Labas, sekmadienio vakaras.
QUOTE(maika @ 2012 06 24, 08:36)
Labai patogu dvi mašinos

Kas kur nori, tas ten važiuoja, jeigu viena servise, kita dar lieka

Kuo tau dvidurės taip patinka?

Aišku kad turėsi
Patogu - faktas. Bet siais laikais brangu. Mes kazkur menuo jau esam su viena, tai... as jau pripratau. Vaziniejuosi su marsrutiniu, esu arciau liaudies..
Dviduriu nepernesu. man laaabai reikia pasideti pirkinius butent ant galines sedines. I bagazine kazkaip man nelimpa. Tai 2dures ne man..
QUOTE(Shira @ 2012 06 24, 10:15)
As tau galiu tik pasakyt, kad tu saunuole, kad lauku susigriebi. 3 kg ne beda, tik drastisku priemoniu nesiimk. Ir jokiu budu nebuk alkana. Valgyk mazom porcijom dazniau, vakare geriau baltymai. Tu tavo 3 greit neliks nei kvapo
Jo, as kai pirmo laukiausi irgi saldumynai buvo tape dzin pusei nestumo. Ir kefyro norejosi, kaip ir dabar

)
Arba vat kaip as dabar - alus su ritter sport sokoladu su lazdyno riesutais.
Tai gal NT laikas pasidaryti?
QUOTE(zuzla @ 2012 06 24, 11:34)
vyrui pyžikai nepatinka..
bet tau aktualu
tai šis dviduris.. iš volvo žiūrimes s40
o gaula. mano vyrui irgi nepatinka, bet patvarus jie.
aj, nelabai. tiesiog netycia uzmeciau aki.
as su s60 vaziuoju, nu gera. ypac ziema kaifas. yra toks 'W" mygtukas. 'winter'. isvairuoja pati is pusniu. neturiu prie ko prikibti. tik nuolat ji su manim per kompa bendrauja - ta pripilk, ta prisek, ten man suluzo, ten man ne tas ir t.t. ne, kad parasytu "man viskas OK, as sveika ir noriu vaziuoti ant vandens'... o ji..
aj, kas cia nemoka kaloriju skaiciuoti?
http://www_kalorijos_lt/
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.