Įkraunama...
Įkraunama...

Barcelona Nr 4

QUOTE(Forgete @ 2012 12 30, 13:17)
aptarinejam ir sita versija, bet tiesiog mes psichologiskai iprate kelias dienas praleisti ramiai prie juros, be jokiu stresu, o po to jau muziejai, tramvajai, tiltai ir t.t.. Mazajam reikia naujoj vietoj adaptacijosm reik seslesniu dienu. na bet reikia galvoti, truputi rimtai nesamone cia su tuo leidimosi laiku  doh.gif

as ir taip galvociau, jog sukeiskit vietomis pirma Barca su visom savo vilionem, po to jau ramuma prie juros mirksiukas.gif
jei jums reikia Bracos del mazojo ramesnes, tai gi galima ir ten prie juros pasedet koki pusdieni, susiplanuot lengvesni/zaismingesni kaip vaikams marsruta gal tada mazukas nepervargs? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2012 12 18, 11:00)
450lt tikrai žmogui brangoka, mano nuomone. Galima visą paketą už 800-1000lt žmogui su viešbučiu rasti, o jei tik skrydis tiek, mano nuomone, neapsimoka.

Kaip gerai butu, kad ir pasidalintu kas tokiu pasiulymu.. Man tai nesitiki.. O jei cia kokia kazkam pasitaike akcija 1 is 1000, tai sakyti, kad tokia kaina, kaip normali, tai.. mazu maziausiai keista.
Atsakyti
QUOTE(kvietkaite @ 2012 12 30, 11:26)
as ir taip galvociau, jog sukeiskit vietomis pirma Barca su visom savo vilionem, po to jau ramuma prie juros mirksiukas.gif
jei jums reikia Bracos del mazojo ramesnes, tai gi galima ir ten prie juros pasedet koki pusdieni, susiplanuot lengvesni/zaismingesni kaip vaikams marsruta gal tada mazukas nepervargs?  g.gif

Aciu ir jums, daugiau galvu daugiau minciu 4u.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 30, 11:28)
Kaip gerai butu, kad ir pasidalintu kas tokiu pasiulymu.. Man tai nesitiki.. O jei cia kokia kazkam pasitaike akcija 1 is 1000, tai sakyti, kad tokia kaina, kaip normali, tai.. mazu maziausiai keista.

tai dar ziurint kada. sezono metu spygute taukuota. Pries pora metu mes birzeli pigiai suskraidem ir dar pigiau gyvenom, bet dabar skrydziu pigiu nelabai buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 30 gruodžio 2012 - 11:37
QUOTE(Forgete @ 2012 12 30, 11:17)
aptarinejam ir sita versija, bet tiesiog mes psichologiskai iprate kelias dienas praleisti ramiai prie juros, be jokiu stresu, o po to jau muziejai, tramvajai, tiltai ir t.t.. Mazajam reikia naujoj vietoj adaptacijosm reik seslesniu dienu. na bet reikia galvoti, truputi rimtai nesamone cia su tuo leidimosi laiku  doh.gif

Jei vistik nuspresite pirmiau prie juros savaite, tada as nezaisciau ir vaziuociau i kurorta. Mes irgi taip dareme, neemem nakvynes prie oro uosto ir vaziavom tiesiai i viesbuti. Vistiek, kol iseisite is oro uosto, kol pasiimsite automobili ir nusigausite iki viesbucio netoliese, tai laiko sugaisite nemenkai. Vistiek jau nenormalus laikas vaikams miegoti. Tai mano supratimu, ar valanda sen, ar ten, tas jau nieko nebekeicia. Jei nakti i viesbuti atvykstate, tai ryte ramiai pusryciaujate ir einate prie juros, ar kitaip ilsites. O jei nakvojate prie oro uosto, tai vel pusdienio praktiskai ir nera. Todel as uz vykima tiesiai prie tikslo.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 12 30, 12:00)
Jei vistik nuspresite pirmiau prie juros savaite, tada as nezaisciau ir vaziuociau i kurorta. Mes irgi taip dareme, neemem nakvynes prie oro uosto ir vaziavom tiesiai i viesbuti. Vistiek, kol iseisite is oro uosto, kol pasiimsite automobili ir nusigausite iki viesbucio netoliese, tai laiko sugaisite nemenkai. Vistiek jau nenormalus laikas vaikams miegoti. Tai mano supratimu, ar valanda sen, ar ten, tas jau nieko nebekeicia. Jei nakti i viesbuti atvykstate, tai ryte ramiai pusryciaujate ir einate prie juros, ar kitaip ilsites. O jei nakvojate prie oro uosto, tai vel pusdienio praktiskai ir nera. Todel as uz vykima tiesiai prie tikslo.

kazin nakti tas traukinukas ar vaziuoja, reikia grafiku paieskoti.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 12 30, 14:06)
kazin nakti tas traukinukas ar vaziuoja, reikia grafiku paieskoti.

O, jei jus be auto, tada sunkiau. As vis kazkaip nesusivokiu, kad kazkas ir be auto atostogauja doh.gif biggrin.gif Ar ne labiau tada apsimoka parai issinuomoti auto ir nuvykti vieta is kart, nei kad visai seimynai vaziuoti nakciai i viena viesbuti, tada kraustytis kita diena i kita. Apie laika tai net nekalbu.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 12 30, 14:38)
O, jei jus be auto, tada sunkiau. As vis kazkaip nesusivokiu, kad kazkas ir be auto atostogauja  doh.gif  biggrin.gif  Ar ne labiau tada apsimoka parai issinuomoti auto ir nuvykti vieta is kart, nei kad visai seimynai vaziuoti nakciai i viena viesbuti, tada kraustytis kita diena i kita. Apie laika tai net nekalbu.

buna buna atostogauja, niekada nekeliavom su auto. Ispanijoj kazin reikalingos autokedutes? Cobre klausimukas (tikiuosi nenervinu biggrin.gif ) per kur nuomojates masina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 30 gruodžio 2012 - 15:37
QUOTE(Forgete @ 2012 12 30, 15:34)
buna buna atostogauja, niekada nekeliavom su auto. Ispanijoj kazin reikalingos autokedutes? Cobre klausimukas (tikiuosi nenervinu biggrin.gif ) per kur nuomojates masina?

Per ten, kur pigiau biggrin.gif As cia rimtai mirksiukas.gif Buvom du kartus, abu kartus auto emem visam laikui. Pasinaudojom skirtingais auto nuomos puslapiais, nes viena karta vienur, o kita kitur buvo pigiau. Tik siulyciau ziureti, kokios atsaukimo salygos. Nes praeitais metais man atsaukineti nereikejo, sugebejau uzsirezervuoti pigiausia pasiulyma. O va siemet pasiulymus pigino kelis kartus, tai atsaukinejau vis ir rezervavau is naujo.
Per si puslapi bent jau visi papildomi mokesciai, tokie, kaip velyvas atsiemimas ir pan., iskaiciuoti i kaina (kai kas aiskino, kad nebuvo pabrangimo visai, bet as ne karta tikrinau ivairius variantus, darydama dienini ir naktini paemima ir pabrangimas tikrai yra, tiesiog jis itrauktas i kaina ir kol nepazaidi su valandom, tol nepasimato), tai neaiskumu neiskils atsiimant. Jei nutartumete nuomotis vistik, tai siulau rezervuoti is anksto, nes atvykus tiesiog gali jokia nuoma nedirbti, nes nera ten nakti dirbanciu auto nuomu.
http://www.economyca...om/default.aspx
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 12 30, 17:05)
Per ten, kur pigiau  biggrin.gif As cia rimtai  mirksiukas.gif  Buvom du kartus, abu kartus auto emem visam laikui. Pasinaudojom skirtingais auto nuomos puslapiais, nes viena karta vienur, o kita kitur buvo pigiau. Tik siulyciau ziureti, kokios atsaukimo salygos. Nes praeitais metais man atsaukineti nereikejo, sugebejau uzsirezervuoti pigiausia pasiulyma. O va siemet pasiulymus pigino kelis kartus, tai atsaukinejau vis ir rezervavau is naujo.
Per si puslapi bent jau visi papildomi mokesciai, tokie, kaip velyvas atsiemimas ir pan., iskaiciuoti i kaina (kai kas aiskino, kad nebuvo pabrangimo visai, bet as ne karta tikrinau ivairius variantus, darydama dienini ir naktini paemima ir pabrangimas tikrai yra, tiesiog jis itrauktas i kaina ir kol nepazaidi su valandom, tol nepasimato), tai neaiskumu neiskils atsiimant. Jei nutartumete nuomotis vistik, tai siulau rezervuoti is anksto, nes atvykus tiesiog gali jokia nuoma nedirbti, nes nera ten nakti dirbanciu auto nuomu.
http://www.economyca...om/default.aspx

Cobre tu jau man padek, zodziu jeigu imti masina oro uoste , o musu viesbutis calella miestely, bet jo tokio kai kurios nuomos net neleidzia ivesti. ar as kazko nesuprantu ar tiesiog nera kur tos masinos atiduoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 12 30, 17:23)
Cobre tu jau man padek, zodziu jeigu imti masina oro uoste , o musu viesbutis calella miestely, bet jo tokio kai kurios nuomos net neleidzia ivesti. ar as kazko nesuprantu ar tiesiog nera kur tos masinos atiduoti  g.gif

veliau paziurinesiu, gerai mirksiukas.gif tu man i az datas surasyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 12 30, 17:46)
veliau paziurinesiu, gerai  mirksiukas.gif  tu man i az datas surasyk  smile.gif

jau lekiu rasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 12 30, 16:34)
Ispanijoj kazin reikalingos autokedutes?

kaip ir visur, reikalingos mirksiukas.gif jas galima taip pat issinuomoti, o pasitaiko, kad ir nemokamai galima gauti ax.gif
Atsakyti