kažko nesigauna blush2.gif

Angeliukams degu žvakutę....
Atsakyti
rence, man gali į paštą gal gerą nuorodą atsiųst ( jolkiukas@gmail.com)
Atsakyti