Įkraunama...
Įkraunama...

Barcelona Nr 4

QUOTE(~lullaby~ @ 2012 04 13, 11:27)
es irgi sita nusiziureje buvom, bet kai bookint jau norejom - isparduota buvo sad.gif

taip, tas tai tiesa, as taip pat ji paskutini dvivieti pagavau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agne2 @ 2012 04 13, 09:39)
Mano poreikiai buvo tik nakvyne, ekonomiska kaina ir "good location", todel pasirinkau sita:
Hostel levante

Aš vakar rezervavausi Hostal Central. Labai patiko vieta. Tik pigiausių numerių nebebuvo rugsėjui, gavom už 416 eur 7 naktims su bendra vonia..
Tiesa, šitam puslapy rašė, kad nėra, bet aš rašiau jiems tiesiogiai ir buvo ax.gif

QUOTE(Dovidenija @ 2012 04 13, 11:18)
Mes su MB i Barselona skrendam geguzes 16-23 d. Bandziau ieskoti hoteliu, hosteliu ir pan. Bet pagal kaina man pigiausia gavosi issinuomoti buta http://www.gobcn.com...Cozy-Parliament . Savaitei 1700 lt.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 04 13, 17:02)
Aš vakar rezervavausi Hostal Central. Labai patiko vieta. Tik pigiausių numerių nebebuvo rugsėjui, gavom už 416 eur 7 naktims su bendra vonia..
Tiesa, šitam puslapy rašė, kad nėra, bet aš rašiau jiems tiesiogiai ir buvo ax.gif
thumbup.gif

Beje, labai dažnai visokiose rezervacijos sistemose nebūna jau laisvų vietų, o tiesiogiai viešbutyje dar galima rezervuotis smile.gif
Atsakyti
Si sestadieni nakti grizom is Barselonos. Susalom sad.gif Miestas nuostabus, as jau ne pirma karta, bet negalvojau kad Ispanijoj gali but toks oras kaip Lietuvoj...
Zodziu, reikia siltesniu rubu, o siaip viskas Super, pats miestas nerealus,galeciau ten vaziuot kasmet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2012 04 16, 23:59)
Si  sestadieni nakti grizom is Barselonos.  Susalom sad.gif  Miestas nuostabus, as jau ne pirma karta,  bet negalvojau kad Ispanijoj gali but toks oras kaip Lietuvoj...
Zodziu, reikia siltesniu rubu, o siaip viskas Super, pats miestas nerealus,galeciau ten vaziuot kasmet smile.gif

Net susalot?! Nustebau truputi net,o kokia temperatura mazdaug buvo?Kazkodel maniau,jog jau kaip Lietuvoj tai tikrai Ispanijoj nebus siuo metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2012 04 17, 09:01)
Net susalot?! Nustebau truputi net,o kokia temperatura mazdaug buvo?Kazkodel maniau,jog jau kaip Lietuvoj tai tikrai Ispanijoj nebus siuo metu smile.gif

Taip, praeita savaite Barselonoj buvo vesu. Buvo vesus vejas ir dar pali-

nojo.Bet juk oras gali labai staiga paikeisti. Nemanau kad Ispanijoj ilgai bus vesu.

Dar noreciau ispeti, kad ten daug vagysciu ir sukciavimo,-kavinese,baruose ir pan. Sekite kainas ir saskaitas. Mus apgavo net kelis kartus,todel kad laiku neapsiziurejom verysad.gif
Atsakyti
o gal zinot kokie orai buna rugpjucio gale? blush2.gif
Atsakyti
Praeita savaite buvo vesoka, bet manau kad trumpam. Rugpjucio gale paprastai buna karsta Ispanijoj. Tikslios temperaturos jums nepasakys niekas, nes dar daug laiko.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 04 13, 18:02)
thumbup.gif

mes kaip lankėmės barselonoje.tai nuomavomės apartamentus,centre,gana pigiai.tai pasiulyčiau ir jums http://rentals.loquo...barcelona&t=apt
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2012 04 17, 21:42)

karsta ir net labai (mes pernai rugsejo 4ta buvom ) tai diena iki 32 ir pan.
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2012 04 17, 22:42)

Yra orų istorija. Galit maždaug orientuotis pagal tai, bet liepa-rugpjūtis - karščiausi mėnesiai Ispanijoje. Va čia apačioj "Istorija ir kalendorius" yra, pasižiūrėkit. Pvz. rugpjūčio 23 dieną buvo 29 laipsniai.
Papildyta:
QUOTE(simba2 @ 2012 04 17, 23:47)
mes kaip lankėmės barselonoje.tai nuomavomės apartamentus,centre,gana pigiai.tai pasiulyčiau ir jums http://rentals.loquo...barcelona&t=apt

Ačiū. Bet kažkaip bijau rizikuoti su tais butais, nors ir pigiau gautųsi, ir sąlygos geresnės, nei viešbutuke.. Bet kažkaip nelabai patikima man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 04 18, 11:22)
Yra orų istorija. Galit maždaug orientuotis pagal tai, bet liepa-rugpjūtis - karščiausi mėnesiai Ispanijoje. Va čia apačioj "Istorija ir kalendorius" yra, pasižiūrėkit. Pvz. rugpjūčio 23 dieną buvo 29 laipsniai.
Papildyta:

Ačiū. Bet kažkaip bijau rizikuoti su tais butais, nors ir pigiau gautųsi, ir sąlygos geresnės, nei viešbutuke.. Bet kažkaip nelabai patikima man unsure.gif

ištikro tuos apartamentus mums nuomojo agentūra,o ne pavieniai žmonės ,netgi su popieriais.su jeis susirašinėjom emeilu.aišku būna visko.bet mums pasisekė,nuomavomės prie ramblos,arti uosto.
Atsakyti