Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(aprilita @ 2012 05 06, 22:37)
3) Joanna Naturia kūno sviestas su kava. Nepaparastai malonaus kvapo sviestukas.  wub.gif  Bet tai, ko gero, ir yra vienintelis jo pliusas.  biggrin.gif  Šiaip, kaip sviestas, tai jis laaabai lengvas, beveik nedrėkina, tinka nebent vasarai. Kartoti nemanau, kad verta.

Šitą man atidavė mama, nes gavo dovanų, jai nepatiko, o man tai išvis siaubas... Kvapas nemaloniai kakavinis, toks "perlenktas" ir sintetinis, o drėkinimo tai nepastebėjau, vien riebalavimas, lyg valgonu sviestua apsivėlus būčiau, nei rankom, nei kojom neįmanoma sunaudot - metama lauk arba teks perpadovanot kam nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 05 08, 19:39)

Vienu metu SM'e buvo manija situ sviestu - baisiai giriami buvo tiek poveikiu, tiek kvapu, kad grynai kavos. Tai atostogaudama LT nuejau ir as jo pirkt, bet gerai, kad pasiuosciau pries nusipirkdama - fe fe fe, visai netikros kvapos kvapas, sintetines kavos tai taip....
Atsakyti
Pabaigiau E.Arden 5th Avenue Nights ir kažkurio pavasario neprotingą pirkinį S.Ferragamo Incanto Charms doh.gif
Išmetu Mary Kay kreminę pudrą. "Neskaniai" ji man naudojosi ir galiausiai pasibaigė galiojimo laikas doh.gif
Atsakyti
user posted image
Odos nedirgino, maloniai kvepėjo, bet man buvo gal kiek per švelnus, nors tikrai nesu iš tų, kurios mėgsta "draskyt" veidą smile.gif
Atsakyti
siandiena iskelevo i siuksliu deze, nes man nepatiko ir niekam ji negalejau pritaikyti
user posted image
baigesi ir i jo vieta toks pats user posted image
baigesi ir jau buvau jo uzsipirkus pora indeliu tai toks pat i jo vieta user posted image
Atsakyti
Išmetu, nes pasibaigė galiojimas nespėjau net viso sunaudoti. Į jo vietą naujas Driclor'as
user posted image

Veido kaukė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 09 gegužės 2012 - 11:48
QUOTE(agnite @ 2012 05 09, 12:46)
Išmetu, nes pasibaigė galiojimas nespėjau net viso sunaudoti. Į jo vietą naujas Driclor'as

aš juo džiaugiausi labai kokius porą metų, kol tapo nebeįmanoma naudoti, iš pradžių galvojau kad gal paseno, nors nebuvo jam nei metų, tada naują nusipirkau, ir tas pats. Graužia tiek, kad jabytute, neina miegot, o jei ir ištveriu vargais negalais tą graužimą, bet vis tiek nelaiko jis man tiek kiek anksčiau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 05 09, 13:25)
aš juo džiaugiausi labai kokius porą metų, kol tapo nebeįmanoma naudoti, iš pradžių galvojau kad gal paseno, nors nebuvo jam nei metų, tada naują nusipirkau, ir tas pats. Graužia tiek, kad jabytute, neina miegot, o jei ir ištveriu vargais negalais tą graužimą, bet vis tiek nelaiko jis man tiek kiek anksčiau. verysad.gif

O bandei pora dienu nesiskutus teptis, man tada negrauzia beveik.
Bet jeigu net neefektyvus patapo, tai tada gal neverta nei bandyt.
Atsakyti
dilgėlyt, bandžiau schmoll.gif Nusipirkus esu dar vieną, odorex vadinasi, jis negraužia, aišku mažiau efektyvus, nes ten to aliuminio nėra tiek kiek driclor. Bet jį taip naudot nepatogu, nes be rutuliuko.
Atsakyti
user posted image
Metu lauk, efektas minimalus, atrodo kaip nepasidažius ir be proto tepa paakius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 05 09, 12:02)
dilgėlyt, bandžiau  schmoll.gif  Nusipirkus esu dar vieną, odorex vadinasi, jis negraužia, aišku mažiau efektyvus, nes ten to aliuminio nėra tiek kiek driclor. Bet jį taip naudot nepatogu, nes be rutuliuko.

Kaip nefaina, kai toks geras daiktas nustoja veikęs... Man užtenka kartą per mėnesį pasitepliot ir vaikšau sausutėlė. Tiesa, pirmasis, kurį naudojau buvo AHC26 (jei tiksliai pavadinimą atsimenu), dabartinis Driclor tris kartus pigesnis, bet apsauga nesiskiria. Ir graužimą jaučiau tik pačiais pirmais kartais.

Į temą: subaigiau Lancome Definicils tušo miniuką. Labai patiko. Kartotinas.
Ir į šiukšlių dėžę keliauja TBS Lip&Cheek stain. Visiškas nesusipratimas. Lūpos kaip burokėlių sultim patepliotos - nepasiskirsto, neišsilygina, ryškiai raudonais ruožais ir guli. Tiesa, skruostams nebandžiau.
Atsakyti
Rasos šaldomasis anticeliulitinis gelis.Labai patiko,tikrai kojos tapo stangresnės,bet kol kas nekartosiu smile.gif
Atsakyti