Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(*River* @ 2012 06 22, 16:11)
jei nepatinka, nereikejo pas mus daryti

šakės..

QUOTE(Grim @ 2012 06 22, 22:00)
Na kaip, ten su programa specialia, viską subraižo, tik imk ir siuvinėk smile.gif

aaa, aš tai pabijočiau be tokios schemos "valymo" siuvinėt, prisižiūrėjau internete tokių siuvinių.. bet, tikiuosi, tavo visgi gerai išėjo smile.gif

labas user posted image rytas
Atsakyti
Dar kartą paskaičiau apie VK doh.gif žodžių trūksta...

QUOTE(zuzla @ 2012 06 22, 15:31)
audi a3 nuo 2004, citroen c4 nuo 2006, ford fiesta nuo 2010, bmw 3 klasės E46.. žodžiu, norim nedidelės ekonomiškesnės (palyginus su mūsų dabar 12 ltr/100 km) mašinos.. arčiausiai širdies audi, bet jos pagrinde dyzelis, o MB nenori tarachtielkos.. aišku, galima rasti ir benziną, bet jau bus ne 4/5..

O jūs planuojate turėti dvi mašinas šeimoj? Ar didelę keist į mažą?
Man audi a3 labai faina wub.gif Be abejo, mašina turi būti 4/5, nemėgstu dvidurių hihihi.gif kad ir kokia maža būtų, bet vis tiek man turi būti nedvidurė ax.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 06 23, 08:36)
labas user posted image rytas

Labai faini tavo šitie smailikai smile.gif

Labas šeštadienis.

mmm vis nėra
pasidariau prg ir hcg (<1) verysad.gif verysad.gif
nieko nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 23 birželio 2012 - 15:30
QUOTE(maika @ 2012 06 23, 16:08)
O jūs planuojate turėti dvi mašinas šeimoj? Ar didelę keist į mažą?

Man audi a3 labai faina  wub.gif Be abejo, mašina turi būti 4/5, nemėgstu dvidurių hihihi.gif kad ir kokia maža būtų, bet vis tiek man turi būti nedvidurė  ax.gif

Labai faini tavo šitie smailikai smile.gif

mmm vis nėra 
pasidariau prg ir hcg (<1)  verysad.gif  verysad.gif
nieko nesuprantu  unsure.gif

dvi mašinas

o aš svajoju apie dvidurę mašiną, kada nors vistiek turėsiu rolleyes.gif

imu iš čia smile.gif

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 22, 14:40)
Cia yra  naujausios PSO normos 224 psl.
http://whqlibdoc.who...1547789_eng.pdf
aha, aciu....

QUOTE(zuzla @ 2012 06 22, 14:45)
ohmy.gif
ir tau drinks_cheers.gif

o man vyro laukt.. grieičiau jau mašiną išsirinktumėm, galėtume atskirai važinėt.

peugeot 206? neluzta. pati turejau, 2005 gamybos... vyras ikalbejo parduoti, kad 'perilgai su ta opacia vaziuoji'.. o man mielas jis buvo, prieziuros tik tiek, kad tepalus keiti. buvo benzas, eme 7 ltr po miesta, 5 ant trasos.

QUOTE(Shira @ 2012 06 22, 14:59)
Labai grazus namai. Svajone. Tuk reiktu aptarnaujancio personalo dar priedo:D

jei as tokius tur4eciau, mielai pati tvarkyciausi.

QUOTE(zuzla @ 2012 06 22, 15:31)
o pakomentuoti unsure.gif

audi a3 nuo 2004, citroen c4 nuo 2006, ford fiesta nuo 2010, bmw 3 klasės E46.. žodžiu, norim nedidelės ekonomiškesnės (palyginus su mūsų dabar 12 ltr/100 km) mašinos.. arčiausiai širdies audi, bet jos pagrinde dyzelis, o MB nenori tarachtielkos.. aišku, galima rasti ir benziną, bet jau bus ne 4/5..
aj, kad tau nebeaktualu jau.. smile.gif

fordas ir bmw - vaziuojancios problemos. amzinos brangios problemos. musu draugai uzsimineja, tai.. tiesa, turiu bmw pick-up, 11 euru, 2010 berots metai. visiskas kompas, geras variantas. kol kas ne probleminis. o volvo c30 nebandei?

QUOTE(*River* @ 2012 06 22, 16:11)
Na mes su viena mergaite per AZ susirasinejom (ji man irgi papasakojo atitinkamu istoriju), tai atkopijuoju, nors ten gal nelabai risliai ir ne viska parasiau, nes buvau dar neatsigavusi po ju tokio elgesio  blink.gif

Blyn, tikiuosi neapvaisino kokios nors kitos moters su mano vyro sperma  lotuliukas.gif
truksta zodziu...

visko gali buti..

QUOTE(Jautruolė @ 2012 06 22, 19:33)
Bet kaip širdis džiaugiasi dėl Cito, ot gera žinia, visas savatgalis bus puikus thumbup.gif
Citas pastojo?! pagaliaaaau!!!!!!! Valio!!!!
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 23, 20:22)
jei as tokius tur4eciau, mielai pati tvarkyciausi.

visko gali buti..
Citas pastojo?! pagaliaaaau!!!!!!! Valio!!!!

Taip, tik turiu galvoj, kad laiko tam daug reikia.
Labai smagu del Cito. Po tiek bandymu sekme!
Pas mane trecia diena saltibarsciai meniu. Nu noriu ziauriai. Seimyna jau atsiviepus, tai lazanija kepiau, kad nebadautu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 23, 18:35)
dvi mašinas
o aš svajoju apie dvidurę mašiną, kada nors vistiek turėsiu rolleyes.gif

imu iš čia smile.gif

Labai patogu dvi mašinos smile.gif Kas kur nori, tas ten važiuoja, jeigu viena servise, kita dar lieka smile.gif
Kuo tau dvidurės taip patinka? ax.gif Aišku kad turėsi mirksiukas.gif

ooooi, kiek ten smailikų biggrin.gif

QUOTE(Shira @ 2012 06 23, 19:57)
Pas mane trecia diena saltibarsciai meniu. Nu noriu ziauriai. Seimyna jau atsiviepus, tai lazanija kepiau, kad nebadautu  biggrin.gif

O aš apskritai bandau mest valgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 06 22, 20:56)

ne, nu juokas pro ašaras.. Tokias viltis žmonės sudeda, kiti paskutinius pinigėlius...Baisuma..

Na tai as ir apsiverkiau tada, is tikruju... Kazkoki bejegiskuma pajutau, kad gyvenu tokioje salyje, kur visokios U. sitaip gali su mumis elgtis ir niekas musu nuo to nesaugo... Ziauru.
Dar pagalvojau, kiek tyrimu mes pas juos darem, o gal ten visada bet ka surasydavo unsure.gif Gal net tos nekrospermijos, del kurios tiek nervu issigadinau, visai nebuvo? doh.gif

QUOTE(maika @ 2012 06 24, 08:36)

O aš apskritai bandau mest valgyt  biggrin.gif

Kodel? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 24, 09:36)
O aš apskritai bandau mest valgyt  biggrin.gif

Kaip cia taip biggrin.gif Dieta? As saldumynu nebenoriu. Stebuklas kazkoks.
Bet iki dvieju nakties neuzmigau - varinejau i wc kas penkiolika minuciu blink.gif

QUOTE(*River* @ 2012 06 24, 10:40)
Na tai as ir apsiverkiau tada, is tikruju... Kazkoki bejegiskuma pajutau, kad gyvenu tokioje salyje, kur visokios U. sitaip gali su mumis elgtis ir niekas musu nuo to nesaugo... Ziauru.
Dar pagalvojau, kiek tyrimu mes pas juos darem, o gal ten visada bet ka surasydavo  unsure.gif  Gal net tos nekrospermijos, del kurios tiek nervu issigadinau, visai nebuvo?  doh.gif
Kodel?  rolleyes.gif

Zinai, o as visada turejau baime per visas tris IUI, kad tik spermos nesumaisytu. Bet kad visi trys buvi 1 mln, jauciu ta pati buvo. O kai pries trecia IUI tikrinom ir buvo 19 mln, maniau- suklydo biggrin.gif Bet tikriausiai kad ne, jei per IVF vel 20 mln buvom. Tiesiog matyt svyruoja taip..
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 24, 09:40)
Kazkoki bejegiskuma pajutau

console.gif 4u.gif

QUOTE(*River* @ 2012 06 24, 09:40)

QUOTE(Shira @ 2012 06 24, 10:02)
Kaip cia taip biggrin.gif Dieta?

Apsižiūrėjau, kad prieš metus svėriau ~3 kg mažiau, pagalvojau, kad kodėl gi dabar tiek negalėčiau sverti? Savaitę numetinėjau ir rezultate priaugau beveik 1 kg hihihi.gif Tada susinervinau, supykau, galvoju nu kas per nesąmonė, kaip taip nesugebėt numest kažkokių elementarių 3 kg doh.gif Ir dabar griežtai viską apribojau unsure.gif
blush2.gif

Bet iki dvieju nakties neuzmigau - varinejau i wc kas penkiolika minuciu blink.gif

Tai čia gerai, ane? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 24 birželio 2012 - 09:08
As saldumynu nebenoriu. Stebuklas kazkoks.

Zinai, o as visada turejau baime per visas tris IUI, kad tik spermos nesumaisytu. Bet kad visi trys buvi 1 mln, jauciu ta pati buvo. O kai pries trecia IUI tikrinom ir buvo 19 mln, maniau- suklydo biggrin.gif Bet tikriausiai kad ne,  jei per IVF vel 20 mln buvom. Tiesiog matyt svyruoja taip..

Mano mama, kai manes laukesi, irgi nebenorejo saldumynu. Nors siaip uzkietejusi smalize mirksiukas.gif

Tai priklauso juk hihihi.gif

Taip, koncentracija gali svyruoti, bet turis vargu ar galejo taip smarkiai "nugaruoti" per 2 valandas... Taip pat ir morfologija negaletu labai smarkiai skirtis (o ten ryskiai skyresi). Zodziu, tikrai ten buvo ne musu tyrimas doh.gif Galu gale, juk po savaites kartojom tyrima LV, ir ten vel viskas buvo panasu i mano vyro, tik judrumas pagerejes (bet mes to ir tikejomes po viso to gydymo).
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 24, 11:03)
console.gif 4u.gif
Apsižiūrėjau, kad prieš metus svėriau ~3 kg mažiau, pagalvojau, kad kodėl gi dabar tiek negalėčiau sverti? Savaitę numetinėjau ir rezultate priaugau beveik 1 kg hihihi.gif Tada susinervinau, supykau, galvoju nu kas per nesąmonė, kaip taip nesugebėt numest kažkokių elementarių 3 kg  doh.gif Ir dabar griežtai viską apribojau  unsure.gif
blush2.gif
Tai čia gerai, ane?  blush2.gif  4u.gif

As tau galiu tik pasakyt, kad tu saunuole, kad lauku susigriebi. 3 kg ne beda, tik drastisku priemoniu nesiimk. Ir jokiu budu nebuk alkana. Valgyk mazom porcijom dazniau, vakare geriau baltymai. Tu tavo 3 greit neliks nei kvapo drinks_cheers.gif

QUOTE(*River* @ 2012 06 24, 11:07)
Mano mama, kai manes laukesi, irgi nebenorejo saldumynu. Nors siaip uzkietejusi smalize  mirksiukas.gif

Tai priklauso juk  hihihi.gif

Taip, koncentracija gali svyruoti, bet turis vargu ar galejo taip smarkiai "nugaruoti" per 2 valandas... Taip pat ir morfologija negaletu labai smarkiai skirtis (o ten ryskiai skyresi). Zodziu, tikrai ten buvo ne musu tyrimas  doh.gif Galu gale, juk po savaites kartojom tyrima LV, ir ten vel viskas buvo panasu i mano vyro, tik judrumas pagerejes (bet mes to ir tikejomes po viso to gydymo).

Jo, as kai pirmo laukiausi irgi saldumynai buvo tape dzin pusei nestumo. Ir kefyro norejosi, kaip ir dabar smile.gif)
O del VK, as jau senokai begirdejau kur nors gerus atsiliepimus apie juos apskritai...
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 24, 10:03)

Apsižiūrėjau, kad prieš metus svėriau ~3 kg mažiau, pagalvojau, kad kodėl gi dabar tiek negalėčiau sverti? Savaitę numetinėjau ir rezultate priaugau beveik 1 kg hihihi.gif Tada susinervinau, supykau, galvoju nu kas per nesąmonė, kaip taip nesugebėt numest kažkokių elementarių 3 kg  doh.gif Ir dabar griežtai viską apribojau  unsure.gif
blush2.gif
Tai čia gerai, ane?  blush2.gif  4u.gif

O kiek sveri? Svoris gali svyruoti plius minus 1 kg vien del skysciu. Gal tau tiesiog skysciai susikaupe, o ne riebalu kg priaugo...
As tai nutariau ateinancia savaite dar kazkiek pasilaikyti dietos (t.y. valgysiu kokius 1700 kcal biggrin.gif ), o veliau jau grisiu prie normalios mitybos. Reikia ruostis nestuke.gif biggrin.gif Treisas sake, kad per mazas svoris mazina IVF sekmes tikimybe rolleyes.gif Nors pas mane, anot jo, tikrai dar ne per mazas svoris (pasijutau, lyg butu pasakes, kad esu labai stora rolleyes.gif - ot anoreksinis mastymas doh.gif )
Atsakyti