Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(_chance_ @ 2012 06 19, 07:24)
kur perkat ? ir kas čia yra ? Purškalas, serumas, aliejukas?  4u.gif

cia 10 vienaname perku is http://www.allura.lt...purskalas-.html
bet paskutini kart per kartu.lt akcija apie 35 mokejau.
o naudoju ji kaip purskala kuris :
Dešimt ypatingų efektų viename buteliuke!
* Palengvina šukavimą
* Kontroliuoja pūtimąsi
* Saugo galiukus nuo skilimo
* Stiprina plaukus
* Neleidžia blukti plaukų spalvai
* Saugo nuo aplinkos poveikio
* Sutrumpina džiūvimo laiką
* Drėkina bet kokio tipo plaukus
* Suteikia plaukų spindesį
* Apsaugo plaukus kaitinimo metu
+ naudoju toki pat aliejuka.
Atsakyti
n-tasis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
ELF antakiu ir blakstienu zele - naudojau abu galus blakstienoms. Sita jau antra buvo, bet tik todel, kad vienu metu 2 pirkau.... Kolkas nekartosiu, trauksiu Anastasia blakstienu zele is sandeliuko, nors sita nebuvo bloga (pries tai turejau Lancome, tai man jos is esmes vienoda efekta duoda).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 19 birželio 2012 - 18:59
QUOTE(shopingas @ 2012 06 19, 19:59)
ELF antakiu ir blakstienu zele - naudojau abu galus blakstienoms. Sita jau antra buvo, bet tik todel, kad vienu metu 2 pirkau.... Kolkas nekartosiu, trauksiu Anastasia blakstienu zele is sandeliuko, nors sita nebuvo bloga (pries tai turejau Lancome, tai man jos is esmes vienoda efekta duoda).
user posted image

O ką daro blakstienų želė? Čia prieš tušą tepti ar nakčiai, kad skatinų augimą?
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 06 19, 19:48)

man tai tos visos zeles nebent "kolekcijos papildymui nauju zaisliuku" tinka. blush2.gif
Atsakyti
Siaip ne taip pabaigiau ir nekartosiu. Nepakako drekinimo, net trauke oda unsure.gif

user posted image

SebaMed gelis.
Atsakyti
Revlon 'smoldering' nagu lakas - tiesiog nusprendziau nepasilikt, nes kazkaip ne visai mano spalva ir tas efektas nelabai patinka...
user posted image

Nails Inc. mini nagu lakiuku rinkinys - pirkau ji is esmes del vienos spalvytes, o paskui pagalvojau, kad geriau nusipirksiu didele pakuote tos spalvos nei be reikalo dar 2 mini nelabai naudojamas turesiu....
user posted image

QUOTE(jearmaine @ 2012 06 19, 20:48)

Net nezinau tiksliai ka daro - as abu galus sunaudojau antakiams, blakstienoms ne nebandziau.
Atsakyti
Reta pabaiga dekoratyvinės krepšelyje - akių pieštukas Avon. Tikrai geras pieštukas: atlaiko visą dieną, tepa ir liejasi minimaliai, spalva pakankamai juoda. Dar vieną tokį patį turiu.

user posted image
Atsakyti
user posted image

l'occitane almond shower oil, labai patiko, skaniai kvepia, gerai padrekina, net kremo jokio nebereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 20, 01:53)
]
Net nezinau tiksliai ka daro - as abu galus sunaudojau antakiams, blakstienoms ne nebandziau.

Aa, paraset, kad abu blakstienom sunaudojot, tai ir galvoju, kuo cia toks geris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 06 20, 12:17)
Aa, paraset, kad abu blakstienom sunaudojot, tai ir galvoju, kuo cia toks geris smile.gif

Ups, tik dabar pamaciau ka parasiau doh.gif Ten turejo but 'antakiams', o ne 'blakstienoms'... blush2.gif
Atsakyti
Išmečiau Oriflame voyage voyage lūpų blizgesį. nelabai patiko man jo kvapas ir skystumas, o ir šiaip senokai jau turėjau. Spalva tik tokia įdomi buvo, šviesiai violetinė/fukcijos, vasarai gražu man tokios.
user posted image
Dar išmečiau The body shop kažkokį seną blizgesį, beveik nenaudotas buvo, nes labai nemalonus ant lūpų, per intensyvus kvapas, spalva kažkokia tamsoka ir perlamutrinė g.gif

Jau keliems kartams beliko Biodermos sensibio H2O vandenuko. Labai patiko man jis veido valymui, jau tokia gaivi, švari ir maloni odą po jo tapdavo, kad tikrai atitikmens nežinau. Pastaruoju metu naudojau akims valyti, tai nepasakyčiau, kad stebuklingai tušą nuvalo, bet visai neblogas. O šiaip jį atradau kai žiemą odos problemų turėjau ir man dermatologė neleido veido vandeniu prausti, tai puikiai man jis atitarnavo. bigsmile.gif
user posted image

Dar pabaigiau Babuškos agafijos kūno kaukę su medumi pirčiai. Nuostabi priemonė odos suminštinimui, masažui pirtyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 20 birželio 2012 - 12:10