Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Maidenana @ 2012 06 23, 19:22)
peugeot 206?

aj, kad tau nebeaktualu jau.. smile.gif

o volvo c30 nebandei?

vyrui pyžikai nepatinka..

bet tau aktualu smile.gif

tai šis dviduris.. iš volvo žiūrimes s40

QUOTE(maika @ 2012 06 24, 08:36)
Labai patogu dvi mašinos smile.gif Kas kur nori, tas ten važiuoja, jeigu viena servise, kita dar lieka smile.gif

Kuo tau dvidurės taip patinka?  ax.gif Aišku kad turėsi  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif bet kai važinėji su gražuole audi 2,4 litrų, tai laaaabai nesinori persėsti į ekonomiškesnę ir mažiau galingesnę mašiną.. mano bemvas jau vos kvepuoja, važiuojant benzu smirda, tai su juo vos kvepuoju ir aš laugh.gif o ir taupumo sumėtimais važiuojam su viena, nes mano darbas vyrui pakeliui.. bet kai nebedirbsiu, be mašinos niekaip, gyvenam beveik užmiesty..

gražesnės jos man rolleyes.gif

priviet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 06 24, 10:15)
As tau galiu tik pasakyt, kad tu saunuole, kad lauku susigriebi. 3 kg ne beda, tik drastisku priemoniu nesiimk. Ir jokiu budu nebuk alkana. Valgyk mazom porcijom dazniau, vakare geriau baltymai. Tu tavo 3 greit neliks nei kvapo drinks_cheers.gif

friends.gif
aciuks.gif už patarimus ir palaikymą smile.gif

QUOTE(*River* @ 2012 06 24, 10:16)
O kiek sveri? Svoris gali svyruoti plius minus 1 kg vien del skysciu. Gal tau tiesiog skysciai susikaupe, o ne riebalu kg priaugo...
As tai nutariau ateinancia savaite dar kazkiek pasilaikyti dietos (t.y. valgysiu kokius 1700 kcal  biggrin.gif ), o veliau jau grisiu prie normalios mitybos. Reikia ruostis  nestuke.gif  biggrin.gif  Treisas sake, kad per mazas svoris mazina IVF sekmes tikimybe  rolleyes.gif Nors pas mane, anot jo, tikrai dar ne per mazas svoris (pasijutau, lyg butu pasakes, kad esu labai stora  rolleyes.gif - ot anoreksinis mastymas  doh.gif )

~58, noriu ~55 ax.gif
Nemoku aš tų kalorijų skaičiuot doh.gif
Aha, aš irgi galvojau kad čia kažkokie anoreksiniai norai, bet paskaičiau vieno endokrinologo patarimą kad norint išlaikyti pastovų svorį, reikia stebėtį jį ir jeigu padidėja 3-5 kg, tada iš karto imtis priemonių, tai truputį nusiraminau ax.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 06 24, 11:34)
drinks_cheers.gif bet kai važinėji su gražuole audi 2,4 litrų, tai laaaabai nesinori persėsti į ekonomiškesnę ir mažiau galingesnę mašiną.. mano bemvas jau vos kvepuoja, važiuojant benzu smirda, tai su juo vos kvepuoju ir aš laugh.gif o ir taupumo sumėtimais važiuojam su viena, nes mano darbas vyrui pakeliui.. bet kai nebedirbsiu, be mašinos niekaip, gyvenam beveik užmiesty..

Suprantama, suprantama smile.gif drinks_cheers.gif
O su autokėdute dvidurė gal nelabai patogu, ar nesvarbu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 24, 12:46)
O su autokėdute dvidurė gal nelabai patogu, ar nesvarbu?  unsure.gif

jei sodinti į galą tai taip, nepatogu, bet jei į priekį, atjungus oro pagalvę, tai gerai, tik kad ta oro pagalvė daugumoje atvejų neatsijungia paspaudus mygtuką..
Atsakyti
o mano vyras nori tojotos avensis. nesenos aisku smile.gif
rudeni galesim arba ja pirkt, arba su IVF startuot doh.gif
jauciu bus antras variantas.
nebent as busiu stebukline - man 41 CD, o mmm dar ner. NT penktadieni buvo neigiamas.
Atsakyti
Labas, sekmadienio vakaras.

QUOTE(maika @ 2012 06 24, 08:36)
Labai patogu dvi mašinos smile.gif Kas kur nori, tas ten važiuoja, jeigu viena servise, kita dar lieka smile.gif
Kuo tau dvidurės taip patinka?  ax.gif Aišku kad turėsi  mirksiukas.gif

Patogu - faktas. Bet siais laikais brangu. Mes kazkur menuo jau esam su viena, tai... as jau pripratau. Vaziniejuosi su marsrutiniu, esu arciau liaudies..
Dviduriu nepernesu. man laaabai reikia pasideti pirkinius butent ant galines sedines. I bagazine kazkaip man nelimpa. Tai 2dures ne man..

QUOTE(Shira @ 2012 06 24, 10:15)
As tau galiu tik pasakyt, kad tu saunuole, kad lauku susigriebi. 3 kg ne beda, tik drastisku priemoniu nesiimk. Ir jokiu budu nebuk alkana. Valgyk mazom porcijom dazniau, vakare geriau baltymai. Tu tavo 3 greit neliks nei kvapo drinks_cheers.gif

Jo, as kai pirmo laukiausi irgi saldumynai buvo tape dzin pusei nestumo. Ir kefyro norejosi, kaip ir dabar smile.gif)

Arba vat kaip as dabar - alus su ritter sport sokoladu su lazdyno riesutais.

Tai gal NT laikas pasidaryti? g.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 06 24, 11:34)
vyrui pyžikai nepatinka..

bet tau aktualu smile.gif

tai šis dviduris.. iš volvo žiūrimes s40
o gaula. mano vyrui irgi nepatinka, bet patvarus jie.

aj, nelabai. tiesiog netycia uzmeciau aki.

as su s60 vaziuoju, nu gera. ypac ziema kaifas. yra toks 'W" mygtukas. 'winter'. isvairuoja pati is pusniu. neturiu prie ko prikibti. tik nuolat ji su manim per kompa bendrauja - ta pripilk, ta prisek, ten man suluzo, ten man ne tas ir t.t. ne, kad parasytu "man viskas OK, as sveika ir noriu vaziuoti ant vandens'... o ji.. unsure.gif

aj, kas cia nemoka kaloriju skaiciuoti? http://www_kalorijos_lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 24 birželio 2012 - 18:43
QUOTE(ooo @ 2012 06 24, 19:42)
man 41 CD, o mmm dar ner. NT penktadieni buvo neigiamas.

4u.gif
Tai čia kaip pas mane - nei mmm, nei nėštumo mastau.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 06 24, 19:42)
aj, kas cia nemoka kaloriju skaiciuoti? http://www_kalorijos_lt/

aš aš aš ax.gif o iš kur man žinot kiek svėrė ta viena kepta dešrelė, agurkas, pomidoras hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 24, 20:00)
4u.gif
Tai čia kaip pas mane - nei mmm, nei nėštumo  mastau.gif

as dar kraujo nenuleidinaujau smile.gif
avdrug bus kaip vienai pazistamai - NT iki 7 savaites nerode lotuliukas.gif tai ji pas gydytoja nuejusi biski kitoki termina pasake, o jai po echo pasake, kad mamyt, jau 9 savaites lotuliukas.gif ir vat iskart po to pradejo pykinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 06 24, 20:03)

Oi, teisingai, sorry blush2.gif
Bet tai kantrybės kiek pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 24, 20:00)
4u.gif
Tai čia kaip pas mane - nei mmm, nei nėštumo  mastau.gif
aš aš aš  ax.gif  o iš kur man žinot kiek svėrė ta viena kepta dešrelė, agurkas, pomidoras hihihi.gif blush2.gif
o pas mane mmm ir jokio nestumo lotuliukas.gif
o tu is akies primetinek. na, kepta desrele.. gal 40 gr. nu, pomidoras irgi iki 70 gr sveria, tikriausiai.

QUOTE(ooo @ 2012 06 24, 20:03)
avdrug bus kaip vienai pazistamai - NT iki 7 savaites nerode  lotuliukas.gif  tai ji pas gydytoja nuejusi biski kitoki termina pasake, o jai po echo pasake, kad mamyt, jau 9 savaites  lotuliukas.gif  ir vat iskart po to pradejo pykinti  lotuliukas.gif

butu nezinojus, tai butu ir nepykine ir be jokiu baimiu tiesiai i gimdymo namus nuvaziuotu po 9 menesiu del 'stipraus pilvo skausmo'.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 24, 20:42)
Tai gal NT laikas pasidaryti?  g.gif

oi, turiu jau ne vieną ax.gif Nes šiandien 17 DPI, o HCG 12 DPI buvo 170 . NT gadinau tik po HCG.
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 24, 20:24)
Oi, teisingai, sorry  blush2.gif
Bet tai kantrybės kiek pas tave  mirksiukas.gif

as sakiau 45 CD darysiu lotuliukas.gif
o siaip be bajerio viena pazistama jau 4 men buvo, kai suzinojo, kad laukaisi - kai pilve kazkas judet pradejo lotuliukas.gif mmm buvo visa laika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 24, 19:42)
Vaziniejuosi su marsrutiniu

tik nuolat ji su manim per kompa bendrauja - ta pripilk, ta prisek, ten man suluzo, ten man ne tas ir t.t. ne, kad parasytu "man viskas OK, as sveika ir noriu vaziuoti ant vandens'... o ji..  unsure.gif

nekenčiu maršrutinių, visada išlipant galvą susidaužydavau doh.gif

tai gerai, kad nors ką pasako, o tai eitų tyliai miriop kaip mano bemvas laugh.gif

QUOTE(Shira @ 2012 06 24, 21:32)
oi, turiu jau ne vieną  ax.gif Nes šiandien 17 DPI, o HCG 12 DPI buvo 170 . NT gadinau tik po HCG.

ne nu.. sėdi ir tyli doh.gif įkelk greičiau, sveikinsim bigsmile.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti