Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Daugiau pabaigtuvių:

Garnier 7 days kūno kremas sausai/salai sausai odai. Patiko, nes skystas, lengvai tepasi, malonus kavpas, bet labai nepatiko dėl pasiliekančio lipnumo, sunkokai geriasi. Turbūt nekartosiu
user posted image

Organic indulgence dušo želė su vyšniomis ir migdolais. labai malonus kvapas, gerai prausia, bet labai skysta, tiesiog sunku net neperpilti į delną, todėl ir neskalsi, o ir putoja negausiai palyginus. Nesuprantu kodėl ji pavadinta kremine, nes skaidri.
user posted image

Rexona purškiamas dezodorantas. Naudojau kartu su rutuliniu, visai neblogas, nebalino pažastų.
user posted image
Atsakyti
gavau su birchbox`u, 15ml. tai labai patiko. naudojau kaip naktini krema wub.gif

user posted image

Atsakyti
Nail system nagų lakas, toks tik alyvinės spalvos
user posted image
Atsakyti
aš nail system irgi neperseniausiai alyvinės spalvos išmečiau
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 06 20, 17:48)
Organic indulgence dušo želė su vyšniomis ir migdolais. labai malonus kvapas, gerai prausia, bet labai skysta, tiesiog sunku net neperpilti į delną, todėl ir neskalsi, o ir putoja negausiai palyginus. Nesuprantu kodėl ji pavadinta kremine, nes skaidri.

Turejau sios firmos vonios putas - eina sau kokios neputojancios, turbut per 2-3 kartus sunaudojau ir tai nebuvau putomis patenkinta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 06 20, 23:30)
aš nail system irgi neperseniausiai alyvinės spalvos išmečiau

Nepatiko? Man spalva visai patiko ir laikė normaliai, bet dengėsi dryžiukais, tai normaliai atrodydavo tik su matiniu top coat'u. Šiaip sunaudojau vien dėl spalvos. cool.gif
Atsakyti
Katik baigiau sita. Buciau kartojus, bet parduotuvej neradau, o reikejo naujo skubiai, tai...

user posted image
nusipirkau sita ir visai nesigailiu, minkstina, gerai pamaitina plauka:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nedaklioska: 21 birželio 2012 - 13:09
user posted image
Spalva "Trendsetter". Man labai patinka šios linijos blizgiai, todėl į jo vietą toks pats, tik kito atspalvio ("Deep Rose").
Atsakyti
Šveitiklis ir gelis veidui, pirksiu vėl

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 06 21, 15:12)
Šveitiklis ir gelis veidui, pirksiu vėl

Koks Jūsų odos tipas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 06 21, 08:17)
Nepatiko? Man spalva visai patiko ir laikė normaliai, bet dengėsi dryžiukais, tai normaliai atrodydavo tik su matiniu top coat'u. Šiaip sunaudojau vien dėl spalvos.  cool.gif

vieno sluoksnio nepakakdavo, toks kaip vandenėlis buvo, kažkaip plonai tepdavo, nors ir ne drūžiais. laikydavo visai normaliai, bet jei jau neduok die koks kampukas nusidauš, tai ir visas nagas nusilupinės dideliais plotais g.gif keistas nagų lakas biggrin.gif
Atsakyti
Joico body luxe apimties suteikiantis šampūnas ir kondicionierius
user posted image
Atsakyti