Baigiau miniuka
Aubrey Organics 'nustyle' plauku lako - visai nieko buvo. Jei reikia kazka rimtai sulakuot, tai nelaikydavo man, bet siaip visokiems plauku sulyginimams, siausimasims, pavieniams plaukeliams ir pan nuimt puikiai tiko. Nors turiu paminet, kad mano plaukai is tu nesilaikanciu - kirpykloj garbanas padare, lako vos ne buteliuka supurske ir po nepilnu poros valandu viskas issileide, kaip nieko nebutu daryta

Na o vakar is kuoduko plaukus pasileidau, tokios smagiso garbanos, galvoju visa grazi i darba eisiu - nu tai isejau is namu garbane, o po 20min darbe buvau tiesut tiesuteliais plaukais
QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 17, 20:34)
daug kam patinka weledos druskine pasta, man tai nelabai patiko. vienas dalykas, atrodo kad per daug bruzina dantis, be to truksta gaivumo. net nesinori bandyti kitu weledos pastu
Druskine visai kitokia lyginant su kitom Weleda pastom, t.y. ji su druskos grudeliais, o kitos vientisos. Mes su vyru visas bandem ir visgi druskine pati paciausia, nuolat prie jos sugriztam. Tik ilgiau panaudojus ja dantuai lyg pajautreja, bet kai valai pasikeiciant, t.y. viena karta ja, kitakart kita, tai labai normaliai.
QUOTE(white kitty @ 2012 06 17, 20:41)
O as norejau ja pirkti,kai testavau visas Weledos pastas,bet taip ir nenupirkau

Bet man zalia ir druskine Weledos pastos visai patiko
O as tai sakyciau pratestuok visas, jei tebesinori. Man is visu Weleda pastu gaivumo nera daug, bet jos gi nera metines, o del isvalymo, tai gerai isvalo. Druskine mylimiausia, bet visai noreciau vel visas pertestuot.