Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 10

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 10, 19:21)
issigryninkite jo postus SM ir rasite viska, ka jis parases:) Jis viska dare taip, kaip dabar jumi mokiname, tik jis daug skaite, pats gilinosi, kapstesi po info,nes  nesigilinat sunku viska suprasti.

Ar jus kalbate apie nari silver 79 ? Jei taip,tai atradau ji ,jis aktyvus temoje paleo dieta.
Atsakyti
QUOTE(as optimiste @ 2014 01 14, 15:18)
Ar jus kalbate apie nari  silver 79 ? Jei taip,tai atradau ji ,jis aktyvus temoje  paleo  dieta.

Juk daviau jums gera patarima, uzeiti I paleo ten, kur jis dabar yra:) Ir literaturos pilna, tis skaitykite, gi reikia kabintis ir paciai, pasiieskoti info placiau, skaityti, nes niekas neiteisk suvirskinto recepto, tinkamo jums asmeniski:) Oi , mergos:)
Va cia, labia panasi tema, irgi su odod problemomis
http://www.supermama...;#entry65336438
Atsakyti
Ir as nerandu to nario Silver g.gif

Nidulia, ta tema ne apie zvyneline. Visada zinojau, kad seboreja ir dermatitas labiau susijes su alergija, tuo paciu ir su mityba, nei psoriaze. deja...
Atsakyti
psoriaze susijusu ne su mityba, teip?smile.gif Na..... ok, lai bus ne su mityba:)
Reiskia mano mama kazkokia isskirtine, nes issigyde sunkios formos zvyneline su mityba. Kiti - taip pat. Matyt keliu rusiu zvyneline yra:)
Merginos, juk sakiau, kad jis siomis dienomis uzejo I paleo tema papasakoti kaip jam sekasi ir t.t. Jei tikrai jums reiketu ir netingetumete, uzeitumete ir nesunkiai surastumete, pamatytumete silveri. Nejau taip jau visiskai viska reikia sukramtyti ir dar ideti I burna, bei praryti?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 17 sausio 2014 - 21:12
Na tai zinoma, kad maza kas gali ja isprovokuoti. Ne tik mityba. jei ir tinkamai maitinsies, bet pvz visad stresuosi ar kt, tai vien mityba nepades ax.gif reikia viso komplekto, kad butu efektinga.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 17, 21:08)
Nejau taip jau visiskai viska reikia sukramtyti ir dar  ideti I burna, bei praryti?smile.gif

Butent to ir nesinori
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 01 17, 22:14)
Na tai zinoma, kad maza kas gali ja isprovokuoti. Ne tik mityba. jei ir tinkamai maitinsies, bet pvz visad stresuosi ar kt, tai vien mityba nepades  ax.gif  reikia viso komplekto, kad butu efektinga.
Papildyta:
Butent to ir nesinori

Suprask, kad as per jega kisu? Nebekisiu, nes man tai is to near jokios naudos:)
prose:)
http://www.supermama...sult_type=posts
turbut butu paprasciausia issikelti visus jo postus ir paskaityti, tik atsivaryti nuo seniausio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 17 sausio 2014 - 21:19
As ir rasau, kad man to nesinori, nes viska, ko reikia, randu ir pati ax.gif

Ieskojau Silver, bet jis kiek kitaip vadinasi.Jau radau, ko norejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 17 sausio 2014 - 21:18
kazka ne ta randat, ko gero smile.gif Soriukas, nesusilaikiau ir uzsikemsu:)
Atsakyti
Mano maziui dar kazkokia odos liga prisidejo doh.gif Gal alergija g.gif jau anksciau pastebejau, kad aplink kai kuriuos pso isberimus atsirado toks siurkstokas paraudimas. Pradzioj maniau, kad pablogejimas taip prasideda, bet daugiau patepus kazkaip nesunkiai praejo. O dabar atsirado tokio tipo atskiras isberimas ir tikrai ne pso doh.gif Panasu i dermatita ar alergija. Nesuprantu nuo ko, lyg nieko naujo nenaudojam ir isvis nelabai ka naudojam, kartais pasitepa homeopatiniu tepaliuku, kuri jau senokai naudoja g.gif Dar betruko ir antros ligos blink.gif
Atsakyti

QUOTE(naca @ 2014 01 19, 22:03)
Mano maziui dar kazkokia odos liga prisidejo  doh.gif  Gal alergija  g.gif   jau anksciau pastebejau, kad aplink kai kuriuos pso isberimus atsirado toks siurkstokas paraudimas. Pradzioj maniau, kad pablogejimas taip prasideda, bet daugiau patepus kazkaip nesunkiai praejo. O dabar atsirado tokio tipo atskiras isberimas ir tikrai ne pso  doh.gif  Panasu i dermatita ar alergija. Nesuprantu nuo ko, lyg nieko naujo nenaudojam ir isvis nelabai ka naudojam, kartais pasitepa homeopatiniu tepaliuku, kuri jau senokai naudoja  g.gif  Dar betruko ir antros ligos blink.gif

Užjaučiu 4u.gif O jums žiemą prasidėjo, gal čia reakcija į šaltį g.gif 4u.gif Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siuolaikine: 19 sausio 2014 - 22:31
Ne, kol dar nebuvo salta prasidejo. Mano vyras turi salcio alergija, bet visai nepanasu i tai.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 01 19, 23:45)
Ne, kol dar nebuvo salta prasidejo. Mano vyras turi salcio alergija, bet visai nepanasu i tai.

Dabar sildymo sezonas, gal odele reaguoja I radiatorius, vis tik oras namie sausas nuo sildymo, tai gal ten ir issausejo odele aplink pso. Pas mane irgi budavo kazkokie pasausejimai aplink pso zidinius. Tarsi ratas aplink pso, toks sausas, siurkstus.
Atsakyti