Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(shopingas @ 2012 04 13, 04:01)
  Teko skaityt, kad ir veidui naudoja ji

Aš taip pat jį kurį laiką naudodavau veidui žiemą, kaip kremą nuo šalčio- visai neblogai pasiteisino, bet jis tikrai kiek sunkokas, dar pudros užtepus, labai jau "riebus" sluoksnis gaunasi. biggrin.gif Man jis labai skaniai kvepia. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilita: 13 balandžio 2012 - 17:06
QUOTE(NORIKA @ 2012 04 13, 11:36)
Kur įsigijot ir kiek kainavo? ax.gif

Pirktas per parodą Moters pasaulis, šiaip Medikatus parduoda jį, už litrą man atrodo 38 lt mokėjo sesė (dalinomės šį kiekį perpus)
Atsakyti
Baigesi Hugo Naturals greipfrutine duso zele (dar senoje pakuoteje buvo) - kadangi HN produktu buvom gave visa kruva dovanu ir isdovanojus, isdalinus dar daug buvo patiems like, tai va iki siol ir vargstam.... Jau nusibodo kvapai ir norisi kazko naujo... ax.gif Tai paskutinieji buteliukai eina daugiau kaip vonios putos...
user posted image

QUOTE(aprilita @ 2012 04 13, 18:04)
Man jis labai skaniai kvepia.  ax.gif

Vyrui nelabai patinka kvapas, o man tai neutraliai taip, nera, kad skanus, bet ir nera bjaurus.... Svarbiausia geras poveikis, o kvapa ir pakentet galima, jeigu ka 4u.gif
Atsakyti
baigiau abu po 50ml. kazkaip patiko tokio didzio buteliukai, kvapas nenusibosta. Alyvuogiu serija isimylejau visai neseniai. Brashkinis (kaip ir kuno sviestas) man yra prisiminimu apie Portugalija kvapas. biggrin.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Cehko stabilet direkt kondicionierius. Prieš tai jau esu jį naudojusi ir labai patiko, bet šį kartą truputi nusivyliau, nors neblogai drėkina, švelnina plaukus. O ir kvapas kažkoks nemalonus pasirodė, kaip pagedusio, nors galiojimas geras (foto 2 iš dešinės)
user posted image

Ce Ce MED šampūnas su šilku. Labai patiko, nes tikrai jautėsi, kad sušvelnina plaukus, tokius glotnius ir sveikus padaro. Manau kartosiu ir dar bandysiu kitas linijos prekės, nes mačiau, kad ir serumai yra.
user posted image

Atsakyti
Pasibaige organic shop kuno sveitiklis su kava ir cukrumi, patiko, bet kvapas atsibodo. biggrin.gif i jo vieta tokios pat firmos sveitiklis mango kvapo.

Purity organic skincare conditioning cleansing lotion,
user posted image
patiko, nors akiu makiaza nelabai gerai vale. Veido odai patiko. Siaip retokai ji atsimindavau, mat kazkaip prausiklio ir toniko man kazkaip uztenka. Nekartosiu, nes nelabai reikia tokio daikto, o be to, nebematau jo prekyboje. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 14 balandžio 2012 - 17:41
user posted image

Uoga uoga "Naked in the fields", nekartosiu, nes pabodo žaist su milteliais ir neskalsus produktas smile.gif
Atsakyti

Labai patiko, ryt vėl paimsiu thumbup.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 14 balandžio 2012 - 21:02
QUOTE(No_Angel* @ 2012 04 14, 22:01)
Labai patiko, ryt vėl paimsiu  thumbup.gifuser posted image

Šitą aliejuką naudojot ant šlapių plaukų? Po to nereikia nuplauti? 4u.gif

Mano pabaigtasis:
user posted image
Visai geras. Gan aštrus, tai aš jį švelniai įmasažuodavau ir nuplovus oda likdavo švelni, nesausino odos, švariai nušveisdavo. thumbup.gif
Atsakyti
Tas aliejukas makadamijos tepamas ir šlapiem, ir sausiem, tinka į šampūną, balzamą ar kaukę porą lašų įlašint - galima manau gausiau įtrint plaukus ir palikt nakčiai, manau nieko blogo nenutiktų ir taip pabandžius. Juk čia aliejus, tai naudojimo būdų daug ir įvairių blush2.gif Nors sudėtyje kiek pamenu nėra 100% macadamia oil, ten visokių kitokių š.... primakaluota (jei nesumaišiau su kita priemone) g.gif

Man jis neblogas pasirodė, bet nestebuklingas ax.gif Antrą kartą nebekartojau, užteko 10ml pabandymui biggrin.gif
Atsakyti
Išbaigta iki galo ir labai mylima , gerai kad parkeliauja dar jos , nes rimtai liūdėčiau be jos biggrin.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 04 15, 14:02)
Tas aliejukas makadamijos tepamas ir šlapiem, ir sausiem, tinka į šampūną, balzamą ar kaukę porą lašų įlašint - galima manau gausiau įtrint plaukus ir palikt nakčiai, manau nieko blogo nenutiktų ir taip pabandžius. Juk čia aliejus, tai naudojimo būdų daug ir įvairių  blush2.gif Nors sudėtyje kiek pamenu nėra 100% macadamia oil, ten visokių kitokių š.... primakaluota (jei nesumaišiau su kita priemone)  g.gif
Man jis neblogas pasirodė, bet nestebuklingas  ax.gif Antrą kartą nebekartojau, užteko 10ml pabandymui  biggrin.gif

vis delto jo pagrindine funkcija ant slapiu plauku, o per nakti i kauke geriau lasinti tikra alieju, nes macadamijos sudety aliejaus vos keli procentai. O siaip kaip glotninanti priemone man jis labai patiko ir kvapas labai geras
Atsakyti