Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Shira @ 2012 06 06, 11:10)
Sveika sugrizus  4u.gif Kaip zuzliukas i kelione reagavo bigsmile.gif ?

Kaip ispudziai?

ačiū 4u.gif uoi, zuzliukas, manau, kaip sviestas taukuose buvo laugh.gif o aš tai pavargdavau smile.gif du kartu sugebėjau perkaisti, tai nekas buvo.. o šiaip viskas gerai, blogų požymių neatsirado, pilvukas auga, tai tikiu, kad viskas gerai smile.gif

įspūdžiai... saulytė, jūra, smėliukas - taip, pasidžiaugiau, bet visa kita gamta mastau.gif eilinį kartą įsitikinau, kad Lietuvos pievos ir miškai man mielesni nei tie išdžiūvę laukai, palmės, ištroškę vynuogynai ir kt sausekai smile.gif buvom Sicilijoj, galvojom, pavasaris, viskas bus žalia, žydės... aha, viskas jau sudegę, bet, tiesa, žydi smile.gif prisiragavom ir maisto visokio, bet vyras grįžo pasiilgęs burokėlių sriubos ir kotletų su bulvėm biggrin.gif žodžiu, svetur gerai, bet namie geriausia smile.gif o pati kelionė man buvo iš tų, kur:

-ar patiko?
-aha, labai!
-dar kartą norėtum?
-oi ne..
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 05, 17:26)
O ką dar jie gero daro?  blush2.gif

Uoj, viska gerai daro. jautiesi zvalesne, istvermingesne, medziagu apykaita pagreiteja ir visa kita. Aminorugsciu musu organizmas gauna maziausiai.. Siaip, gali pabandyti nusipirkti kokiu nors, pamatysi kaip fainiai jausies.

QUOTE(jurmarta @ 2012 06 05, 17:37)
sVEIKUTES  Pasidziaugsiu-PAGALIAU pavyko is galvos iskrapstyt planavima thumbup.gif visiskas atsipalaidavimas:)
ooooo, pas mus tas pats biggrin.gif geras, ane? mirksiukas.gif

QUOTE(*River* @ 2012 06 05, 21:05)
Labas,

ziauriai skauda galva, o dar rytoj turesim sveciu, tai kepiau torta, kazkokiu sausainiu (nors isejo pyrageliai  ), dar reikia visus namus sutvarkyti... mmm dar nera, aisku, ateis rytoj, kai atvaziuos sveciai
Na ir gerai 4u.gif
Dar viena  thumbup.gif
Laba, nu ka, tvarkaisi namus? As irgi sian svabrinuosi, antra diena is eiles, ryt irgi sveciai atvaziuoja. sapnavau, kad kepiau torta. blink.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 06 06, 11:24)
ačiū 4u.gif uoi, zuzliukas, manau, kaip sviestas taukuose buvo laugh.gif o aš tai pavargdavau smile.gif du kartu sugebėjau perkaisti, tai nekas buvo.. o šiaip viskas gerai, blogų požymių neatsirado, pilvukas auga, tai tikiu, kad viskas gerai 

įspūdžiai... saulytė, jūra, smėliukas - taip, pasidžiaugiau, bet visa kita gamta mastau.gif eilinį kartą įsitikinau, kad Lietuvos pievos ir miškai man mielesni nei tie išdžiūvę laukai, palmės, ištroškę vynuogynai ir kt sausekai buvom Sicilijoj, galvojom, pavasaris, viskas bus žalia, žydės... aha, viskas jau sudegę, bet, tiesa, žydi. prisiragavom ir maisto visokio, bet vyras grįžo pasiilgęs burokėlių sriubos ir kotletų su bulvėm biggrin.gif žodžiu, svetur gerai, bet namie geriausia ohmy.gif pati kelionė man buvo iš tų, kur:

-ar patiko?
-aha, labai!
-dar kartą norėtum?
-oi ne..

ajajajajajjjjjj, kaip pavydziu sicilijos..... ajjjjjjj...... galejote mane bent jau i lagamina pasiimti? man tie sausekai tokie mieli... o jau sicilietiskas maistas man koks skanus... jie labai didziuojasi, kad pas juos viskas sviezia ir skanu ir naturalu... Zuzliukui linkejimai. kiek jau jam?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 06, 12:24)
ačiū 4u.gif uoi, zuzliukas, manau, kaip sviestas taukuose buvo laugh.gif o aš tai pavargdavau smile.gif du kartu sugebėjau perkaisti, tai nekas buvo.. o šiaip viskas gerai, blogų požymių neatsirado, pilvukas auga, tai tikiu, kad viskas gerai smile.gif

įspūdžiai... saulytė, jūra, smėliukas - taip, pasidžiaugiau, bet visa kita gamta mastau.gif eilinį kartą įsitikinau, kad Lietuvos pievos ir miškai man mielesni nei tie išdžiūvę laukai, palmės, ištroškę vynuogynai ir kt sausekai smile.gif buvom Sicilijoj, galvojom, pavasaris, viskas bus žalia, žydės... aha, viskas jau sudegę, bet, tiesa, žydi smile.gif prisiragavom ir maisto visokio, bet vyras grįžo pasiilgęs burokėlių sriubos ir kotletų su bulvėm biggrin.gif žodžiu, svetur gerai, bet namie geriausia smile.gif o pati kelionė man buvo iš tų, kur:

-ar patiko?
-aha, labai!
-dar kartą norėtum?
-oi ne..

Na, uztat zuzliukas tapo keliauninku nuo pirmu menesiuku thumbup.gif Reiskia, kartais reikia isvykti vien tam, kad musu Lietuvele ivertinti wub.gif
Smagu girdet, kad pilvukas auga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 06, 11:50)
o jau sicilietiskas maistas man koks skanus... jie labai didziuojasi, kad pas juos viskas sviezia ir skanu ir naturalu...

Zuzliukui linkejimai. kiek jau jam?

labiausiai man patiko ir įstrigo risotto su jūros gerybėmis wub.gif nors ir laukiau jo apie val (na man pasakė, dėl ko taip ilgai, tik itališkai laugh.gif), ir taaaaip buvo gaila, kad persūdytas buvo doh.gif nu negaliu apsakyti..

ačiū smile.gif 16 sav. ir 1 d.
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2012 06 06, 11:55)
Na, uztat zuzliukas tapo keliauninku nuo pirmu menesiuku thumbup.gif

Reiskia, kartais reikia isvykti vien tam, kad musu Lietuvele ivertinti  wub.gif
Smagu girdet, kad pilvukas auga  4u.gif

ir nesakyk smile.gif ir dvejose vestuvėse buvo, ir dvejose kelionėse.. išaugs, bus trubadūras doh.gif biggrin.gif (keliaujantis muzikantas)

drinks_cheers.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 06, 12:00)
labiausiai man patiko ir įstrigo risotto su jūros gerybėmis wub.gif nors ir laukiau jo apie val (na man pasakė, dėl ko taip ilgai, tik itališkai laugh.gif), ir taaaaip buvo gaila, kad persūdytas buvo doh.gif nu negaliu apsakyti..

ačiū smile.gif 16 sav. ir 1 d.
Papildyta:
ir nesakyk smile.gif ir dvejose vestuvėse buvo, ir dvejose kelionėse.. išaugs, bus trubadūras doh.gif  biggrin.gif (keliaujantis muzikantas)

drinks_cheers.gif
4u.gif

ooo, didelis koks zuzliukas jau...

man, atrodo, kad zuzliukas greiciau taps tokiu zapravskiu tusovshiku..

p.s. viskas. namai blizga po 2 dienu svabros ir pagaliau as eisiu i treniruote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 06 birželio 2012 - 14:26
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 06, 16:25)
ooo, didelis koks zuzliukas jau...

man, atrodo, kad zuzliukas greiciau taps tokiu zapravskiu tusovshiku..
p.s. viskas. namai blizga po 2 dienu svabros ir pagaliau as eisiu i treniruote.

Oi, kaip pavydziu dabar tvarkingu namu! As nuo pirmadienio pirmakart is namu issikapanojau. Ir vistiek tuoj norisi guleti. Tempia pilva zemyn po punkcijos..Ir pucia.
Atsakyti
aš irgi pavydžiu tvarkingų namų... 1,5 savaitės mano brolis pas mus karaliavo, tai smile.gif o jau kai paskaičiau kaip čia baklažanus gaminotes, tai ir to pradėjau pavydėt doh.gif bet pas mane šian bus lazanija su varške smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 06 06, 15:45)
Oi, kaip pavydziu dabar tvarkingu namu! As nuo pirmadienio pirmakart is namu issikapanojau. Ir vistiek tuoj norisi guleti. Tempia pilva zemyn po punkcijos..Ir pucia.
po punkcijos? tau IVF dare? blink.gif Man po IUI nuolat pusdavo, tempe ir t.t.

QUOTE(zuzla @ 2012 06 06, 15:57)
aš irgi pavydžiu tvarkingų namų... 1,5 savaitės mano brolis pas mus karaliavo, tai smile.gif o jau kai paskaičiau kaip čia baklažanus gaminotes, tai ir to pradėjau pavydėt doh.gif bet pas mane šian bus lazanija su varške smile.gif

bet skanu lazanija su varske. pas mane nera orkaites, tad jokiu lazaniju, baklazanu ir t.t. verysad.gif

Matet, kiek IUI skyrelyje pabirejo nestukiu? bigsmile.gif O Lietuva mane isviso is veziu ismuse. pamenu, kaip ji sake, kad bandys vel IUI ir t.t. pas ja tai tikras stebuklas. Dziugu uz merginas. Ziuriu, nuo mano pradejimo lankytis siame skyrelyje, jau po antra isitaise mergeckos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 07, 12:46)
po punkcijos? tau IVF dare?  blink.gif Man po IUI nuolat pusdavo, tempe ir t.t.
bet skanu lazanija su varske. pas mane nera orkaites, tad jokiu lazaniju, baklazanu ir t.t.  verysad.gif

Matet, kiek IUI skyrelyje pabirejo nestukiu?  bigsmile.gif O Lietuva mane isviso is veziu ismuse. pamenu, kaip ji sake, kad bandys vel IUI ir t.t. pas ja tai tikras stebuklas. Dziugu uz merginas. Ziuriu, nuo mano pradejimo lankytis siame skyrelyje, jau po antra isitaise mergeckos  biggrin.gif

Taip, šiandien įsodinimas - 16 val. susitikimas su kūdikėliais smile.gif wub.gif
Maidenana - tavo sėkmingo nėstumo irgi labai laukiu. Ateis ta diena, kai skaitysiu, jog tavo pilvukui jau tiek ir tiek mėn, iki gimdymo liko tiek ir tiek dienų. Tikrai ateis neužilgo.
Atsakyti
Sveikos,

sutvarkykit ir man namus kas nors rolleyes.gif

Shira, uch, kaip faina, laikau kumštukus, kad viskas eitųsi kaip sviestu patepta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 07, 11:46)
bet skanu lazanija su varske. pas mane nera orkaites, tad jokiu lazaniju, baklazanu ir t.t.  verysad.gif

žinok, užjaučiu unsure.gif neįsivaizduoju gyvenimo be orkaitės..
o lazanija išėjo superinė, šiaip nemažai su ja eksperimentuoju, taip buvo ir šį kartą smile.gif vyras pasakė, kad nereikia jam jokios Italijos, pas jį namie puiki virėja biggrin.gif

QUOTE(Shira @ 2012 06 07, 13:03)
Taip, šiandien įsodinimas - 16 val. susitikimas su kūdikėliais  smile.gif  wub.gif

bigsmile.gif gniaužiam kūmštukus ir mes ir siunčiam tau virusiuką drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 07 birželio 2012 - 12:11
QUOTE(Shira @ 2012 06 07, 13:03)
Taip, šiandien įsodinimas - 16 val. susitikimas su kūdikėliais  smile.gif  wub.gif
Maidenana - tavo sėkmingo nėstumo irgi labai laukiu. Ateis ta diena, kai skaitysiu, jog tavo pilvukui jau tiek ir tiek mėn, iki gimdymo liko tiek ir tiek dienų. Tikrai ateis neužilgo.

ooooo smile.gif laikome kumstukus... kad prigytu VISI! Antspaudas. parasas.

gal ateis, gal; ne. nebekvarsinu galvos irnesakyk.gif

QUOTE(Grim @ 2012 06 07, 13:06)
Sveikos,

sutvarkykit ir man namus kas nors  rolleyes.gif

prie miego traukia, ane?! bigsmile.gif dziaugiuosi uz tave 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 06 07, 13:11)
žinok, užjaučiu unsure.gif neįsivaizduoju gyvenimo be orkaitės..
o lazanija išėjo superinė, šiaip nemažai su ja eksperimentuoju, taip buvo ir šį kartą smile.gif vyras pasakė, kad nereikia jam jokios Italijos, pas jį namie puiki virėja biggrin.gif
bigsmile.gif gniaužiam kūmštukus ir mes ir siunčiam tau virusiuką drinks_cheers.gif
as, zinok, irgi neisivaizduoju. nu bet reikia suktis is to, ka turiu.
koks maladiec tavo vyras smile.gif
Atsakyti