dėl įvairių pašalpų bandysiu šiandiena kreiptis į caritą
QUOTE(sandrii @ 2012 04 26, 12:20)
Musu gydytoja tai neprieme apziurai su ta europietiska kortele, ji tinka tik pirmai pagalbai. Teks laukti kol isidarbinsit ir busit apdrausti, arba, aisku, patiems draustis.
Tik darzely sutarty dar nerasykit nuo kada eis, nes mes kaviliukai pasirasem nuo sausio 1 dienos, o draudimo dar neturejom, tai ta med apziura praejom tik sausio gale ir i darze pradejom eit praktiskai vasari. Bet, kadangi sutartits nuo sausio 1, tai rekejo uz visa sausi moket, na ir kas, kad nelankem
Tik darzely sutarty dar nerasykit nuo kada eis, nes mes kaviliukai pasirasem nuo sausio 1 dienos, o draudimo dar neturejom, tai ta med apziura praejom tik sausio gale ir i darze pradejom eit praktiskai vasari. Bet, kadangi sutartits nuo sausio 1, tai rekejo uz visa sausi moket, na ir kas, kad nelankem
O kam jus einat pries darzely tai apziurai?
QUOTE(Ingo10 @ 2012 04 26, 13:02)
O kam jus einat pries darzely tai apziurai?
Tokio dalyko dar niekada negirdejau.
Mes einam tuos U ir viskas.O y darzely niekada neprase pazymu del sveikatos.Dicke buvo jautri kraujui.Tai tik aukletojom pasakiau kame reikals,ka darytu tuo atveju ir tiek.O jeigu suserga,paskambinam ir pasakom kad serga ir tiek.Maze buvau uzrasius nuo vasario 1d.bet vietu buvo ir zingsniavom nuo sausio 1d.
jums gal sutapo kad kazhkiek laiko nepraejus po U pradejo eit i darzheli, bet priesh einant i darzheli gydytojo apzhiura butina. Kaip ir priesh mokykla. Jie nori pasitikrint ar vaikas neturi specifiniu problemu.
QUOTE(uups @ 2012 04 26, 13:43)
jums gal sutapo kad kazhkiek laiko nepraejus po U pradejo eit i darzheli, bet priesh einant i darzheli gydytojo apzhiura butina. Kaip ir priesh mokykla. Jie nori pasitikrint ar vaikas neturi specifiniu problemu.
Mes dar U net nebuvom tureje,kaip pradejom eit ir nieks neklause.
QUOTE(Ingo10 @ 2012 04 26, 14:05)
Mes dar U net nebuvom tureje,kaip pradejom eit ir nieks neklause.
nu labai nesinori tiket, kad be jokio med dokumento priimtu vaika i darzheli,-
sergant kai kuriom ligom apskritai niekas neleistu i ji eit, o apie kitas problemas kartasi irgi privalo visi zhinot
gal jis serga truberkulioze, pvz? arba epileptikas yra? ar dar kas....
As irgi nelabai noreciau tiket, kad nieko nereikejo, nes kiek man teko susidurt, tai visiems reikejo. Juk ir LT reikia is gydytojos pazyma atnest.
QUOTE(sandrii @ 2012 04 26, 18:21)
As irgi nelabai noreciau tiket, kad nieko nereikejo, nes kiek man teko susidurt, tai visiems reikejo. Juk ir LT reikia is gydytojos pazyma atnest.
Nenorit netikekit.
Mums irgi nereikėjo pažymos iš gydytojo darželiui
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2012 04 26, 14:20)
nu labai nesinori tiket, kad be jokio med dokumento priimtu vaika i darzheli,-
sergant kai kuriom ligom apskritai niekas neleistu i ji eit, o apie kitas problemas kartasi irgi privalo visi zhinot
Pildant dokumentus daržely, reikėjo nurodyti, ar yra kokių ypatingų negalavimų. Daugiau nieko.
Geras, o kad mums butu nereikeje, o tai vaikas prasedejo namie bereikalingai
sveikos visos
esu vokietaite:D gyvenu Berlyne jau tuoj bus 4metai:) susipazinau cia su esamu vyru,buvome kaimynai lietuviai,bet susioazinome internete nors uz poros gatveliu viens nuo kito gyvenome:D dabar auginame dukryte penkiu su puses menesiu:) pati esu 19metu,atvykau i Berlyna budama 15:) esu Ieva:)