Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Terezza @ 2012 06 06, 12:21)
N-tasis sunaudotas ir į jo vietą toks pats:

kuom taip patinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 06 06, 18:53)
kuom taip patinka? 4u.gif

Nesausina, neleidžia kimštis poroms ir makiažą nuprausia puikiai. Šitas prausiklis ir Rasos kremas-gelis man patys tobuliausi produktai, kokius tik esu naudojusi.
Atsakyti
50ml.
user posted image
Atsakyti
Essence nagų lako valiklis
user posted image
Atsakyti
Mavala blakstienų tušas
user posted image
man paliko neblogą įspūdį - gražiai juodai tvarkingai padažo. Darbo dieną ofise išsilaiko normaliai. Tiesa, jokio super duper efekto neteikia - nei storina, nei ilgina, nei tankina. Tiesiog gražiai, tvarkingai ir juodai padažo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 06 04, 23:09)
QUOTE(style18 @ 2012 06 04, 20:18)

Kaip Avene patiko? Man jis pernai labai gerą įspūdį paliko wub.gif

man per lengvas, uztepu, praeina kiek laiko ir norisi vėl tepti 4u.gif
Atsakyti
Jason abrikosinis dezodorantas - visai geras, nors man geresniu yra. Is Jason dar 'tea tree' turejus dezodoranta, tai tas ir prakaita sulaikydavo, bet labai sausino pazastis.
user posted image

Giovanni skutimosi kremo miniukas - geras, priekaistu neturiu jokiu, bet ir siaip nelabai isranki tokiems produktams. Dar turiu kelis naudojamus, o naudojam kartu su vyru.
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Medimix muiliukas
user posted image
Naudotas veidui. Šiaip švariai nuprausdavo, skaniai kvepėjo, tokiais prieskoniais. Bet sausino odą, tai nebus kartojamas. ax.gif
Atsakyti
user posted image

man jis niekuo nesiskyre nuo Urban Decay to populiariojo. Tik kad patogesne pakuote (as UD turejau kur su sepeteliu tept). Buvo geras, nesiskundziau, iki kol neisbandziau too faced insurance.
Atsakyti
Siandien uzbaigiau si balzama Phytobaume riparatoire
user posted image
kas nebijo trupucio chemijos labai labai geras balzamas (be silikonu, yra parabenu, zoliu ekstraktu). gerai pamaitina plauka. rekomenduoju toms, kurios nebijo parabenu
natura siberica sampunas riebiems plaukams. nieko ypatingo, nekartociau

user posted image

palmer's kremas nuo striju, kaip produktas labai geras, bet pilnas chemijos, daugiau nepirksiu, atradau gera aliejuka. kas nebijo chemijos rekomenduoju mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 09 birželio 2012 - 12:31
kvepalai
user posted image
Atsakyti