Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Shira @ 2012 06 04, 21:56)
Maide - tavo kapojima as vadinu lesimu biggrin.gif Nes tos lekstutes sausainiu minimum puse sukapociau. Su puse keptuves bulviu biggrin.gif
Nes kaip ir River, ziauriai megstu skaniai ir nemazai pavalgyt. Ot beviltiska.

Maika, o ejimas tikrai geras sportas. Kazkada namo is darbo pestute kulniuodavau sparciu tempu apie valanda, liuks svoris krito.

drinks_cheers.gif As irgi dviem sausainiais neapsiribociau biggrin.gif

Siandien perskaiciau, kad moterims PMS metu suaktyveja medziagu apykaita, tai ta proga leidau sau pasilepinti... essen.gif hihihi.gif

O del ejimo sutinku, pats geriausias sportas thumbup.gif As visur, jei tik nereikia eiti palei masinu pilnas gatves, einu pesti...
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 06 04, 14:51)
Blem, pavydžiu veselės... Kas ženyjas, draugai?
Jo, draugai, neaiskios kilmes nevaisingumas, pastojimas-persileidimas, ir se - 7 men jai biggrin.gif. Plius dar, pasirode, kad mano vyrui vesele teks vesti, tai man apart savo svabru, grozio proceduru, gaminimo sveciams, kambariu paruosimo ir visokiu tokiu panasiu dalyku reiktu dar surasti kokias tais kalbas, juokelius, zaidimus ir t.t..

QUOTE(*River* @ 2012 06 04, 16:31)
Ai, matyt reikia ziureti pagal tai kaip jautiesi. Juk medziagu apykaita pas visus skirtinga... 

Tai pas tave ten toks "pagerintas" ejimas. As ziurejau kiek sudegintu ejimas tokiu greiciu lauke... Man tai dviratis (tikras) geriausias kardio. Pas mane toks poilsiui skirtas dviratis, su dideliais ratais, tai vazinetis vienas malonumas, o sprendziant pagal tai, kaip krenta svoris, kalorijos tikrai dega...

Man nuo karnitino ir aminorugsciu zenkliai pagreitejo. Bet svoris nebekrenta. siaip, formos.

Nu tipo jo, man treneris pasake, kad geriausias kardio yra ejimas, bet keiciant tempus. Kadangi as nekenciu begioti, as kaitalioju svorius.. Ir i treniruote su dviraciu irgi vaziuoju. Cha, vakar dar pasiskundziau, kad blogai rankas padariau, kad nejauciu. Sian vos spausdinu....
Atsakyti
Labai uzjauciu Afrodite.. Labai-labai..
Mes su vyru nebeplanuojame.. Pagalvojome, kad prisiprasyti galime.. Palikome viska, bus kaip bus. bet kaip nekeista, man negaila.. Ir santykiai su vyru pagerejo. nebera tos itampos. Tiek to, yra kaip yra. Man neliudna. Gal tai kam nors iseis i gera.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 05, 10:55)
Mes su vyru nebeplanuojame.. Pagalvojome, kad prisiprasyti galime.. Palikome viska, bus kaip bus. bet kaip nekeista, man negaila.. Ir santykiai su vyru pagerejo. nebera tos itampos. Tiek to, yra kaip yra. Man neliudna. Gal tai kam nors iseis i gera.

tos veselės naktis bus ir jum lemtinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 06 05, 12:03)
tos veselės naktis bus ir jum lemtinga 4u.gif

sakai? nes man O bus per vesele lotuliukas.gif oh, durnele as durnele lotuliukas.gif
jauciu, mes prisitasysim kokio sampo ir lemtingai griusim miegoti lotuliukas.gif ir pareis koks angelelis ir nebent nekaltas pradejimas padetu lotuliukas.gif

mmmm, sapnavau a.a. seneli.. padaviau jam 50 gr ikalti... ir uzkasti.. bet as jo niekada nesapnuoju kazkaip... o cia dabar.. orai keisis?
Atsakyti
Gaila tik kad tie mano pasivaikščiojimai tokie labiau vienkartinio pobūdžio. Bet savijauta tai faina taip pažygiavus, kitą dieną vėl norisi cool.gif

Pietums sugaminau vištienos gabaliukus su makaronais ir pievagrybių padažiuku ax.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 06 05, 10:08)
Man nuo karnitino ir aminorugsciu zenkliai pagreitejo.

O ką dar jie gero daro? blush2.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 06 05, 11:55)

Na ir liuks, pailsėkit 4u.gif
Atsakyti

sVEIKUTES 4u.gif Pasidziaugsiu-PAGALIAU pavyko is galvos iskrapstyt planavima thumbup.gif visiskas atsipalaidavimas:)-turbut del to,kad galva pramusta kitais dalykais..nebezinau nei kuri ciklo diena,nematuoju jokiu BT,negaudau O-ner minciu sia tema-dziaugiuos nerealiai,kad pavyko atsipalaiduot kazkaip ir....ND tapo nebe ND o vel kaip senais gerais laikais biggrin.gif vyras is dziaugsmo spinduliuoja,raso zinutes darban lyg isimylejes paauglys,vis atsidziaugt negali,kad medaus menuo sugrizo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 06 05, 16:37)
sVEIKUTES 4u.gif Pasidziaugsiu-PAGALIAU pavyko is galvos iskrapstyt planavima thumbup.gif visiskas atsipalaidavimas:)-turbut del to,kad galva  pramusta kitais dalykais..nebezinau nei kuri ciklo diena,nematuoju jokiu BT,negaudau O-ner minciu sia tema-dziaugiuos nerealiai,kad pavyko atsipalaiduot kazkaip ir....ND tapo nebe ND o vel kaip senais gerais laikais biggrin.gif vyras is dziaugsmo spinduliuoja,raso zinutes darban lyg isimylejes paauglys,vis atsidziaugt negali,kad medaus menuo sugrizo lotuliukas.gif

Kaip faina, saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 06 05, 18:37)
sVEIKUTES 4u.gif Pasidziaugsiu-PAGALIAU pavyko is galvos iskrapstyt planavima thumbup.gif visiskas atsipalaidavimas:)-turbut del to,kad galva  pramusta kitais dalykais..nebezinau nei kuri ciklo diena,nematuoju jokiu BT,negaudau O-ner minciu sia tema-dziaugiuos nerealiai,kad pavyko atsipalaiduot kazkaip ir....ND tapo nebe ND o vel kaip senais gerais laikais biggrin.gif vyras is dziaugsmo spinduliuoja,raso zinutes darban lyg isimylejes paauglys,vis atsidziaugt negali,kad medaus menuo sugrizo lotuliukas.gif

Skamba nuostabiai! Saunuoliai! Zodziu, geriausias vaistas nuo to galvojimo - didelis uzimtumas smile.gif O atsipalaidavus ir sekmes tikimybe didesne wink.gif
Atsakyti
Labas,

ziauriai skauda galva, o dar rytoj turesim sveciu, tai kepiau torta, kazkokiu sausainiu (nors isejo pyrageliai biggrin.gif ), dar reikia visus namus sutvarkyti... mmm dar nera, aisku, ateis rytoj, kai atvaziuos sveciai sad.gif

Mes su vyru nebeplanuojame..

Na ir gerai 4u.gif

QUOTE(jurmarta @ 2012 06 05, 17:37)
sVEIKUTES 4u.gif Pasidziaugsiu-PAGALIAU pavyko is galvos iskrapstyt planavima thumbup.gif

Dar viena thumbup.gif
Atsakyti
kokios pas jus smagios nuotaikos bigsmile.gif šaunu thumbup.gif

mes jau grįžom iš ilgos, pažintinės, dėl to šiek tiek varginančios kelionės smile.gif dabar reikia atostogų nuo atostogų lotuliukas.gif bet deją aš jau darbe..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 06 birželio 2012 - 10:01
QUOTE(zuzla @ 2012 06 06, 12:00)
kokios pas jus smagios nuotaikos bigsmile.gif šaunu thumbup.gif

mes jau grįžom iš ilgos, pažintinės, dėl to šiek tiek varginančios kelionės smile.gif dabar reikia atostogų nuo atostogų lotuliukas.gif bet deją aš jau darbe..

Sveika sugrizus 4u.gif Kaip zuzliukas i kelione reagavo bigsmile.gif ? Kaip ispudziai?
Atsakyti