Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

Labas rytas.
Kaip nusibodo tas lietus, noriu saules ir silumos. Turiu pora nauju sukneliu, bet su tokiais orai i darba noriu tik su treningu eit doh.gif
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 25, 19:42)

Mmm skanumelis wub.gif
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 25, 20:20)
blembacki, issinarinau galutinai visas kojas. viena vakar pliaze lekste bezaisdama, kita pritupimus darydama... ziauru, laiptais nebepaeinu..

nu kokia tu saunuole , neblogu tempu varai su sportais thumbup.gif
O as po darbu ilsinu galva nuo visokiu negeru minciu - tevai pradejo grazndiozini viso buto remonta. Tai as ir uz dizaineri ir darbu vykdytoja smile.gif Vakar mokinaus tinkuot, ismokau. Apie savo buto remonta, kuris buvo siu metu plane, net ir pagalvot jau nenoriu schmoll.gif
QUOTE(Shira @ 2012 06 25, 21:13)
As ryt einu i pirma pasimatyma. Nuo mmm dienos penkios savaites siandien. Ir neramu, ir laukiu, ir norisi gaut viska, kad tik liktu lialus/iai.
Nu testai tai ryskeja, siandieninis jau vienodo ryskumo abi juosteles..

Faina kaip wub.gif Didziausios sekmes 4u.gif
QUOTE(ooo @ 2012 06 25, 21:27)
lausykit, kas zinot apie maisto reikalus - ka valgyti vietoj mesos, kad hemoglobinas nekristu? nes nu visiskai nenoriu mesos. visiskai. jokios. bet mano hemoglobinas paskutinis buvo 107.

O as nezinau kaip jos nevalgyt g.gif Man PMS 1 pozymis - rukytos, vytintos mesytes ir daugiau nieko nereikia cool.gif Kai sveikata del darbo tikrinaus, hemoglobinas buvo 160 blink.gif , kaip pas vyrioka blush2.gif
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 25, 21:35)
p.s. pas mus vaivorykste. dvi. grooozis.
Maciau vakar ja, net nora sugalvojau mirksiukas.gif
QUOTE(Shira @ 2012 06 25, 22:13)
Du men closta po 68 lt, estrofem 35 lt ir duphaston 38. O trecia cikla vietoj closto femara 100 lt, bet estrofem nereikejo.

Jei kam reisk Closto, perleisiu uz aciu. Liko berods 7 tabletytes. Man nuo jo per daug foliu auga. Su 0,5 tabl. is kiekvienos puses po 5-6 vnt.
Fui, kaip man nepatiko ta Femara verysad.gif , bet foliai grazus buvo 4u.gif
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 25, 22:55)
nes net mano dvynukai 17 dpi parode 238. O cia 12 dpi - 107. Faktas, akd arba keli, arba ziauriai stipriai prikibes ir viskas ciotkai.

Mano 18 DPO HCG buvo 603 ir tikrai viena buvo. Svarbiausia sistemingas augimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 06 26, 07:55)
Turiu pora nauju sukneliu, bet su tokiais orai i darba noriu tik su treningu eit  doh.gif

ir man paskolino tokią gražią suknelę, o užsidėti per šalta unsure.gif ir marškinėlių prisipirkau..

labas rytas mirksiukas.gif
pas mus kol kas saulutė, bet jau tuoj niauksis ir lis, lis, lis..

Zuzliukui šian prasidėjo 20-ta savaitė, su kuo jį ir sveikinam gossip.gif biggrin.gif
o aš vis dar pasižiūriu į pilvą ir netikiu.. ne-ti-kiu..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 25, 22:55)

mano giminej irgi yra identisku. pramociute turejo. po jos dar neikas dvyniu nepagimde.

Gal buvo pastoje, bet neisnesiojo, nes su identiskais dvyniais dar daugiau visokiu komplikaciju buna nei su neidentiskais.

QUOTE(zuzla @ 2012 06 26, 08:22)

Zuzliukui šian prasidėjo 20-ta savaitė, su kuo jį ir sveikinam gossip.gif  biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif Bet kaip greitai prabego tos savaiteles... O kada paskutini syki matetes? Kada dabar eisit?

As irgi turbut netikeciau, kol nepagimdyciau ir gal net po to kartais pagalvociau, kad sapnuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 26, 08:54)
Gal buvo pastoje, bet neisnesiojo, nes su identiskais dvyniais dar daugiau visokiu komplikaciju buna nei su neidentiskais.

Sveikinu  4u.gif Bet kaip greitai prabego tos savaiteles... O kada paskutini syki matetes? Kada dabar eisit?

As irgi turbut netikeciau, kol nepagimdyciau ir gal net po to kartais pagalvociau, kad sapnuoju biggrin.gif

drinks_cheers.gif mamai labai reikia prisižiūrėti, nes jei abiems trūks kažkokių medžiagų, jie tarpusavy konkuruos.. bet šiaip ar taip dvynius leidžia nešiot tik iki 37 savaitės..

4u.gif matemės ketvirtadienį, tai dabar tik po mėnesio smile.gif kadangi per echo mano galva kažkur pasideda, tai net nežinau nei kokio ūgio, nei kokio svorio, gydytoja pamatavo galvytę, pilvuką, šlaunikaulį ir iš viso to nustatė, kad vystosi pagal laiką smile.gif

gal ateis tas tikėjimas, kai vaikiškų daiktelių namie vis daugiau atsiras.. trečiadienį ar ketvirtadienį važiuosim pasiimti pirmųjų blush-anim-cl.gif draugė nori kuo greičiau atsikratyt kad jau yra kur hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 26 birželio 2012 - 08:03
QUOTE(zuzla @ 2012 06 26, 09:02)
iš viso to nustatė, kad vystosi pagal laiką smile.gif

gal ateis tas tikėjimas, kai vaikiškų daiktelių namie vis daugiau atsiras.. trečiadienį ar ketvirtadienį važiuosim pasiimti pirmųjų blush-anim-cl.gif

Tai ir svarbiausia thumbup.gif

Ech, kaip smagu wub.gif Mums tai turbut tektu viska nauja pirkti, nes visu vaikai jau paauge... Bet kaip to noreciau ax.gif
Atsakyti
Zuzliukui šian prasidėjo 20-ta savaitė, su kuo jį ir sveikinam gossip.gif  biggrin.gif

Su beveik puse kelio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 26, 09:13)
Tai ir svarbiausia  thumbup.gif

Ech, kaip smagu  wub.gif Mums tai turbut tektu viska nauja pirkti, nes visu vaikai jau paauge... Bet kaip to noreciau  ax.gif

drinks_cheers.gif

tai nedaug liko iki svajonės išsipildymo mirksiukas.gif planas yra ir jis būtinai pasiseks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 25, 08:13)
Na nemanau, kad noras numesti 3 kg yra anoreksinis smile.gif Nebent tavo ugis koks 180, tada gal ir ne visai normalus butu tavo norai sverti 55  ax.gif

Ūgis ~170 ax.gif šiandien svoris 57 smile.gif
Pasiūlymas neskaičiuot kalorijų su mielu noru priimtas bigsmile.gif
Daugiau judėt tai kažkaip neišeina blush2.gif Belieka mažint suvartojamų kalorijų kiekį. Gal ir klystu, gal save raminu, bet man nesinori viso šito vadinti dieta, nes šiaip valgau viską tą patį tik mažiau, na ir riboju visokius šiaip pakramsnojimus. Prieš dėdama į burną stengiuos pagalvoti ar man to tikrai norisi, reikia, ar aš tikrai alkana unsure.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 06 25, 11:53)
Uztat reikia skirti nemazai laiko kol randi savo dydzio ir atitinkanti ilgi  4u.gif Nes pvz. S man dazniausiai trumpas, o M jau per didelis, bet ilgis geras doh.gif

Kelnės dar kaip kelnės, bet man amžina problema rankovės - vis trumpokos doh.gif

QUOTE(ooo @ 2012 06 25, 12:25)
vyna, sporta, kitoki sporta smile.gif - viska isbandziau. net pirty buvau. niekas nepadeda.

Iš karto prisiminiau kaip Grim pramušinėjo mmm biggrin.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 06 25, 19:42)
O as savo sriuba mintu. maika, tu irgi gali tokia issivirti, ir nueis tie 3 kg per puse savaites. arba siaip, valgyk daug svieziu kopustu ir saljeru

Kas per sriuba?
Nu jooo, mano racione nei kopūstų, nei salierų nerasta. Dėl feritino burokėlius jau atradau, dabar dar reiks atrasti šituos hihihi.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 06 25, 20:28)
- Ты так похудела! Это новая диета?
- Да, морковь, свёкла и картофель.
- А что делала, варила или жарила?
- Копала!
hihihi.gif

biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(*River* @ 2012 06 25, 21:02)
O mano masina siandien numire

console.gif

QUOTE(Shira @ 2012 06 25, 21:13)
As ryt einu i pirma pasimatyma

Zuzliukui šian prasidėjo 20-ta savaitė

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 26, 09:36)

apsviesk, nezinau istorijos... ax.gif
jau zinau, koks rezultatas biggrin.gif radau SM ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 26 birželio 2012 - 08:56
Sveikos,

tai gal arbatos? smile.gif

QUOTE(ooo @ 2012 06 25, 19:12)
einu valgyt dziugo surio su braskemis smile.gif niam niam, pavydekit visos  lotuliukas.gif

QUOTE(ooo @ 2012 06 25, 19:26)
rkytos silkes su sokolado aptepu tikriausiai dar nei viena nevalget?

O tu siaubeli gauruotas biggrin.gif

QUOTE(Shira @ 2012 06 25, 20:13)
As ryt einu i pirma pasimatyma.

wub.gif Jej, kaip faina...
QUOTE(ooo @ 2012 06 25, 20:27)
lausykit, kas zinot apie maisto reikalus - ka valgyti vietoj mesos, kad hemoglobinas nekristu?

Man kaip tik vakar gydytojas sakė kirst džiovintus obuolius ir žemuoges. Žemuogės gerai, o va obuoliai viau... Bet mama nupirko maišą jau biggrin.gif
Žiūri jis į mano tyrimų rezultatus, sako: na, reiktų mėsos - jautienos, liežuvio. Ir pamatė mano snukučio išraišką (aš dabar labai mažai mėsos noriu). Sako: viskas, kas nevalgoma, ane? biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 06 26, 07:22)

wub.gif Spaudžiu zuzliukui mažytę dešinę smile.gif Oi, patikėt sunku, faktas...

QUOTE(maika @ 2012 06 26, 08:36)

Va va, ir aš prisimenu savo istoriją, kai ooo paskaitau biggrin.gif
QUOTE(ooo @ 2012 06 26, 08:45)
apsviesk, nezinau istorijos... ax.gif
jau zinau, koks rezultatas  biggrin.gif  radau SM

tongue.gif Bet kokio karštumo vonioj mirkau, kad tu žinotum doh.gif man net prakaitai nuo kaktos tekėjo, o aš sėdėjau. Tada dar petražolių nuoviro įkaliau taip normaliai. Dar alaus, man rodos. Varge vargeli. Kai pamačiau du brūkšniukus, iškart prisiminiau savo šitus bajerius. Bet, laimei, viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 06 26, 09:17)
Su beveik puse kelio  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(maika @ 2012 06 26, 09:36)

QUOTE(Grim @ 2012 06 26, 11:57)
wub.gif Spaudžiu zuzliukui mažytę dešinę smile.gif

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 06 25, 23:07)
Ne,  daugiau nieki skystinancio nerase..
Maide, pas mane ne 107,o 170 hcg buvo. Embriologe irgi sake tikimes ne vieno.Bet pas tave 17 d po O, o pas mane 12 po isodinimo. Tas nesvarbu? Mergai, man zinokit siaubingai atmintis suprastejo. Net zodziu kai kuriu neatsimenu. Cia susije? Man ner taip buve.
nu tikrai gal ne vienas. 17 dpi ir 12 po isodinimo... nu gal tas pats. as IVF stadijos nepriejusi dar, tai negaliu lyginti.
del atminties - as nuolat ka nors uzmirstu ir visos kalbos man painiojasi, nebezinau kokia kalbu.

QUOTE(DruiDe @ 2012 06 26, 07:55)
O as po darbu ilsinu galva nuo visokiu negeru minciu - tevai pradejo grazndiozini viso buto remonta. Tai as ir uz dizaineri ir darbu vykdytoja  smile.gif Vakar mokinaus tinkuot, ismokau. Apie savo buto remonta, kuris buvo siu metu plane, net ir pagalvot jau nenoriu  schmoll.gif

Maciau vakar ja, net nora sugalvojau  mirksiukas.gif

Jei kam reisk Closto, perleisiu uz aciu. Liko berods 7 tabletytes. Man nuo jo per daug foliu auga. Su 0,5 tabl. is kiekvienos puses po 5-6 vnt.

Mano 18 DPO HCG buvo 603  ir tikrai viena buvo. Svarbiausia sistemingas augimas  4u.gif

Uoj, kaip as svajoju apie remonta. Ir kiek as ju esu perdariusi. galeciau viena pati pasidaryti. ir net tapetus suklujuoti. bet. bet.bet.

As irgi maciau ir irgi sugalvojau nora. bet kas is to.

as irgi galiu prisideti, turiu 2,5 tabletes closto. Man uzaugdavo po 2-3 folius is kiekvienos. bet closto buvo minimaliai, daugiau buvo gonalio.

Nu matai kaip... isikibus sedejo biggrin.gif

Su puses kelio! Dar tiek pat ir bus 'u-liu-liu' biggrin.gif
Sakai, netiki? Net kai spardosi?

QUOTE(*River* @ 2012 06 26, 08:54)
Ne, as vienintele, kad turi tokiu problemu. Visi gimineje gimdo kai uzsimano. Viena po kito. Vien tos promociutes 3 seserys, kiti irgi is 3-ju vaiku, kiekvienas vaikas dar po tiek pat turi. Tik as uz visu seimos nariu griekus atsikandu. Ir as tureciau kokius 3-4 brolius/seseris, jeigu kai kas neissidirbinetu..

QUOTE(zuzla @ 2012 06 26, 09:02)
gal ateis tas tikėjimas, kai vaikiškų daiktelių namie vis daugiau atsiras.. trečiadienį ar ketvirtadienį važiuosim pasiimti pirmųjų blush-anim-cl.gif draugė nori kuo greičiau atsikratyt kad jau yra kur hihihi.gif
Oooo, mes kai suniena sveciuose turejom, tai, atrodo, jam tik 7 menesiai, bet daiktu daugiau negu pas mus su vyru kartu sudejus. ir kiek jam visko reikia, vajeeei doh.gif

QUOTE(Grim @ 2012 06 26, 11:57)
Bet kokio karštumo vonioj mirkau, kad tu žinotum  doh.gif man net prakaitai nuo kaktos tekėjo, o aš sėdėjau. Tada dar petražolių nuoviro įkaliau taip normaliai. Dar alaus, man rodos. Varge vargeli. Kai pamačiau du brūkšniukus, iškart prisiminiau savo šitus bajerius. Bet, laimei, viskas gerai smile.gif

Bet matai, tai ikimba, tai jokios vonios nemaiso, jokios pirtys ir petruskos. Prikibo - tai prikibo.. Ir neatplesi. sveikinuuuu yahoo.gif
Tu su svieziais obuoliais atsargiau, ten kazkokios rugsties yra, kuri gimda sutraukineja, o tas nera gerai. Skaiciau kai pati nescia buvau. Ir vynuogiu negalima - vaikas alergiskas bus, sako. T.y. irgi rase. Man rodo tevu darzelio puslapyje yra kenksmingu nestumo metu produktu sarasas.
Atsakyti