Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(W*S:* @ 2012 06 15, 09:45)
O kur galima įsigyti? Paprastoj parduotuvėj ar tik internetinėse?

ir paprastose.Hyper Rimi pvz.
Atsakyti
Soothing Touch lupu balzamas - man nepatiko lupoms, nes kietokas, bet rankoms su malonumu sunaudojau thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Rankoms? O cia kaip?
Atsakyti
Pasibaige green people fruitful nights naktinis kremas,
user posted image neblogas, ryte atsikeldavau su svelnia oda, bet nekartosiu. I jo vieta recepty babuski agafyi serumas nuo 50ies biggrin.gif nors dar toloka man iki tiek, bet gal nepakenks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 16 birželio 2012 - 00:30
Aromatik krutines aliejus, i jo vieta toks pat,
now foods lupu balzamas pomegranate , i jo vieta toks pat tik kitokio skonio, kaip veltui dalinamas buvo visai nieko smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(body @ 2012 06 15, 18:18)
Rankoms? O cia kaip?

Labai paprastai - kaip lupas tepu, taip ir rankas patepu ar aplink nagu odeles, o tada isimasazuoju (na kaip paprasta krema tepant rankas viena i kita trini).
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Paskutinės savaitės pabaigtuvės:

Maybelline Mineral Power maskuoklis. Mano mylymukas.
Gaila, kad nebegamina.
Gerai, kad stalčiuje laikau nemažą rezervą biggrin.gif

user posted image

AO veido kaukė (5 nr.). Išmečiau dar su kokiu 1/3 likučiu. Pakuotė labiau nepritaikyta produktui turbūt jau nebegalėjo būti. Reikėdavo nemažai rankų raumenis patreniruoti, kad pavyktų išspausti nors kiek kaukės. O ir pati kaukė ne stebuklas. Tepdavausi ir jausdavausi lyg kokį lipalą ant veido dėčiau. Po tiek pastangų, efektas itin minimalus.

user posted image

Andalou citrininis šampūnas.
Išplaudavo neblogai. Antrą dieną dar galima eiti į žmones.
Atrodo, kad "čiut čiut" sausino plaukų galiukus.
Jokių stebuklų - nekartosiu. Ieškosiu stebuklų toliau rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Pabaigiau YSL nagų laką Nr.34 Black Tulip, negaliu pasakyti, kad patiko, sunaudojau pedikiūrui, nes ant rankų ir dengėsi nelabai gražiai, ir, bent man, visai nesilaikė.

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

Kaukė
Papildyta:
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 16 birželio 2012 - 19:12
user posted image
siandien pagaliau uzbaigiau si krema gaudalie vinosourse serijos matizuojanti drekikli misriai odai. gyvenime dar nesu turejus kremo, kad taip trauktu oda. doh.gif doh.gif taip traukia mano riebia oda, kad nebegaliu. schmoll.gif schmoll.gif o ant virsaus dar krema nuo saules uztepiau, bet traukimo efektas nedingo. iskart efekto nesijaucia, bet dienos begyje tempia skuostu, lupu ir kaktos zona doh.gif doh.gif o cia drekinantis kremas misriai odai doh.gif doh.gif doh.gif isivaizduoju, koks turetu buti kremas riebiai odai blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 16 birželio 2012 - 19:14
user posted image

Iš pradžių lyg ir patiko, bet paskui schmoll.gif Reikia daug jegos siam kremui iš buteliuko iškrapštyti.
Atsakyti