sveiki keliaujam su vyru gruodzio men i barselona, man jau 3cias kartas, vyrui 2ras,zodiu jau matem visus lankomiausius objektus pagrindinius, si karta domnintu kazkas kitko.galvojau gal didziajam stadione futbola paziuret bet bilietai 80 eur. zmogui.gal i kina koki,na gal patarsit ka
?

QUOTE(akušeryte @ 2012 11 29, 17:48)
sveiki keliaujam su vyru gruodzio men i barselona, man jau 3cias kartas, vyrui 2ras,zodiu jau matem visus lankomiausius objektus pagrindinius, si karta domnintu kazkas kitko.galvojau gal didziajam stadione futbola paziuret bet bilietai 80 eur. zmogui.gal i kina koki,na gal patarsit ka
?

Jei patinka futbolas tai tikrai nueikite. Drauge buvo, tai sake negaila buvo tu pinigu.
Pati planuoju kita karta is Barcelonos i Fugueres nuvaziuoti i Dali muzeju: http://www.salvador-...s/en_index.html
Bet cia zinoma jei idomu

QUOTE(akušeryte @ 2012 11 29, 17:48)
?

O kuo domites? Siaip i kina eiti tai nelabai prasmes matau. Gal tuomet jau i teatra geriau, pvz., issirinkite spektakli ar koncerta Liceu arba Palau de la Musica Catalana. Sales ispudingos, vien del ju verta eiti. Futbolas ok, Daugiau patarti butu galima, jeigu butu aiskus jusu pomegiai.
Papildyta:
O siaip tai, jeigu Barselonoje viska matete, tai gal tikrai reiktu pasivazineti uz Barselonos?
QUOTE(Escaramujo @ 2012 11 29, 18:07)
pvz., issirinkite spektakli ar koncerta Liceu arba Palau de la Musica Catalana. Sales ispudingos, vien del ju verta eiti.
Escaramujo, gal teko kuriame iš šitų flamenko pasirodymu būti?
Gran Gala Flamenco arba Opera & Flamenco
arba galite patarti kur kitur Barselonoje verta flamenko pažiūrėti?
Ačiū!
QUOTE(Kenzo26 @ 2012 11 29, 18:44)
Escaramujo, gal teko kuriame iš šitų flamenko pasirodymu būti?
Ačiū!
Ačiū!
Neteko buti, bet gal jus isbandysi, pasakysite.
Man siaip Barselonoj eiti i flamenco tai zinot... ne ka bendro turi katalonai su flamenco. Tai tie sou arba teatralizuoti, arba grynai turistams. Esu buvus viena karta, nes tevus vedziau. Bet pati tai geriau palauksiu, kol susiorganizuos kokia kelione i Sevilla ar Cadiz. Nematau prasmes moketi uz pakaitala absoliuciai pervertinta kaina

Esu buvusi Tarantos klube. Neblogai visai ir kaina nera baisiai zveriska. Su kitom vietom lyginti negaliu.
http://www.masimas.com/en/tarantos
O tie spektakliai/ koncertai kur jus parasete, tai manau visai smagus turetu buti.
QUOTE(Escaramujo @ 2012 11 29, 19:04)
Aciu uz nuomone. As irgi panasiai mastau, kad flamenco reikia vaziuoti i Sevilija ziureti. Neesu didele zinove, tik siek tiek domiuosi, bandziau net cia Lietuvoje mokytis flamenco sokti

Bet i kuri nors is situ sou: Gran Gala Flamenco / Opera & Flamenco
kita karta gal ir nueisiu. Tuo paciu ir Palau de la Música apziuresiu

QUOTE(Escaramujo @ 2012 11 29, 20:04)
Esu buvusi Tarantos klube. Neblogai visai ir kaina nera baisiai zveriska. Su kitom vietom lyginti negaliu.
http://www.masimas.com/en/tarantos
mes irgi buvom nueje i tarantos, buvo visai neblogai. 30 min 10 eur, jei neklystu
dekui uz patarimus, manau keliausim i Palau de la Música vyks Mocarto koncertas, tik labai jau velai 21 val. o mes kadangi gyvensim ne pacioj barselonoj o kokie 50 km nuo jos, tai traukiniu reik vaziuot iki ten, o iki keliu vaziuoja net nzn
arba su masina, bet ten jauciu su parkingu problema

QUOTE(akušeryte @ 2012 11 29, 18:48)
?

Jei domitės muzika, yra interaktyvus muzikos muziejus. Pati nebuvau, bet bendrakeleivė su dukra buvo, labai patenkintos

Na, ne visi gali vazineti po visa Ispanija ieskant flamenko originalo, bet bunant Barselonoj tikrai patarciau nueiti i Tarantos kluba. Jis paciam centre,galima sakyt La Rambloj, kaina tik 8 EUR (bent jau tiek buvo si pavasari). Salyte nedidele, atlikimas ispudingas. Ir spektakliai atrodo vyksta kas vakara.
Dar vertetu nueiti i gitaru koncerta Sv. Ann baznycioj. Reikia paziuret programa, ne visada jie ten groja. Bet jeigu pasisektu-ispudinga. Atlieka du labai garsus gitaristai, kamerine aplinka, poto labai graziam baznycios kieme po apelsinmedziais, prie zvakiu sviesos vaisina ispanisku vynu. Dalyvauja patys atlikejai. Labai ispudinga. Kaina apie 24EUR atrodo. Bilietus i abu renginius pirkau pries kelione Lietuvoj.
Gerokai pasivaiksciojus po miesta, vakare tikrai labai faina pasedet tokioj aplinkoj.
Sekmes.
Dar vertetu nueiti i gitaru koncerta Sv. Ann baznycioj. Reikia paziuret programa, ne visada jie ten groja. Bet jeigu pasisektu-ispudinga. Atlieka du labai garsus gitaristai, kamerine aplinka, poto labai graziam baznycios kieme po apelsinmedziais, prie zvakiu sviesos vaisina ispanisku vynu. Dalyvauja patys atlikejai. Labai ispudinga. Kaina apie 24EUR atrodo. Bilietus i abu renginius pirkau pries kelione Lietuvoj.
Gerokai pasivaiksciojus po miesta, vakare tikrai labai faina pasedet tokioj aplinkoj.
Sekmes.
Sveiki, kaip manote ar balandzio antrai pusei 930 lt i Barselona cia jau su mokesciais per Ryanair brangu ar dar galima laukt? Domina konkrecios datos, tad nezinau ar toliau bilietai nebrangs...

QUOTE(coliukexxx @ 2012 12 05, 14:50)
Sveiki, kaip manote ar balandzio antrai pusei 930 lt i Barselona cia jau su mokesciais per Ryanair brangu ar dar galima laukt? Domina konkrecios datos, tad nezinau ar toliau bilietai nebrangs... 

as laukciau, balandis nesezoninis menesis, pameto ir pigesniu bilietu