Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(DruiDe @ 2012 06 25, 08:01)
Taip, 57 man pats tas, tada jauciuos ir grazi ir lengva  smile.gif
Nejaukiai jauciuos prie tokiu mazu vyru  ax.gif
Negaliu sakyti, kad ji lepe man storeti, ji sake valgyt ir saves neriboti. Cia jau mano isveidziojimai, kad mano, kad laikausi dietos  smile.gif Bet sutinku, kad rekomenduoja priaugti, nes svoriu trukumas gali buti nevaisingumo priezastimi. Bet, man rodos, jo perteklius (+ 20-30 kg) daug rimtesne problema, negu musu cia isvardinti 3 kg  smile.gif

Sveikutės, pleputės!
Prirašėt visose temutėse, kad vos spėju skaityti po savaitgalio mirksiukas.gif Dėl svorio man ginė nieko nesakė, bet va šeimos dr. liepia priaugti, ypač kai tiria inkstus (turiu problemą-nusileidęs dešinysis inkstas), tai sako lašinukai pakeltų inkstą tongue.gif O gal tai įtakoja ir nepastojimą? g.gif Niekad nepagalvojau.Gero ir lengvo pirmadienio visoms 4u.gif
P.S.Man ši savaitė paskutinė darbe, paskui laukia Bonifacijaus atostogos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 25, 09:03)
Kazkas apie tai, kad kai truksta riebalu, organizmas gamina nepakankamai estrogenu ir sutrinka kiausidziu veikla. Gerai nezinau... Bet kai sveriau apie 55, mano mm nors ir budavo, bet tokios labai negausios ir nereguliarios. Speju, kad pilnaverte ovuliacija man nevykdavo... O kai priaugau pora kg, tai viskas susitvarke

bent jau man taip nepasitaikė, pradėjau planuoti jau sverdama virš 60 kg. vis galvojau, kam man kūdintis, jei pastojus vistiek priaugsiu, bet ėjo metai, o vaikų vis nėra.. taigi nutariau sulieknieti.
o mmm mano vis gyvenimą buvo nereguliarios, ir studijų laikais, kai svėriau 49-50, ir vėlesniais laikais, kai svėriau 60, ir prieš pusę metų, kai svėriau vėl 50..
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 06 25, 09:01)

Nejaukiai jauciuos prie tokiu mazu vyru  ax.gif

Na as tai pripratus nuo vaikystes, kad dauguma zmoniu uz mane mazesni smile.gif Daug tu mazu vyru, kazkaip nebepastebiu as to ju ugio... Nors fiziskai mane, aisku, traukia tik aukstesni smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 25, 09:03)
Kazkas apie tai, kad kai truksta riebalu, organizmas gamina nepakankamai estrogenu ir sutrinka kiausidziu veikla. Gerai nezinau... Bet kai sveriau apie 55, mano mm nors ir budavo, bet tokios labai negausios ir nereguliarios. Speju, kad pilnaverte ovuliacija man nevykdavo... O kai priaugau pora kg, tai viskas susitvarke. Nors mano pazistamai merginai (175 cm ugio) jau prie 60 kg isnyko mm. Bet pas ja labai mazai riebalu, realiai ji atrodo zymiai plonesne nei 60 kg.

Kaip idomu. Mano mmm reguliarios nuo 14 metu ir joks svorio kitimas neturejo joms jokios itakos. Matyt cia taip individualu tas normalus svoris. Jei vadovautis auksciau rasyta teorija, su mano svorio trukumu endomentrioze man net nesviecia, nes estrogenu turetu trukti. O pas mane ju kaip tik per daug g.gif
Vienu zodziu, svarbu neperlenkti lazdos ir gerai jaustis ir sau patikti 4u.gif Dabar biskutuka sumazinau porcijas, stengiuos isvengti saldeskiu( sausainiai mano geriausi draugai), daugiau judesio ir viskas bus ok 4u.gif

Noriu jusu pagalbos. Gal galit man rekomenduot ka pagerti V. Jis kai susiziurejo ir susirase ka galima gerti, tai nuo tokio kiekio kad bloga zmogui nepasidarytu.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 06 25, 09:14)
Matyt cia taip individualu tas normalus svoris.

Vienu zodziu, svarbu neperlenkti lazdos ir gerai jaustis ir sau patikti  4u.gif
Dabar biskutuka sumazinau porcijas, stengiuos isvengti saldeskiu( sausainiai mano geriausi draugai), daugiau judesio ir viskas bus ok  4u.gif

Noriu jusu pagalbos. Gal galit man rekomenduot ka pagerti V. Jis kai susiziurejo ir susirase ka galima gerti, tai nuo tokio kiekio kad bloga zmogui nepasidarytu.

Matyt, vien kmi tai tikrai nereikia vadovautis smile.gif

drinks_cheers.gif
As - saldumynu maniake rolleyes.gif Bet dabar irgi mazinu, mazinu... Sunkiai sekasi... biggrin.gif

Cia Maide geriausia eksperte smile.gif As tai saviskiui girdau cinka, vit. E (sito jam butinai reikia, nes padeda del spermos suskystejimo) ir foline rugsti. Nors siaip is musu patirties tai papildai (isskyrus E) jam nieko nepagerindavo...
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 06 25, 09:14)
Vienu zodziu, svarbu neperlenkti lazdos ir gerai jaustis ir sau patikti  4u.gif

drinks_cheers.gif jep, tai svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 25, 09:07)
pagal visus KMI pas mane svorio deficitas, bet esu neščia.
tai kaip svoris įtakoja kiaušides, gimdą, gleivinę, išnešiojimą, pasak bobutes ir gimdymą? hormonu kažkaip veikia? jei tai būtų dieta ir svoris pastoviai kristų, taip, tai būtų organizmui stresas, dėl ko ir atsirastų hormonų disbalansas, trukumas ar dar kas nors. bet jei svoris pastovus, hormonai tvarkoj?

Kai eisiu pas S, butinai jos uzklausiu 4u.gif Arba paprasysiu kad paaiskintu savo rekomendacijas mirksiukas.gif

QUOTE(*River* @ 2012 06 25, 09:13)
Na as tai pripratus nuo vaikystes, kad dauguma zmoniu uz mane mazesni smile.gif Daug tu mazu vyru, kazkaip nebepastebiu as to ju ugio... Nors fiziskai mane, aisku, traukia tik aukstesni smile.gif

Aisku, kad visokiu tu vyriuku aplinkui yra. Bet mokykloj negalejau draugauti su labai graziu berniuku, nes jis uz mane buvo zemesnis tongue.gif Dabar ugis nera pagrindinis kriterijus vertinant vyra mirksiukas.gif Nors MV 1,90 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 25 birželio 2012 - 08:27
QUOTE(DruiDe @ 2012 06 25, 09:24)

Bet mokykloj negalejau draugauti su labai graziu berniuku, nes jis uz mane buvo zemesnis  tongue.gif

Dabar ugis nera pagrindinis kriterijus vertinant vyra  mirksiukas.gif

Kaip pazistama hihihi.gif

Na taip, as irgi taip visada sakydavau, bet kazkodel niekada nedraugavau su zemesniu biggrin.gif Nors buvo vienas mano ugio, labai nustebdavo, kai pasakydavau, jog jis yra mazas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 25, 09:32)
Kaip pazistama hihihi.gif

Na taip, as irgi taip visada sakydavau, bet kazkodel niekada nedraugavau su zemesniu  biggrin.gif  Nors buvo vienas mano ugio, labai nustebdavo, kai pasakydavau, jog jis yra mazas biggrin.gif

Turiu kolega, kuris vaidina, kad yra 2 cm aukstesnis tongue.gif Na kai esu geros nuotaikos, per baliukus kai fotkinames (nezinau kaip taip gaunas jau ax.gif ) dazniausiai saliai viens kito bunam. As gudriau atsistoju, kad jis aukstesnis atrodytu tongue.gif O kai buna nusipelnes, uzsidesu aukstakulnius ir tada pasimato tikras jo ugis tongue.gif
Atsakyti
kaip aš jums pavydžiu, kad jūs aukštesnės.. jums nereikia kiekvienas nupirktas kelnes trumpint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 25 birželio 2012 - 10:31
QUOTE(zuzla @ 2012 06 25, 11:31)
kaip aš jums pavydžiu, kad jūs aukštesnės.. jums nereikia kiekvienas nupirktas kelnes trumpint doh.gif

Uztat reikia skirti nemazai laiko kol randi savo dydzio ir atitinkanti ilgi 4u.gif Nes pvz. S man dazniausiai trumpas, o M jau per didelis, bet ilgis geras doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 25 birželio 2012 - 10:54
QUOTE(*River* @ 2012 06 25, 08:13)
Na tikrai tu kantri  ax.gif O tau iprasta tokie ilgi ciklai? Na lauksim, lauksim naujienu  bigsmile.gif
Geras...

nea, neiprasta, maks.35 dienos buve - siaip ilgoki ciklai, maziau 30 nebuna, bet 42 diena eina ir nieko doh.gif
nu man cia jauciu zapadlo ruosiamas - kaip tik isvaziuosiu i kokia kelione, tada ir prasides. renkuosi dabar kur vaziuoti, tai visur mudynes ir t.t. ir siaip aktyvus poilsis - nemegstu pasyviu atostogu. vat bus man. jau nekalbant apie tai, kad ano siuntimas GN galiojimas pasibaigs, kol mmm pareis lotuliukas.gif
vyna, sporta, kitoki sporta smile.gif - viska isbandziau. net pirty buvau. niekas nepadeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 25 birželio 2012 - 11:26