Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(style18 @ 2012 06 21, 14:12)
Šveitiklis ir gelis veidui, pirksiu vėl
user posted image

Ar gelis gerai drėkina? Koks jūsų odos tipas?
Atsakyti
Leonor Greyl palmių aliejus
user posted image
Tikrai kainos nevertas produktas, plaukai švelnūs, gražūs, glotnūs, o bet tačiau nejačiau stebuklingesnio efekto nei po rusiško varnalėšų aliejaus biggrin.gif (Tik gaila, kad varnalėšinis nuo UV neapsaugo biggrin.gif ) O šiaip pakeitimui/pažaidimui visai tinkamas ir jei kur kokia akcija mielai kartočiau biggrin.gif
Atsakyti
ALPHA HYDROX "SENSITIVE SKIN CREAM 8% Glycolic AHA"

user posted image

Nepatiko, ismeciau. Suriebindavo oda ir tiek. Matyt, per mazas rugsties procentas, nes kai 10% losjona naudojau, maciau poveiki (tik ten kitos firmos buvo). Gal veliau sufle isbandysiu.
Atsakyti
Nepatiko, ismeciau. Suriebindavo oda ir tiek. Matyt, per mazas rugsties procentas, nes kai 10% losjona naudojau, maciau poveiki (tik ten kitos firmos buvo). Gal veliau sufle isbandysiu.
[/quote]

as turiu reviva labs su 5% tai visai neriebina. thumbup.gif yra tos pacios firmos ir su 10%. mirksiukas.gif
Atsakyti
Beveik subaigiau Physician's Formula presuota pudra - gerai ir pamaskuodavo, ir laikesi, ir odos nesausino, bet atspalvis man nelabai.... Uztepus ant odos lyg per daug rausvo tono igaudavo... g.gif Bet sunaudojau ir palikau tik krastelius ismetimui.
user posted image
Atsakyti
user posted image
"Essence Denim Wanted" gelinis akių pravedimas. Keliauja į šiukšlinę. Jau seniai jam reikėjo ten būt, bet nežinau kodėl vis laikiau. Sudžiūvo gal per kokius du mėnesius, tai net nespėjau normaliai jo panaudot ir susidaryt nuomonės. Gerai, kad per išpardavimą pirktas, tai sumokėjau tik kelis litus, tai ne taip gaila. Žymiai žymiai geresnis elf gelinis pravedimas, turiu virš metų (jeigu ne virš dviejų) ir vis dar puikus naudojimui.
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 06 21, 16:15)
Koks Jūsų odos tipas?  4u.gif

mišri į riebumą,inkštiruota,spuogeliu yra.
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2012 06 21, 20:28)
Ar gelis gerai drėkina? Koks jūsų odos tipas?

cia gelis veidui plauti. nesausina, bet ir nedrekina. naudoju ir krema toki su aha rugstim, tai irgi nesausina man.
Atsakyti
user posted image
"Essence" drėkinamasis nagų lako valiklis. Iš pradžių nepatiko, paskui išnaudojus pusę buteliuko pradėjo patikt. Bet man čia taip su visais nagų lako valikliais, net neįsivaizduoju kodėl. biggrin.gif Nežinau ar bus perkamas dar kartą, turiu susipirkus visų kvapų essence nagų valiklius, tai dar tuos reikia pirmiausia išnaudot, o paskui žiūrėsiu kokį nagų lako valiklį pirkt.
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2012 06 22, 17:28)
"Essence Denim Wanted" gelinis akių pravedimas. Keliauja į šiukšlinę. Jau seniai jam reikėjo ten būt, bet nežinau kodėl vis laikiau. Sudžiūvo gal per kokius du mėnesius,

drinks_cheers.gif Man tas pats buvo. Labai greit sudžiūvo, nes nespėjau suprast, ar patinka. Mano jau seniai iškeliavo šiukšlinėn biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Ismeciau, visiskai nepatiko- labai slapiai dengdavo, ilgai reikejo laukt kol nudzius, seseliai be jo man ilgiau nesubegdavo, o ir ryskumas ju ant bazes tepant dingdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 06 22, 13:24)

Man soufle irgi riebino unsure.gif
Atsakyti
veido krema su argano aliejum is omnia botnica, i jo vieta toks pat
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 23 birželio 2012 - 01:30