Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

http://www.essence.e...oftNatMup03.png
Baigta, nekartosiu. Nepatiko, nes turėjo kažkiek ryžoko atspalvio, veidas greit blizgėt pradėdavo, ir didžiausias minusas jaučiasi lipnumas. blink.gif
Į jos vietą : http://www.google.lt...29,r:1,s:0,i:68
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tverukas: 06 gegužės 2012 - 17:53
[quote=agnite,2012 05 04, 19:57]
Chanel Inimitable tušas. Norėčiau kada pakartoti, tik kol kas gaila pinigų biggrin.gif
user posted image

[quote=agnite,2012 05 04, 20:33]
Gražiai dažė, netepė paakių, netrupėjo smile.gif
Kaina gal kiek ir didoka, manau padažymas priklauso nuo pačių blakstienų smile.gif Man šepetėlis labai patiko
[/quote]

Visiskai sutinku,kad priklauso nuo blakstienu. Man irgi,sitas tusas patinka,ir tinka. Blakstienu daug nera pas mane,bet tusas jas labai dailiai padazo. As uz ji, ir tikrai vel pirkciau smile.gif

Atsakyti
Essence lūpų blizgis (viršutinis). Pirmasis lūpų blizgesys, kurį subaigiau iki pačio galo, kai visai nebedažo. Tai turbūt daug pasako biggrin.gif (aplinkybės - lūpų blizgesių turiu nemažai).
user posted image

Natura Siberica veido prausimosi putos. Nieko ypatingo. Švelnios, makiažą nuplauna neblogai, kvapas stiprokas, greičiausiai sausintų sausesnę odą.
user posted image

Atsakyti
1) Margarita ekologiškas plaukų balzamas. Nei patiko, nei nepatiko, neypatingai skalsus- kartoti nežadu. Tokio paties šampūno dar liko- irgi nesužavėjo.

user posted image

2) Max Factor Creme Puff kompaktinė pudra (spalva O5 Translucent). Tai buvo mano pirmojo kompaktinė pudra, tad neturiu su kuo lyginti, bet ji man patiko. rolleyes.gif Naudojau makiažo užtvirtinimui ant kreminės pudros, kartais ir tik ją vieną. Paskaistindavo, sulygindavo veido spalvą, buvo malonios ir lengvos tekstūros, švelniai kvepėjo. Manau, kada nors ateityje dar pakartosiu. cool.gif

user posted image

3) Joanna Naturia kūno sviestas su kava. Nepaparastai malonaus kvapo sviestukas. wub.gif Bet tai, ko gero, ir yra vienintelis jo pliusas. biggrin.gif Šiaip, kaip sviestas, tai jis laaabai lengvas, beveik nedrėkina, tinka nebent vasarai. Kartoti nemanau, kad verta.

user posted image

4) Beauty Formulas purškiamas nagų lako džioviklis Nail Dry. Man patiko- nebrangus, savo darbą atlieka puikiai. Prieš tai esu turėjusi daug brangesnį Salerm lako džioviklį, bet šio poveikis nesiskyrė, jis pigesnis- tad pirkinį kartosiu. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sally Hansen isspaudziamas piestuko tipo top coat'as - sitos piestukines serijos turejau dar kelis produktus, nei vienas nepatiko, o sitas taip pat. Nezinau sutapimas ar ne, bet kai tik uzsitepiau jo (tiesiai ant nagu), tai nagai pradejo luptis, grynai su tuo top coat'u ir nagas sluoksniais nuejo doh.gif Ir su visais sitais SH man taip buvo doh.gif O taip dziaugiausi, kad tvirtesni nagai jau kuris laikas buvo. Zodziu, nebeeksperimentuosiu su juo ir metu lauk.
user posted image

QUOTE(smaggiuke @ 2012 05 06, 21:14)
Essence lūpų blizgis (viršutinis). Pirmasis lūpų blizgesys, kurį subaigiau iki pačio galo, kai visai nebedažo. Tai turbūt daug pasako  biggrin.gif (aplinkybės - lūpų blizgesių turiu nemažai).

As irgi toki turiu - vis noriu ismest, nes retai naudoju, bet pasigailiu ir atgal i stalciu padedu. Siaip visai nieko toks, ir spalva grazi, ir siaip neblogas, bet kiek subega i lupu raukslytes ir taip nepritaikau jo....
Atsakyti
Angel kvepalai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 05 05, 21:04)
Nivea soft kūno kremas

user posted image

Kaip jums šitas kremas?

Mano pabaigtuvės:
Live clean šampūnas
user posted image
Gerai išplaudavo galvą, gerai putodavo. Žodžiu, šampūnas kaip šampūnas, viskas su juo gerai.
Atsakyti
QUOTE(tverukas @ 2012 05 06, 18:48)

kokie atsiliepimai apie šią pudrą? kokia Jūsų oda?
Atsakyti
Baigesi gauruotuju svytrunu hidrolatas - ai, kaip ir visi hidrolatai man jis, kazkokio kitokio poveikio, apaprt kvapo, nepajauciau. Cia buvo paskutinis turetas hidrolatas is aroma-zone.fr, tai kuri laika dabar naudosiu vietoj prieinamus tonikus/hidrolatus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2012 05 06, 22:37)
4) Beauty Formulas purškiamas nagų lako džioviklis Nail Dry. Man patiko- nebrangus, savo darbą atlieka puikiai. Prieš tai esu turėjusi daug brangesnį Salerm lako džioviklį, bet šio poveikis nesiskyrė, jis pigesnis- tad pirkinį kartosiu.  ax.gif 
user posted image

kur perkat? smile.gif ir kokia kaina?
Atsakyti
Turėjau du Bioderma PP kremukus po 8 ml. Labai patiko, tepdavau nakčiai. Nors mano oda mišri, kartais pasausėja, žiemos pabaigoj iš viso nusausėjus buvo... Kremuką naudojau ir sausumui praėjus, bet man jis nebuvo per sunkus. Oda atrodė drėgna, sudrėkinta, sveika. Tų 16 ml užteko labai ilgam, naudojosi tikrai skalsiai. Dabar labai noriu pilną pakuotę įsigyti, bet buteliukas net 500 ml, todėl su mama turbūt dalinsimės per pusę. Kaip tik mačiau vaistinėje jam nuolaida 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 05 07, 14:18)
kur perkat?  smile.gif ir kokia kaina?

Jų būna tik Droge, kainuoja gal 6-7 Lt.
Atsakyti