Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted image
"Oriflame Visions V* Snow Strass" nagų lakas. Spalvos jau nepamenu, o lipdukas nuo apačios su spalvos pavadinimu - nukritęs.

"Buk" baltas nagų lakas, iš prancūziško manikiūro rinkinio (foto neradau).
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

Metu lauk panaudojus 2 kartus. Visiškas š smile.gif
Atsakyti
user posted image
SB Bronze Voyage soliariumo kremo miniukas - patiko, bet tikriausiai ne tiek, kad pirksciau visa buteliuka
Atsakyti
URTEKRAM šampūnas su ramunėlėmis

user posted image

Labai patiko, bus kartojamas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Candyfloss: 13 birželio 2012 - 20:57
QUOTE(shopingas @ 2012 06 13, 01:07)
O daznai naudojai?

As sviesi, bet man matosi ta rozine dalis - na labai labai svelniai, bet matosi. Nors kai naudoju, tai maisau abi dalis. Jei visam veidui, tai stengiuosiu daugiau rudumo pakabint, bet labai neatskyrineju. Nors man dar vos nunaudota - nenaudoju bronzatu, tai kazkaip uzsistovejo. Reikes turbut skruostams dazniau panaudot.

kelis menesius kasdien beveik bruzinau biggrin.gif as visam veidui naudojau, stengiausi visur uzkabinti, bet kazkaip gavosi, kad kur tos ruzavos daugiausia, liko. ax.gif
Atsakyti
Clarins šveičiamasis losjonas su AHA, patiko, poveikis matomas, bet BHA pirkau Paula's Choice, AHA irgi tik jos žadu pirkti. Paulos visa priežiūros sistema man priimtinesnė smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2012 06 13, 19:28)

SB Bronze Voyage soliariumo kremo miniukas - patiko, bet tikriausiai ne tiek, kad pirksciau visa buteliuka

Kur pirkote ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 14, 11:37)
Kur pirkote ?

La Bamboj (15 ml- 10 lt) bet vien del aptarnavimo daugiau ten kojos nekelsiu doh.gif
Atsakyti
pasibaige sita kauke
naudojau gausiai, bet mano plaukams, kurie siuo metu yra ypatingai paveikti sviesinimo, silpnoka.
palyginus kainos ir kokybes santyki, nebloga, bet as nekartosiu.

user posted image

Atsakyti
user posted image

Sanase šokoladinė dušo žėlė. Nebloga, bet ir nėra verta ypatingo dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Candyfloss @ 2012 06 13, 21:53)
URTEKRAM šampūnas su ramunėlėmis

user posted image

Labai patiko, bus kartojamas  thumbup.gif

O kur galima įsigyti? Paprastoj parduotuvėj ar tik internetinėse?
Atsakyti