Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas Vokietijoje nuo A iki Ž

Sveikos,

gal ka sudomis si info. Vaikai i valstybinius darzelius priimami nuo 3 metu. Bet seses ir broliai i ta pati darzeli priimami nuo 2 m. 9 menesiu.
Atsakyti
QUOTE(Notė @ 2012 08 31, 15:52)
Sveikos,

gal ka sudomis si info. Vaikai i valstybinius darzelius priimami nuo 3 metu. Bet seses ir broliai i ta pati darzeli priimami nuo 2 m. 9 menesiu.

nu nezinau, nezinau g.gif kad gal visus priima taip g.gif mano tada vienturteli nuo 2 metu 9 men prieme ir sake, kad toks istatymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2012 08 31, 17:16)
nu nezinau, nezinau g.gif  kad gal visus priima  taip  g.gif mano tada vienturteli nuo 2 metu 9 men prieme ir sake, kad  toks istatymas g.gif

mums paskambino is Rathauso ir pasake, kad galime nelaukti iki 3 metu ir uzrase nuo 2 m. 9 men. Gal cia irgi nuo zemiu priklauso? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notė: 31 rugpjūčio 2012 - 16:28
Pas mus ir nuo 2 metu priima, as savo mazaja jau uzrasiau smile.gif
Atsakyti
laba, ar piimsit dar viena emigrante gyvenu netoli Hannover...gal yra daugiau mamu gyvenanciu tame pacame mieste ar netoli jo?
Atsakyti
QUOTE(liguske @ 2012 09 01, 13:20)
laba, ar piimsit dar viena emigrante gyvenu netoli Hannover...gal yra daugiau mamu gyvenanciu tame pacame mieste ar netoli jo?

o i kuria puse netoli? as hanoveryje dirbu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liguske @ 2012 09 01, 13:20)

4u.gif man 70km iki Hannover smile.gif
Atsakyti
Gyvenu Hemmingen, bet dviratuku iki Hannover atminti man vienas juokas tad....smile.gif
Atsakyti
panos kur ta Lohnsteukarte issiimti,kazka girdejau kad nebeisduoda ju?mes isvis neturejom g.gif
Atsakyti
Finanzamt (Mokesciu inspekcijoj)
isduoda, tik ji atrodo kiek kitaip nei pries pora metu (A4 normalaus dydzio lapas) ir vadinasi kiek kitaip, bet jei pasakysit Lohnsteuerkarte, jie ten supras apie ka kalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 09 03, 14:24)
Finanzamt (Mokesciu inspekcijoj)
isduoda, tik ji atrodo kiek kitaip nei pries pora metu (A4 normalaus dydzio lapas) ir vadinasi kiek kitaip, bet jei pasakysit Lohnsteuerkarte, jie ten supras apie ka kalba 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liguske @ 2012 09 02, 20:37)
Gyvenu Hemmingen, bet dviratuku iki Hannover atminti man vienas juokas tad....smile.gif

sveika prisijungusi 4u.gif man tik 68km iki taves.
Atsakyti