QUOTE(maika @ 2012 06 05, 17:26)
O ką dar jie gero daro?
Uoj, viska gerai daro. jautiesi zvalesne, istvermingesne, medziagu apykaita pagreiteja ir visa kita. Aminorugsciu musu organizmas gauna maziausiai.. Siaip, gali pabandyti nusipirkti kokiu nors, pamatysi kaip fainiai jausies.
QUOTE(jurmarta @ 2012 06 05, 17:37)
sVEIKUTES Pasidziaugsiu-PAGALIAU pavyko is galvos iskrapstyt planavima

visiskas atsipalaidavimas:)
ooooo, pas mus tas pats

geras, ane?
QUOTE(*River* @ 2012 06 05, 21:05)
Labas,
ziauriai skauda galva, o dar rytoj turesim sveciu, tai kepiau torta, kazkokiu sausainiu (nors isejo pyrageliai ), dar reikia visus namus sutvarkyti... mmm dar nera, aisku, ateis rytoj, kai atvaziuos sveciai
Na ir gerai
Dar viena
Laba, nu ka, tvarkaisi namus? As irgi sian svabrinuosi, antra diena is eiles, ryt irgi sveciai atvaziuoja. sapnavau, kad kepiau torta.
QUOTE(zuzla @ 2012 06 06, 11:24)
ačiū

uoi, zuzliukas, manau, kaip sviestas taukuose buvo

o aš tai pavargdavau

du kartu sugebėjau perkaisti, tai nekas buvo.. o šiaip viskas gerai, blogų požymių neatsirado, pilvukas auga, tai tikiu, kad viskas gerai
įspūdžiai... saulytė, jūra, smėliukas - taip, pasidžiaugiau, bet visa kita gamta

eilinį kartą įsitikinau, kad Lietuvos pievos ir miškai man mielesni nei tie išdžiūvę laukai, palmės, ištroškę vynuogynai ir kt sausekai buvom Sicilijoj, galvojom, pavasaris, viskas bus žalia, žydės... aha, viskas jau sudegę, bet, tiesa, žydi. prisiragavom ir maisto visokio, bet vyras grįžo pasiilgęs burokėlių sriubos ir kotletų su bulvėm

žodžiu, svetur gerai, bet namie geriausia

pati kelionė man buvo iš tų, kur:
-ar patiko?
-aha, labai!
-dar kartą norėtum?
-oi ne..
ajajajajajjjjjj, kaip pavydziu sicilijos..... ajjjjjjj...... galejote mane bent jau i lagamina pasiimti? man tie sausekai tokie mieli... o jau sicilietiskas maistas man koks skanus... jie labai didziuojasi, kad pas juos viskas sviezia ir skanu ir naturalu... Zuzliukui linkejimai. kiek jau jam?
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.