QUOTE(RRodamer @ 2012 04 19, 22:48)
Nezinau, ar tu turi darbdavys teise nesciai moteriai pasiulyti eiti lauk. Gal tu pirmiausia su juo del sutarties pratesimo pasnekek. O kai prates, po poros menesiu pranesi apie nestuma. Itariu, kad pilvuko dar nesimato

Tiesa, atrodo, kad pati klausei del minimumo. Kazkaip tvarkant pries keleta metu metu popierius pamenu mineta suma 1800 euru (atrodo, 4 asmenu seimai). Nezinau tik, ar brutto, ar netto. Zinau, tik tiek, kad kai si riba neperzengiama, tada, pvz., kalbos kursus apmoka ir pan.
Dėl nėštumo negaliu ilgiau meluoti,nes rizikuočiau vaiko praradimu.turiu dirbti 8 val ir naktiniu tarifu.tačiau ginė uždraudė tiek ilgai dirbti,tai kenkia kūdikiui, sakė galiu dirbti iki 4 val per dieną ir tik dieniniu tarifu. beto liepa baigiasi sutartis,o liepa bus mano pilvuzui jau 6 mėnesiai,tokio nėštumo metu ryškiai matysis pilvas.
o kur tu ėjai tuos popierius tvarkytis? į rathaus? kaip jie vadinosi? gal prisimeni maždaug kokius vertragus rašei?
šiandiena lyg ir susiradau berator,ale jis man tvirtina užtikrintai,kad mane gali 100% išmesti nėščią,tai stipriai sutrikau.beveik pusę šalių yra įstatymai,kad nėščių negali išmesti, o čia gali, keista kažkaip