O sakykit ar uztektu dienos Barselonoje apziureti baznycias,izimias vietas,viskas kas yra pacioj Barselonoj
ar reiktu skirti maziausiai 2 dienas
bandau susidaryt plana kas kur ir uz kiek
QUOTE(Cobre @ 2012 05 12, 16:44)
Besalu as atsisakyciau, bet tai labai subjektyvi nuomone. Tiesiog visai netoli jusu bus labi grazus miesteliai Pals ir Peratallada, Begur. Besalu turi tik isskirtini tilta, bet visa kita mano paminetuose miesteliuose nei kiek ne prasciau, Perrataladoje gal net dar zaviau, nei Besalu. Aplankykite ir Beguro papludymius, man jie labai patiko.
Dar labai, labai grazus vaizdai vaziuojant G-682 keliu nuo Sant Feliu de Guixols iki Tossa de Mar, vaziuosite pajuriu, tikrai labai verta, o ir Tossa de Mar tuo paciu aplankysite, tikrai skiriasi nuo visu kitu Costa Bravos kurortu
Gal ka gero mano fotoreportaze rasite, mes keliavome po tuos krastus
http://www.supermama...howtopic=779553
Dar labai, labai grazus vaizdai vaziuojant G-682 keliu nuo Sant Feliu de Guixols iki Tossa de Mar, vaziuosite pajuriu, tikrai labai verta, o ir Tossa de Mar tuo paciu aplankysite, tikrai skiriasi nuo visu kitu Costa Bravos kurortu
Gal ka gero mano fotoreportaze rasite, mes keliavome po tuos krastus
http://www.supermama...howtopic=779553
Aciu!
Beje, del AI cia kazkas klause. Manau, kad su mazais vaikais verta. Mes neplanuojam viesbuty sedeti, bet ir nekeliausim istisai nuo ryto iki vakaro. Todel rinkomes su AI. Su vaikais paprasciau, tai to nori, tai ano, kavinej nueisi pavalgyt, o jos gali ir nenoret tuo metu.... Galiausia ir vakarais gal ne visada galesim iseit kazkur, jei maziukes bus pavargusios...
QUOTE(VVaiva @ 2012 05 13, 09:20)
Aciu!
Uzsirasiau
Siandien islekiam
Beje, del AI cia kazkas klause. Manau, kad su mazais vaikais verta. Mes neplanuojam viesbuty sedeti, bet ir nekeliausim istisai nuo ryto iki vakaro. Todel rinkomes su AI. Su vaikais paprasciau, tai to nori, tai ano, kavinej nueisi pavalgyt, o jos gali ir nenoret tuo metu.... Galiausia ir vakarais gal ne visada galesim iseit kazkur, jei maziukes bus pavargusios...
Koks viesbutis?
QUOTE(bendzia @ 2012 05 13, 09:09)
O sakykit ar uztektu dienos Barselonoje apziureti baznycias,izimias vietas,viskas kas yra pacioj Barselonoj
ar reiktu skirti maziausiai 2 dienas
bandau susidaryt plana kas kur ir uz kiek 
mums triju pilnu dienu neuzteko
QUOTE(Cobre @ 2012 05 13, 10:46)
Koks viesbutis?
Musu pagrindiniai kriterijai buvo - prie pat juros ir AI, nes nutarem, kad su mazais vaikais taip bus patogu. Pasirinkimas buvo labai mazas, gero nieko, o sis toks vidutiniskas pasirode. Kadangi kambary atostogu leist neplanuojam, tai istversim
http://www.booking.c...S4829609258;ws=
QUOTE(VVaiva @ 2012 05 13, 11:35)
Musu pagrindiniai kriterijai buvo - prie pat juros ir AI, nes nutarem, kad su mazais vaikais taip bus patogu. Pasirinkimas buvo labai mazas, gero nieko, o sis toks vidutiniskas pasirode. Kadangi kambary atostogu leist neplanuojam, tai istversim
pernai ir as ji ziurejau
Siandien paskambinom del masinos nuomos i avis tai mums pasake kad jei norim kad 00.30 val.mums pristatytu masina mums reikes sumoketi 50euru plius pvm. tai gautusi vien uz tai kad nakti pristato prie visko damoketi 200lt, man rodos brangoka, gal kas zinote kur nereikia tiek damoketi?
QUOTE(~lullaby~ @ 2012 05 13, 11:23)
Nu jo,gal truputi per riebiai parasiau viska
QUOTE(bendzia @ 2012 05 13, 14:54)
Nu jo,gal truputi per riebiai parasiau viska
bet turejau omieny baznycias,arfas ir Guelio parka 
Na, man 4 dienos buvo pats tas. Nors kitam kartui tai tikrai rasciau nebutu nematytu vietu.
Kelioniu agenturos siulo vienos dienos isvyka i Barcelona ir Monserat.
Per viena diena Barselonoje galima tikrai nemazai pamatyti. Tik tada protingiausia rinktis vazinejima metro arba Hipp on-off autobusa. Nes mes pakankamai daug laiko sugaisome maklinejimams, nuklydimams ir pan. Bet mes niekur ir neskubejome.
QUOTE(linole @ 2012 05 13, 14:01)
Na, man 4 dienos buvo pats tas. Nors kitam kartui tai tikrai rasciau nebutu nematytu vietu.
Per viena diena Barselonoje galima tikrai nemazai pamatyti. Tik tada protingiausia rinktis vazinejima metro arba Hipp on-off autobusa. Nes mes pakankamai daug laiko sugaisome maklinejimams, nuklydimams ir pan. Bet mes niekur ir neskubejome.
Kiek zinau Monserat dienos reikia,na mes ir per daug nepaskubesim su trim vaikais,kilsim anksti ir bandysim kiek imanoma daugiau apeit,apvaziuot
Kazin kokie orai bus Birzelio pirmoj pusei
nes dabar ziurejau tai ne koks oras siuo metu