Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(*River* @ 2012 06 25, 22:51)
Tikiu, kad pas tave viskas bus puiku  wub.gif  Kazkodel itariu, kad bus keli  ax.gif 

4u.gif

Mes planavom pora IUI natur. cikle pasidaryti LT, vasara, kol Embrions atostogauja. Tai va del situ abejoju... O po to darysim, ka Treisas sakys. Ziuresim, kaip reikalai su vyro sperma ir t.t.

Oi, butu dvigubas stebuklas, svajone mano..
Bet tik ne VK, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 06 25, 21:55)
Oi, butu dvigubas stebuklas, svajone mano..

Bet tik ne VK,  ar ne?

Ir mano wub.gif

Tikrai ne schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
as irgi dvynuku noriu. o paskui dar vieno blush2.gif
musu seimoj tradicija trys vaikai, vienas brolis plana jau ivykde, kitas ipusejes, o as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 25, 23:04)
Ir mano  wub.gif

Tikrai ne  schmoll.gif  biggrin.gif

Bet tai naturr cikla ir pinigu mazisu iseis. Nors man vaistai per iui daug nekainavo. Du men closta po 68 lt, estrofem 35 lt ir duphaston 38. O trecia cikla vietoj closto femara 100 lt, bet estrofem nereikejo. Ir matai tada tikimybe daig didesne, nes foliukai tai buna keli. Tada gal geriau stimuliuotam,ne?
Ir tada butu sansas dvynukams, ko tau labai labai linkiu.
Ir Maidenanai du. Butinai!
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2012 06 25, 23:06)
as irgi dvynuku noriu. o paskui dar vieno  blush2.gif
musu seimoj tradicija trys vaikai, vienas brolis plana jau ivykde, kitas ipusejes, o as  doh.gif

Oi, kaip noreciau as jums visom dvynuku virusa cia mesteleti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 06 25, 22:06)
as irgi dvynuku noriu. o paskui dar vieno  blush2.gif

musu seimoj tradicija trys vaikai, vienas brolis plana jau ivykde, kitas ipusejes, o as  doh.gif

Treisas sake, kad 50% dvynuku gimsta neisnesioti... O pas mane dar siek tiek padidinta identisku dvynuku tikimybe (vyras jam isdave, kad mano abu seneliai is identisku dvynuku), tai T. pradejo svarstyti, ar sodintu man du embrionus... Bet paskui susigriebe, kad mes net stimuliacijos nepradejom, tai atidejo ta klausima ateiciai biggrin.gif

Tu juos apdesi biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 25, 23:14)
Treisas sake, kad 50% dvynuku gimsta neisnesioti... O pas mane dar siek tiek padidinta identisku dvynuku tikimybe (vyras jam isdave, kad mano abu seneliai is identisku dvynuku), tai T. pradejo svarstyti, ar sodintu man du embrionus... Bet paskui susigriebe, kad mes net stimuliacijos nepradejom, tai atidejo ta klausima ateiciai biggrin.gif

Tu juos apdesi  biggrin.gif  ax.gif

Geras, o as maniau dvyniai pagal moteriska linija eina..
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 25, 22:14)
Tu juos apdesi  biggrin.gif  ax.gif

viena apdet jau pavelavai - jis plana jau ivykde, o kita tai gal ir spesiu, jei greit suksimes biggrin.gif bo anas labai sparciai plana vykdo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 06 25, 22:13)
Bet tai naturr cikla ir pinigu mazisu iseis. Nors man vaistai per iui daug nekainavo. Du men closta po 68 lt, estrofem 35 lt ir duphaston 38. O trecia cikla vietoj closto femara 100 lt, bet estrofem nereikejo. Ir matai tada tikimybe daig didesne, nes foliukai tai buna keli. Tada gal geriau stimuliuotam,ne?

Oi, kaip noreciau as jums visom dvynuku virusa cia mesteleti wub.gif

Bet po stimuliaciju gal reiketu daryti pertrauka pries IVF... O man visi jau sako, kad nebegalima daug laukti... unsure.gif Kas liecia pinigus, tai Klimas sake, jog natur cikle pas ji kainuotu 72 Lt. ovitrelis ir 650 Lt. IUI. Konsultacijos pas ji nemokamos.

Tai jau tuoj ir mestelesi mirksiukas.gif wub.gif As is anksto uzsisakau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2012 06 25, 22:15)

As ir ta kazkur skaiciau. Bet gal pvz. as galejau ta paveldeti is savo mamos, jei jos tevas - identiskas dvynys. Negana to, ir is abieju mociuciu pusiu gimineje yra identisku dvyniu (ir visi berniukai biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 06 25, 23:21)
Bet po stimuliaciju gal reiketu daryti pertrauka pries IVF... O man visi jau sako, kad nebegalima daug laukti...  unsure.gif  Kas liecia pinigus, tai Klimas sake, jog natur cikle pas ji kainuotu 72 Lt. ovitrelis ir 650 Lt. IUI. Konsultacijos pas ji nemokamos.

Tai jau tuoj ir mestelesi  mirksiukas.gif  wub.gif As is anksto uzsisakau biggrin.gif

Mano trecias IUI buvo balandzio pradzioj, geguzes 21 prasidejo ciklas su IVF. Tai gaunasi, kad antros mmm. Ale ot faina butu, kad jums iui pavyktu ir jokiu rygu nebereiktu. Tada perki nauja masina ir auginat sau savo stebukla biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 06 25, 23:25)

As ir ta kazkur skaiciau. Bet gal pvz. as galejau ta paveldeti is savo mamos, jei jos tevas - identiskas dvynys. Negana to, ir is abieju mociuciu pusiu gimineje yra identisku dvyniu (ir visi berniukai biggrin.gif)

Oho, tada tau ir natur cikle yra dvyniu tikimybe didele! Jega! biggrin.gif
Papildyta:
Labanakt, mergickos, einu vaikina varyt miegot, nes savo noru niekad nenueis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 06 25, 22:30)
Mano trecias IUI buvo balandzio pradzioj, geguzes 21 prasidejo ciklas su IVF. Tai gaunasi, kad antros mmm.

Ale ot faina butu, kad jums iui pavyktu ir jokiu rygu nebereiktu. Tada perki nauja masina ir auginat sau savo stebukla biggrin.gif

Oho, tada tau ir natur cikle yra dvyniu tikimybe didele! Jega! biggrin.gif

Labanakt, mergickos, einu vaikina varyt miegot, nes savo noru niekad nenueis doh.gif

Na tu tai tikrai greitai apsisukai wub.gif

Butu tikras stebuklas 4u.gif

Nedidele, Treisas sake, kad tik keliais procentais didesne ax.gif Bet labai noreciau wub.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 06 25, 21:36)
O leistis visa nestuma iki gimdymo?
Nors man tai ir aspirinas skystina, S net buvo issigandus, kad per punkcija nekraujuotu, trombocitu mazai buvo..

visa nestuma iki gimdymo..
tai tau nereikejo nieko, ane? nors paprastai per IVF fraxiparina leidzia..

QUOTE(*River* @ 2012 06 25, 21:51)
Tikiu, kad pas tave viskas bus puiku  wub.gif  Kazkodel itariu, kad bus keli  ax.gif 

as ta pati pagalvojau. nes net mano dvynukai 17 dpi parode 238. O cia 12 dpi - 107. Faktas, akd arba keli, arba ziauriai stipriai prikibes ir viskas ciotkai.

QUOTE(Shira @ 2012 06 25, 22:15)
tai taip ir gavosi "vyras jam isdave, kad mano abu seneliai..."
mano giminej irgi yra identisku. pramociute turejo. po jos dar neikas dvyniu nepagimde.

noreciau ir as dvieju. ir triju vienu metu. pofik, kad sunku, bet noreciau vistiek. echh, tos svajones...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 25, 23:55)
visa nestuma iki gimdymo..
tai tau nereikejo nieko, ane? nors paprastai per IVF fraxiparina leidzia..
as ta pati pagalvojau. nes net mano dvynukai 17 dpi parode 238. O cia 12 dpi - 107. Faktas, akd arba keli, arba ziauriai stipriai prikibes ir viskas ciotkai.

tai taip ir gavosi "vyras jam isdave, kad mano abu seneliai..."
mano giminej irgi yra identisku. pramociute turejo. po jos dar neikas dvyniu nepagimde.

noreciau ir as dvieju. ir triju vienu metu. pofik, kad sunku, bet noreciau vistiek. echh, tos svajones...

Ne, daugiau nieki skystinancio nerase..
Maide, pas mane ne 107,o 170 hcg buvo. Embriologe irgi sake tikimes ne vieno.Bet pas tave 17 d po O, o pas mane 12 po isodinimo. Tas nesvarbu? Mergai, man zinokit siaubingai atmintis suprastejo. Net zodziu kai kuriu neatsimenu. Cia susije? Man ner taip buve.
Oi trys tai tikrai sudetinga, vien papciu tik du. As tris metus saviski maitinau, tai tris butu nuolatinis gulejimas lovoj ir maitinimas. Bet teisingai tu sakai - dzin, kad sunku. Dziaugsmas tai trigubas.
O svajoti butinai reikia!
Atsakyti