Po atostogu nebegrizo ir:
J.R. Watkins 'green tea & aloe' kuno losjonas - siaip labai smagus, kvapas fainas, gerai padrkeina oda, neapsunkina jos, lengvokas, bet ne per lengvas. Kaina irgi gera. Sandeliuke dar 3 kitu kvapu.
Burt's Bees dantu pasta-zele - patiko, ne per astri, gerai isvalo, gaivi.
Everyday Minerals pudru megineliai (berods 'light' komplektukas buvo) - visi buvo 'semi matte'. atradau idealiai tinkancia spalva, kita spalva kaip maskuokli tobulai sunaudojau, dar viena tokia neidealiai tikusi, o likusios 2 visai per tamsios. Na bet esme pacioje pduroje - man kolkas tobula!

Teke EM pudra turet gal pries 3-4 metus, tai nepatiko, ant veido nesilaikydavo, lyg miltuotumas matydavo, na nebuvo gera pudra ir nebetrauke niekad pabandyt. Bet pirkau sepetelius, tai pasiemiau ir meginius, nu ir ilgai delsiau kol juos isbandziau, bet isbandziau ir dabar jau zinau kokia sekancia pudra pirksiu
Shea Terra Organics 'black seed oil' aliejuko meginelis - labai norejosi kazka is sios firmos isbandyt, skaitant aprasymus atrode ir vienas, ir kitas, ir trecias aliejai tobuli, man tiktu ir pan, bet issirinkau visgi alieju misini. Na ir su juo gavau sio aliejaus megini - ir gerai kad gavau, nes kvepia jis man tepalu

Kvapa dar galiu iskentet (tepu veida vakarais), bet kad turbut tas kvapas ir akis jautrina, vis po pasitepimo akys asarot pradeda.... Galetu isvis siulyt jie miniukus... Lengviau issirinkt butu....