Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted imageuser posted image

Labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
No Angel, o kas cia lens.gif
Atsakyti
Po atostogu nebegrizo ir:

J.R. Watkins 'green tea & aloe' kuno losjonas - siaip labai smagus, kvapas fainas, gerai padrkeina oda, neapsunkina jos, lengvokas, bet ne per lengvas. Kaina irgi gera. Sandeliuke dar 3 kitu kvapu.
user posted image

Burt's Bees dantu pasta-zele - patiko, ne per astri, gerai isvalo, gaivi.
user posted image

Everyday Minerals pudru megineliai (berods 'light' komplektukas buvo) - visi buvo 'semi matte'. atradau idealiai tinkancia spalva, kita spalva kaip maskuokli tobulai sunaudojau, dar viena tokia neidealiai tikusi, o likusios 2 visai per tamsios. Na bet esme pacioje pduroje - man kolkas tobula! wub.gif thumbup.gif Teke EM pudra turet gal pries 3-4 metus, tai nepatiko, ant veido nesilaikydavo, lyg miltuotumas matydavo, na nebuvo gera pudra ir nebetrauke niekad pabandyt. Bet pirkau sepetelius, tai pasiemiau ir meginius, nu ir ilgai delsiau kol juos isbandziau, bet isbandziau ir dabar jau zinau kokia sekancia pudra pirksiu 4u.gif
user posted image

Shea Terra Organics 'black seed oil' aliejuko meginelis - labai norejosi kazka is sios firmos isbandyt, skaitant aprasymus atrode ir vienas, ir kitas, ir trecias aliejai tobuli, man tiktu ir pan, bet issirinkau visgi alieju misini. Na ir su juo gavau sio aliejaus megini - ir gerai kad gavau, nes kvepia jis man tepalu doh.gif Kvapa dar galiu iskentet (tepu veida vakarais), bet kad turbut tas kvapas ir akis jautrina, vis po pasitepimo akys asarot pradeda.... Galetu isvis siulyt jie miniukus... Lengviau issirinkt butu....
user posted image
Atsakyti
Sunaudojau du mini testeriukus LCN rankų kremo - nepatiko nei kvapas, nei drėkinimo užteko, pati nepirkčiau pilnos pakuotės schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 06 05, 20:59)
No Angel, o kas cia  lens.gif

SB Amaretto soliariumo kremas, su bronzantais, nepatiko jis man schmoll.gif
Atsakyti
N-tasis sunaudotas ir į jo vietą toks pats:

user posted image

Ir šiaip ne taip subaigtas šampūnas ir kaukė:

user posted image

Šampūnu plaunant galvą plaukai jaučiasi fantastiški, slidūs, minkšti, bet riebaluojasi plaukai taip greitai, kad į tą pusę žiūrėt nebenoriu. Ryte išsiplaunu galvą, o vakare jau tik susirišus plaukus galiu būt.
Kaukė irgi prasta. Jokio drėkinimo nesijaučia. Gerai, kad tik miniukus pabandymui pirkau.
Atsakyti
user posted image

vakar uzbaigiau si purskiama logonos balzama. labai patiko, nes lengvas, padeda issukuoti plaukus, uzteko beveik pusei metu purskiant kasdien. pirksiu vel kai uzbaigsiu kita purskiama balzama

user posted image

omnia botanica drekinantis pedu kremas. viena uzbaigiau turiu jau kita. biggrin.gif
Atsakyti
Užbaigti likučiai:

Isadora compact foundation powder

user posted image

Alva ekologiška bronzinanti pudra

user posted image
Atsakyti
Pabaigtukas biggrin.gif
user posted image

Labai patiko. Pirmasis kūno losjonas/emulsija, kuri ir padrėkina normaliai, ir nepalieka riebalo ant kūno, gerai susigeria, ir nuo pastovaus kojų depiliavimo "žasies odą" pagydė visiškai wub.gif Puiki priemonė, antrasis butelaitis jau nupirktas ir dar ne kartą bus kartojamas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2012 06 06, 15:00)
Alva ekologiška bronzinanti pudra

Ir kaip? Gal dar kazka sios firmos teke bandyt?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 06, 15:16)
Ir kaip? Gal dar kazka sios firmos teke bandyt?

Bronzatas man visai patiko. Lygiai dengėsi, grazi spalvyte. Bet nepasakyčiau, kad tai labai "kabinanti" priemonė, kurią norėtųsi pirkti dar kartą. Minusas, kad įpusėjus dienai mano oda pradėdavo blizgėti (mano oda riebi).

Iš Alva dar naudojau kristalinį purškiamą dezodorantą jautriai odai ir Manuka aliejų. Abi priemonės labai patiko, tad buvo naudotos ne vieną kartą. smile.gif
Atsakyti