Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Baigesi Andalou veido sveitiklis - patiko, labai primine Suki tokio tipo sveitikli (tiek kvapas, tiek sudetis, tiek jausmas prausiantis ir siaip visa kita), nors kakzodel Suki man labiau patiko, labiau traukia. Bent kolkas nekartosiu, nes sveitikliu namuose yra pakankamai.
user posted image

Po atostogu namo nesivesiu (visko like po nedaug, tai palieku cia sunaudot):

Deep Steep duso zele - tirstoka, todel nekartotina. Na uzsispaudi ant rankos, tai ji tokia gabalu ir stovi, sunku issklaidyt, jei neissklaidai, tai nukrenta gabalais.... O nesivezu namo dar ir del to, kad prabega - tik idomiausia, kad vonioje tiek namuose, tiek cia stovi be problemu, nebega ar pan, bet pakuojant lagamina buvau ant sofos padejus, tai pribego, po skrydzio maiselyje irgi isbegus ji g.gif
user posted image

Now Foods tonikas - siaip skirtas normaliai-misriai odai, bet aprasyme raso, kad visiems tipams tinka, tik siulo naudot karta per diena, o riebiai odai 2 kartus. Mano oda sausa, bet naudoju 2 kartus be problemu. Kartosiu tik todel, kad namuose dar turiu likuti ir sandeliuke 1-2 naujus....
user posted image

Earth Science 'a-d-e creamy cleanser' prausiklis - kolkas mano nr 1 prausiklis. Nezinau jau kiek sunaudojus esu ir sandeliuke dar kruva ju tuno.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 04, 16:03)

Earth Science 'a-d-e creamy cleanser' prausiklis - kolkas mano nr 1 prausiklis. Nezinau jau kiek sunaudojus esu ir sandeliuke dar kruva ju tuno.
user posted image

o kuo taip patinka? bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 04 birželio 2012 - 19:20
E.L.F. kompaktinė pudra. Patiko, nes gerai pataikiau spalvą (sand), nemiltuota, gražiai padengia veidą, natūraliai atrodo. Tik galėtų ilgiau veido matiškumą išlaikyti, nes gana greitai blizgesys išlenda, ir labaiu maskuoti.

user posted image
Atsakyti
siandien pabaigtas jau (jau trecia pakuote ir dar pirksiu). patinka kokosu kvapas, toks neikyrus ir tekstura wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
"Colgate" MaxWhite dantų pasta. Nieko labai negaliu pasakyt, nesu pretenzinga dantų pastoms, man svarbu švariai išvalytų ir būtų gaivu burnoj, tai ši pasta tai darė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 06 04, 20:18)

Kaip Avene patiko? Man jis pernai labai gerą įspūdį paliko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2012 06 04, 20:59)
user posted image
"Colgate" MaxWhite dantų pasta. Nieko labai negaliu pasakyt, nesu pretenzinga dantų pastoms, man svarbu švariai išvalytų ir būtų gaivu burnoj, tai ši pasta tai darė. ax.gif

as tai pretenzinga blush2.gif renkuosi tik supersvelnes ir naturalias, kurios man negrauzia liezuvio ir burnos. patiko tik laveros, viena italiska ir lietuviska!! (visos ekologiskos) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2012 06 04, 20:06)
o kuo taip patinka?  bigsmile.gif

Puikaii nuprausia (iskaitant visa makiaza), negrauzia akiu, prausiantis galiu atsimerk ir nesujautrina, labai skalsus (as netaupiai naudoju dazniausiai, bet uztenka ilgam), na ir odai tinka, o kaina gera. Esu atradus ir kitu geru prausikliu, bet ne visi akims patinka, t.y. isvis neina praust akiu arba jei prasimerki, tai uzgrauzia iki raudonumo.

Man rodos as sita prausikli is eiles kokius 2-3 metus jau naudoju. Vis pabandau kazka kito ir vel prie sio griztu. Naujai bandomi arba akims nepatinka, arba makiazo nepaima (arba tuso nenuprausia) - tai tuos tenka vyrui sunaudot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 05, 00:27)
as tai pretenzinga blush2.gif  renkuosi tik supersvelnes ir naturalias, kurios man negrauzia liezuvio ir burnos. patiko tik laveros, viena italiska ir lietuviska!! (visos ekologiskos) mirksiukas.gif

o ka manote apie "biorepair"?man tai nieko,kaip uz tokia kaina ax.gif
Atsakyti
Loreal tušas. Patiko, kartosiu tikrai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2012 06 04, 23:48)
o ka manote apie "biorepair"?man tai nieko,kaip uz tokia kaina ax.gif

As turiu viena be sls ir kt. nesamoniu is Biorepair, bet astroka, gana grauzia burna vadinasi Total protective repair. Geriausia, kaip jau sakiau Esi zalioj pakuotej (buna vaistinej), Laveros ir lietuviska multifunkcine Ekodenta dantu pasta. Tokiu kaip Mentadent net nenoriu ziureti, nes man degina burna doh.gif doh.gif Dar nebloga yra Elmex sensitive, nebandei? mirksiukas.gif
Atsakyti