Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted image

patiko, gerai pamaitina plaukus. tik man pakelio uzteko kokiem 7 kartams, bet is esmes kartotina.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 04 12, 02:37)
patiko, gerai pamaitina plaukus. tik man pakelio uzteko kokiem 7 kartams, bet is esmes kartotina.

Oho kaip netaupiai susinaudojo - as jau galvoju netaupiai naudoju, o ir vyras megsta sita, bet dar daug like ir tikrai daugiau nei 10 kartu naudota. Siaip cia vienas is tu dalyku, kuriuos nuolat kartoju. thumbup.gif
Atsakyti
St.Yves plaukų galams serumas, nors mokėjau vos 5$, bet labai nustebino, kad itin skalsus, labai nedaug reikia ir puikiai daro savo darbą... Kartočiau tikrai, tik noriu ir kt priemones išbandyt, tad padėkoju ir atsisveikinu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
nepabaigtas naudoti atiduodamas kitai naudotojai, cliniqe deo, mane nuo jo išbėrė
verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 04 12, 10:46)
St.Yves plaukų galams serumas, nors mokėjau vos 5$, bet labai nustebino, kad itin skalsus, labai nedaug reikia ir puikiai daro savo darbą... Kartočiau tikrai, tik noriu ir kt priemones išbandyt, tad padėkoju ir atsisveikinu  biggrin.gif
user posted image

Kur pirkote? Visai noreciau isbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Užsisakiau iš Beautyencounter - nebėra ten jo, bet pagooglinus manau internete galima rasti 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Karališkas silpnų plaukų šampūnas su placenta - kvapas super, kaip kramtomos gumos vaikiškos wub.gif Gerai išplauna, nedaug reikia, plaukučiai švelnūs, dėl slinkimo stabdymo negaliu nieko pasakyti, nes šiuo metu neslenka plaukai.Būtų kartojamas, jei nenorėčiau išbandyt kitokių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 04 12, 02:48)
Oho kaip netaupiai susinaudojo - as jau galvoju netaupiai naudoju, o ir vyras megsta sita, bet dar daug like ir tikrai daugiau nei 10 kartu naudota. Siaip cia vienas is tu dalyku, kuriuos nuolat kartoju. thumbup.gif

mano plaukai iki juosmens. tai nemazo kiekio reikejo. nors pvz visos TBS kaukes man ziauriai taupiai naudojasi, bet matyt del savo konsistencijos.
Atsakyti
Montagne Jeunesse 'passion peel off' nulupama kauke - uzteko 2 kartams (+ dar karta naudojau tik lokaliai). Siaip nieko blogo pasakyt negaliu, bet ir nera taip, kad kartociau. Kas man labai kliuva sitoj (ir agurkinej nulupamoj), kad uzsitepus baisiai grauzia akis, net asaros istryksta ir nosis pradeda begt.... Paskui kai apdziusta tai nieko, bet pradzioj baisiai nesmagu schmoll.gif
user posted image

Taip pat baigesi n-tasis Weleda 'skin food' kremas - pagrinde vyras naudojo, bet ir as retsykiais. Cia vienas is tu, kur nuolat namuose turim. thumbup.gif Teko skaityt, kad ir veidui naudoja ji, pati nebandziau, bet man rodos toks sunkokas veidui butu, nors ir sausiaode esu....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 13 balandžio 2012 - 03:03
QUOTE(shopingas @ 2012 04 13, 04:01)
Taip pat baigesi n-tasis Weleda 'skin food' kremas - pagrinde vyras naudojo, bet ir as retsykiais. Cia vienas is tu, kur nuolat namuose turim.  thumbup.gif Teko skaityt, kad ir veidui naudoja ji, pati nebandziau, bet man rodos toks sunkokas veidui butu, nors ir sausiaode esu....
user posted image

Taip, sunkokas, juolab kad mano oda mišri/riebi, bet kartais tepu nakčiai veidą, nuramina odą po visokių valančių procedūrų, sutvarko pasausėjimus ir nekemša. Šiaip labai geras universalus kremas
Atsakyti
user posted image
http://www.tresemme....re-Conditioner/
Ilgai naudotas "kibirelis" sio kondicionieriaus. lotuliukas.gif Mano plaukai sausi, garbanoti, tai gauusiai naudojant kiekvieno plovimo metu - savo darba atliko - minkstino, drekino plaukus, taciau man vistiek to drekinimo truko, kad plaukai baisiai nesipustu, vistiek reikedavo naudoti seruma. Na, bet kadangi sis kondicionierius be silikono, taigi ypatingo dirbtino glotnumo ir nereikia tiketis. g.gif
Sunku pasakyt, ar pridejo daugiau blizgesio - plaukai ir taip visada blizga. Taciau negaliu ir peikt - apskritai plaukai daug labiau atsigavo pradejus naudoti visokias naturalias priemones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 13 balandžio 2012 - 09:57
QUOTE(No_Angel* @ 2012 04 12, 18:54)
Karališkas silpnų plaukų šampūnas su placenta - kvapas super, kaip kramtomos gumos vaikiškos  wub.gif Gerai išplauna, nedaug reikia, plaukučiai švelnūs, dėl slinkimo stabdymo negaliu nieko pasakyti, nes šiuo metu neslenka plaukai.Būtų kartojamas, jei nenorėčiau išbandyt kitokių  ax.gif

Kur įsigijot ir kiek kainavo? ax.gif
Atsakyti